co2
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
co2
MemberMina suvel treenisingi nii, et kaks korda nädalas ratas (2 tundi kestis minu ring siis) ja kaks korda tegin pilatest klubis.Proovi ntx kaks korda ratast ja siis tõstmistrennid juurde (mitu korda nädalas seda teed?) vaata, kuidas on, sest minu arvamus on, et mõni päev peab puhkamiseks ka jääma:)
4 korda nädalas (esmaspäeval,teisipäeval,neljapäeval,reede) käin tõste trennis.
co2
MemberNo jalgrattasõit on ju iseenesest väga hea aeroobne trenn, oleneb ka, kui palju sa iga päev siis sõidad. Suvel oli mul ka rattahullus, minu trenn oli kuskil kaks tundi pikk, keskmine kiirus ei olnud väga suur, u. 20 km/h. Kuid iga päev ma sõita ei jaksanud. Jaksanud tegelikult ei ole hea sõna, sest võhm on mul hea, pigem nagu keha ütles, et ei, täna puhkame või teeme midagi muud.Samas mul täditütar on selline aktivist, et sõitis siin iga päev ca 80 km + rühmatreeningud ka veel…
Lähtu sisetundest, kui ikka keha ütleb, et ei jaksa, ei taha, siis ära punni.
kas 2 korda nädalas või rohkem?
co2
Memberkuidas siis ma teed?
co2
Memberkas 20 5-st seeriat sobuvad?
kas see aitab mul kõhulihased nähtavale tuua ?
co2
Memberaga kas on see kasulik?
co2
MemberLihasesse tekib piimhape.ja mis see piimhape annab lihastele?
co2
Memberse ei aja hiigi välja kui trenni teen või asi on minus.
co2
Memberkas enne trenni peab jooma ? kui ja siis mitu minutid enne peab jooma?
co2
MemberSiin lehel olen pidevalt näinud rahva isiklikke rekordeid rinnalt surumises. Aga oleks huvitav teada palju siin käijad kangi üles upitavad ja palju jõutõmbes parimad tulemused on. Ise olen üles tõstnud 95 kg (tõstmistehnika on mul olematu) ja jõutõmbes viimati 200. Praegu käsil uus treeningkava. Paari nädala pärast loodan jõutõmbes 220 üles saada ja ka tõstmistulemus tahan kindlasti lähitulevikus parandada. Viimati oli kolmekohalisele tulemusele väga lähedal, kui tehnika oleks hea siis poleks üldse probleeme.Küsin seda sellepärast, et lugesin alessandro blogist, et ta teeb trenni 90-ga, mis sellise kehakaalu juures on päris muljetavaldav. Huvitav kas teed trenni puhta jõuga lükates või väikese jalgade abiga.
Kui vana oled sa?
co2
Memberokei ,siis ma hakkan esmaspäeval,teisipäeval ja reedel jalgrattaga sõitan .mingi 30-40 minutit alguseks
co2
Memberalandab ikkaKs ma pean iga päev jalgrattaga sõitma ? mitu km pean sõitma ??
co2
MemberAlusta, nagu soovitati, selle teema lugemisest, siis jätka sujuvalt selle portaali artiklite lugemisega, siis võiks soetada treening- ja toitumiskava.kas jalgrattaga sõitmisega ei alanda rasva?
co2
MemberProbleem ei ole ilmselt selles, et kõhulihaseid peab rohkem (või teistmoodi) treenima, vaid selles, et rasvaprotsenti peab alandama, nagu teema algataja ise ka mainis.Kuidas ma alandan rasvaprotsenti???
co2
Memberjustkui ühe isiku arvamused on need seal, keegi Kägu, kes ise ajab räigelt kägu.õnneks pole kõigi naiste arvamused kulturistide puhul negatiivsed. Minu arust on turkse tugev kehaehitus igatahes etem kui loidunud paksuke või keegi peenike,kes kukkudes oma kondid murraks.
Õige