CKY
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
CKY
MemberNiiet kui ma teen viimaseks söögikorraks endale 10nest munavalgest omletti,siis peaks need asendama tervete munadega?Kuigi praegu üritan õhtul süsikaid ja rasvu piirata.Ka veel kiire arvutus kaloriarvutil
muna (360 g)(ehk siis 6 muna):
– 486 Kcal, 32.4 g rasva, 43.2 g valgud, 0 g süsivesikud, 0 g kiudaineid
Et siis oleks ikkagi mõtekam teha see 10nest munavalgest kui 6est tervest?
CKY
MemberNo eraldamine polegi see kõigesuurem mure,vaid jääb üle munakollaseid hulgi.
CKY
MemberTartu noortegrupile on kindlasti valku vaja !Pooldan!
detsember 13, 2009 at 6:57 p.l. in reply to: OTSE – Classic BB World Championship Madrid 2009 11-14.12. #242167CKY
MemberÕnne mehed!
CKY
MemberEnne, kui normaalset contenti ei suuda toota, pole mõtet veebisaiti püsti upitada.Sa mõtled foorumit?Kas sa oled mõnda suuremat välismaa foorumit näinud?Näiteks foorum,mida mina külastan,Getbig on väga lihtsa väljanägemisega.Kas see peatab inimesi mitte seal suhtlema ?Kõik on ikka kinni inimeses.Ja ma arvan et kui tehti fitness.ee foorum,polnud ta ka kohe selline nagu ta praegu on(parandage mind kui eksin).
CKY
MemberJust just.. Ott Kiivikas on ka öelnud, et on leitud toidulisanditest keelatud aineid. Seda võidakse teha selleks, et toodet paremini müüa. Hiljem korjatakse need ained välja, aga jutud jäävad ikka ringlema toidulisandi heast mõjust.Miks mitte siis kontrollida seda toodet mida Argo nt sõi ?
november 15, 2009 at 1:38 p.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #234812CKY
MemberMM-ilt medal saada on ikka omaette saavutus,ükskõik missugune!Palju Õnne veelkord!
CKY
MemberÕnne Mikk!
CKY
MemberMees on suur!
CKY
MemberTere .kas teen õieti et võtsin kava fitness.eest algaja kava ja teen neid harjutusi sealt mis on ettenähtud ülepäeva ?Aga sõbrad ütlesid et teen valesti et ma peaks igapäv erinevaid asju tegema et ükspäev nt jalgu tenepäev rinda jne ,aga algajakaval on ainult ühepäeva oma siis pean juu ikka tegema nii nagu kavas on teen sellega 2kuud siis vahetan kava ?Oleneb treening kogemusest:kui oled alles alustanud(1-2kuu) siis oleks soovitatav jah seda algajate ühepäevakava teha.Üle päeva pead sa tegema(vähemalt), sest siis ei treeni sa lihast üle.Kusjuures alustasin ka mina ühepäeva kavaga ning tegin seda 3x nädalas.Peale kuud-kaks võid juba liikuda edasi jne.Konsulteeri kindlasti ka jõusaali treeneriga!
CKY
MemberÕnne!
CKY
Memberväga hull..kohtunik ei saanud ka olukordadest aru,kahju
CKY
MemberKimberi klubi,Paide