clumsy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
clumsy
MemberOk, kui saaks tagasi võtta, kustutaks ühe lause oma eelmisest jutust ära, kuna see ilmselt võib siin kedagi solvata.
Teie, kulturistid, olete huvitavad ja tublid ja paljude arvates kindlasti ka seksikad.
clumsy
MemberHuvitav teema. Tuleb välja, et suur osa kulturiste peab ennast/oma keha seksikaks. Mina naisena vaatan neid pigem võõristusega, pean küll lugu iga ala tippudest ja imetlen nende tahtejõudu, aga seksikas see küll ei ole. Pigem jääks selles mõttes pilk pidama riides Taffil.
Selline jalad harkis, varred laiali, kael jämedam kui pea jõmm- ei meeldi.
Ega tegelikult ei olegi midagi lisada, Rambo Vennapoeg ütles juba kõik ära.
Selline on siis minu, kui üle 30-se 2 x nädalas jõusaalis käiva naise arvamus (oli samasugune ka nooremana, nii 15 aastat tagasi).
Muide, kunagi pidasin eesti üheks seksikamaks tuntud meheks Evald Hermaküla. Ja Tanel Tatter meeldib ka.
clumsy
MemberEi soovitata minna, aga mina olen käinud isegi väikse palavikuga. Ja pärast saunas ka ja olen hoopis terveks saanud. Teen seda enesetunde järgi, kui ikka päris paha olla on, siis küll ei lähe.
clumsy
MemberKas neid l-carnitini kapsleid, mis siin müüakse, tuleks ka pool tundi enne trenni võtta või imenduvad need aeglasemalt kui jook ja vahe peaks pikem olema?
clumsy
MemberEnamus vastajatest pole vist pointile pihta saanud. Asi ei ole viisakuses ja ühe konkreetse inimese sinatamises või teietamises. Naljakas jah see sinatamine, tuleb samuti meelde üks õpetaja, kes tervele auditooriumile ütles, “võta nüüd õpik lahti lk …” jne. Mind väga just ei häiri, aga võõras ja imelik on küll ja minu puhul see psühholoogiline moment ei toimi, mida siin eespool keegi kirjutas.
clumsy
MemberKäin samuti peaaegu igal hommikul enne sööki jooksmas (sörkimas), kilomeetreid täpselt ei tea, aga aega kulub samuti umbes 40 minutit. Mingit kaalulangust ei ole kahjuks toimunud, aga võhma on küll juurde tulnud. Ei aita vist ikka muud, kui tuleb õhtune söömine päris ära jätta (ja edasi joosta).
Pulss on ka muidugi rasvapõletuse jaoks vist liiga kõrge, sörkides on ta 155-165, madalamat ei õnnestu hoida. Kõndimist ei taha teha, igav on.
Keegi võiks siia kirjutada, kuidas jooksmisest kilod kolinal kukkuma hakkasid…
clumsy
MemberIse kunagi algatasin selle teema. Olen üle poole aasta BP trennis käinud, põlvedel-randmetel pole häda midagi
clumsy
MemberEi tea, mul jälle hakkavad pikema jooksuga alumised hambad valutama kuidagi imelikult.
clumsy
MemberMiin, see sõltub sellest, kas sul pohmakaga toit läheb alla või ei.
clumsy
Member<http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=4693>
Leidsin selle teema kohta siit foorumist teistsuguse arvamuse
clumsy
MemberAga kui võrrelda L-karnitiini ja CLA-d, kumba tasuks võtta? Trenniks on jõusaal + spinning ja soov kaalu alandada.
AutorPostitusedViewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)