Skip to main content

CKY

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 46 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Munavalged #244703
    CKY
    Member

Niiet kui ma teen viimaseks söögikorraks endale 10nest munavalgest omletti,siis peaks need asendama tervete munadega?Kuigi praegu üritan õhtul süsikaid ja rasvu piirata.Ka veel kiire arvutus kaloriarvutil

muna (360 g)(ehk siis 6 muna):

– 486 Kcal, 32.4 g rasva, 43.2 g valgud, 0 g süsivesikud, 0 g kiudaineid

Et siis oleks ikkagi mõtekam teha see 10nest munavalgest kui 6est tervest?

in reply to: Munavalged #244687
    CKY
    Member

No eraldamine polegi see kõigesuurem mure,vaid jääb üle munakollaseid hulgi.

in reply to: Ka sellel aastal jaga FIT.- d abivajajatele ! #244249
    CKY
    Member

Tartu noortegrupile on kindlasti valku vaja !

Pooldan!

in reply to: OTSE – Classic BB World Championship Madrid 2009 11-14.12. #242167
    CKY
    Member

Õnne mehed!

in reply to: Steroidisõbrad avasid oma portaali #241538
    CKY
    Member

Enne, kui normaalset contenti ei suuda toota, pole mõtet veebisaiti püsti upitada.

Sa mõtled foorumit?Kas sa oled mõnda suuremat välismaa foorumit näinud?Näiteks foorum,mida mina külastan,Getbig on väga lihtsa väljanägemisega.Kas see peatab inimesi mitte seal suhtlema ?Kõik on ikka kinni inimeses.Ja ma arvan et kui tehti fitness.ee foorum,polnud ta ka kohe selline nagu ta praegu on(parandage mind kui eksin).

in reply to: Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv? #238452
    CKY
    Member

Just just.. Ott Kiivikas on ka öelnud, et on leitud toidulisanditest keelatud aineid. Seda võidakse teha selleks, et toodet paremini müüa. Hiljem korjatakse need ained välja, aga jutud jäävad ikka ringlema toidulisandi heast mõjust.

Miks mitte siis kontrollida seda toodet mida Argo nt sõi ?

CKY
    Member

MM-ilt medal saada on ikka omaette saavutus,ükskõik missugune!Palju Õnne veelkord!

in reply to: Ossa poiss! Mikk Raudseppal on juubel!! #234787
    CKY
    Member

Õnne Mikk!

in reply to: Marek Kalmus käis Paides kollitamas #234623
    CKY
    Member

Mees on suur!

in reply to: Kava #234177
    CKY
    Member

Tere .kas teen õieti et võtsin kava fitness.eest algaja kava ja teen neid harjutusi sealt mis on ettenähtud ülepäeva ?Aga sõbrad ütlesid et teen valesti et ma peaks igapäv erinevaid asju tegema et ükspäev nt jalgu tenepäev rinda jne ,aga algajakaval on ainult ühepäeva oma siis pean juu ikka tegema nii nagu kavas on teen sellega 2kuud siis vahetan kava ?

Oleneb treening kogemusest:kui oled alles alustanud(1-2kuu) siis oleks soovitatav jah seda algajate ühepäevakava teha.Üle päeva pead sa tegema(vähemalt), sest siis ei treeni sa lihast üle.Kusjuures alustasin ka mina ühepäeva kavaga ning tegin seda 3x nädalas.Peale kuud-kaks võid juba liikuda edasi jne.Konsulteeri kindlasti ka jõusaali treeneriga!

in reply to: Palju õnne Janar Rückenberg! #233896
    CKY
    Member

Õnne!

in reply to: Naiste jalka #233016
    CKY
    Member

väga hull..kohtunik ei saanud ka olukordadest aru,kahju

in reply to: Kus saalis käite treenimas? #232450
    CKY
    Member

Kimberi klubi,Paide

in reply to: “Sinu küljes kinni”! Best of – viimane saade! #223713
    CKY
    Member

Käis monteerija ka just läbi ja ütles, et pidi tulema täna päris raju saada, seega kes kodus on vaadake algus nagu ikka 20.00 Kanal2
    in reply to: Kõige paremini arenenud lihas? #223037
    CKY
    Member

õlg ja rind

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 46 total)