co2
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
co2
Memberma olen 16a,169cm pikk ja 73 kg
Talvel käisin peaaegu iga päev jõusaalis ja tegi peale trenni kõhulihaseid aga kõhulihased ei anna välja. Mis ma peaks tegema ?
co2
Memberkes sulle selle kava tegi?ma ei mäleta enam .
co2
Memberkodustes tingimustes on palju raskem ennast vormi ajadasoovitan võtta tööriistade alt 3 päeva kava ja jõusaali minna:)
kas see kava ???
co2
Memberma varem kõisin aga tegin klassikalist tõstmist aga üüd tahaks keha vormi ajada.
co2
MemberKõhulihased , Kätekõverdused , Lõuatõmbed , Jalgrattasõit , Aeroobika , Hüppenööriga hüppamine .kui palju tuleb neid teha? Ja mida nad arendavad ?
ette tänades
co2
MemberKui õieti mäletan, siis hommiku tv-s reklaamisid nad trenazööri, kus kõik lihased võimalik läbi võtta. Mahub tuppa ehk ära!? Endalegi huvitav, palju selline pill maksab? Kelle toode?Päris palju võib maksta need trenazööri.
co2
Memberaga milliste raskustega peab seda kava tegema ?
co2
MemberE: biitseps 4 x 15 ( paus 1 min iga seeria vahel )triitseps 4 x 15 ( paus 1 min iga seeria vahel )
kätekõverdused 4 x 15 ( paus 1 min iga seeria vahel )
kõhulihased vaheldumisi seljalihastega – mõlemale 4 x 15 seeriad ( paus 1 min iga seeria vahel )
K: biitseps 4 x 15 ( paus 1 min iga seeria vahel )
triitseps 4 x 15 ( paus 1 min iga seeria vahel )
kõhulihased vaheldumisi seljalihastega – mõlemale 4 x 15 seeriad ( paus 1 min iga seeria vahel )
R: biitseps 4 x 15 ( paus 1 min iga seeria vahel )
triitseps 4 x 15 ( paus 1 min iga seeria vahel )
Kas see kava aitab ka midagi ?
co2
MemberTere Ott! Palun anna mulle selline kava mida saaks kodustel tingimustel teha !Kava võiks saada emaile.
email:vip90@hot.ee
ette tänades!!!
co2
Memberaga miks kõik teised kaalud on ebanormaalsed?
AutorPostitused