Skip to main content

co2

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: jalgratta sõit #130887
    co2
    Member

Mina suvel treenisingi nii, et kaks korda nädalas ratas (2 tundi kestis minu ring siis) ja kaks korda tegin pilatest klubis.

Proovi ntx kaks korda ratast ja siis tõstmistrennid juurde (mitu korda nädalas seda teed?) vaata, kuidas on, sest minu arvamus on, et mõni päev peab puhkamiseks ka jääma:)

4 korda nädalas (esmaspäeval,teisipäeval,neljapäeval,reede) käin tõste trennis.

in reply to: jalgratta sõit #130883
    co2
    Member

No jalgrattasõit on ju iseenesest väga hea aeroobne trenn, oleneb ka, kui palju sa iga päev siis sõidad. Suvel oli mul ka rattahullus, minu trenn oli kuskil kaks tundi pikk, keskmine kiirus ei olnud väga suur, u. 20 km/h. Kuid iga päev ma sõita ei jaksanud. Jaksanud tegelikult ei ole hea sõna, sest võhm on mul hea, pigem nagu keha ütles, et ei, täna puhkame või teeme midagi muud.

Samas mul täditütar on selline aktivist, et sõitis siin iga päev ca 80 km + rühmatreeningud ka veel…

Lähtu sisetundest, kui ikka keha ütleb, et ei jaksa, ei taha, siis ära punni.

kas 2 korda nädalas või rohkem?

in reply to: kõhulihased!!!!!! #130184
    co2
    Member

kuidas siis ma teed?

in reply to: kõhulihased!!!!!! #130179
    co2
    Member

kas 20 5-st seeriat sobuvad?

kas see aitab mul kõhulihased nähtavale tuua ?

in reply to: kõhulihased!!!!!! #130083
    co2
    Member

aga kas on see kasulik?

in reply to: kõhulihased!!!!!! #130080
    co2
    Member

Lihasesse tekib piimhape.

ja mis see piimhape annab lihastele?

in reply to: Fat Burner fitness drink ! #129954
    co2
    Member

se ei aja hiigi välja kui trenni teen või asi on minus.

in reply to: Fat Burner fitness drink ! #129811
    co2
    Member

kas enne trenni peab jooma ? kui ja siis mitu minutid enne peab jooma?

in reply to: Tõstmise isiklikud. #127835
    co2
    Member

Siin lehel olen pidevalt näinud rahva isiklikke rekordeid rinnalt surumises. Aga oleks huvitav teada palju siin käijad kangi üles upitavad ja palju jõutõmbes parimad tulemused on. Ise olen üles tõstnud 95 kg (tõstmistehnika on mul olematu) ja jõutõmbes viimati 200. Praegu käsil uus treeningkava. Paari nädala pärast loodan jõutõmbes 220 üles saada ja ka tõstmistulemus tahan kindlasti lähitulevikus parandada. Viimati oli kolmekohalisele tulemusele väga lähedal, kui tehnika oleks hea siis poleks üldse probleeme.

Küsin seda sellepärast, et lugesin alessandro blogist, et ta teeb trenni 90-ga, mis sellise kehakaalu juures on päris muljetavaldav. Huvitav kas teed trenni puhta jõuga lükates või väikese jalgade abiga.

Kui vana oled sa?

in reply to: Kõhu pealt pekki vähemaks #119680
    co2
    Member

okei ,siis ma hakkan esmaspäeval,teisipäeval ja reedel jalgrattaga sõitan .mingi 30-40 minutit alguseks

in reply to: Kõhu pealt pekki vähemaks #119672
    co2
    Member

alandab ikka

Ks ma pean iga päev jalgrattaga sõitma ? mitu km pean sõitma ??

in reply to: Kõhu pealt pekki vähemaks #119670
    co2
    Member

Alusta, nagu soovitati, selle teema lugemisest, siis jätka sujuvalt selle portaali artiklite lugemisega, siis võiks soetada treening- ja toitumiskava.

kas jalgrattaga sõitmisega ei alanda rasva?

in reply to: Kõhu pealt pekki vähemaks #119656
    co2
    Member

Probleem ei ole ilmselt selles, et kõhulihaseid peab rohkem (või teistmoodi) treenima, vaid selles, et rasvaprotsenti peab alandama, nagu teema algataja ise ka mainis.

Kuidas ma alandan rasvaprotsenti???

in reply to: Mida naised kulturistidest arvavad #119651
    co2
    Member

justkui ühe isiku arvamused on need seal, keegi Kägu, kes ise ajab räigelt kägu.

õnneks pole kõigi naiste arvamused kulturistide puhul negatiivsed. Minu arust on turkse tugev kehaehitus igatahes etem kui loidunud paksuke või keegi peenike,kes kukkudes oma kondid murraks.

Õige

in reply to: Kõhu pealt pekki vähemaks #119631
    co2
    Member

Üks hea mõte oleks üritada rasva põletada…
    Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)