chron
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
chron
MemberTänud Ott vastuse eest, kuid üks aspekt jäi märkamata: mulle on tähtsaim lamades surumise tulemus:)
Üks võimalus oleks see, et mul seda tsüklit veel 4 nädalat teha, et peale seda teha natukene rinna ülemisele osale suunatud treeningut. Sellisel juhul milline peaks see olema?
Ja kas praegu teha rinna kergel päeval tsükliprogrammi osa kaldpingil v mõjutaks see tulemusi halvasti?
chron
MemberEhk nimetaksid mõne harjutuse õla tagaosale?
??:”>chron
MemberProteiin on lihtvalk.
Valgu all võib mõista ka liitvalke e. proteiide.
Soovitatakse ju alati eraldi mingi kogus proteiini tarvitada…. nõrk selles vallas…
chron
MemberVanust on 16, aga tahaksin enda kõrvalvaadet paksemaks siiski.
chron
MemberEhk aitaksite miski täieliku treeningu kokku panna? Eesmärk oleks siis ilus kõht ja palju suruda.
chron
MemberHarjutused pole veel päris paika pandud, aga äkki midagi sellist:
Esmaspäev Jooks 30min Rind
Teisipäev Kõht Triceps
Kolmapäev Puhkus
Neljapäev Jooks 30 min Õla I osa
Reede Kõht Rind
Laupäev Jooks 30min Biceps
Pühapäev puhkus
Kõht:
kehatõsted 4×15 raskustega (olen teinud 10kg)
jalatõsted rippes 4×15
kehatõsted ning lõpus pööre vasemale ning paremale 4×15 raskustega.
chron
MemberMõiste aeroobne treening jäi arusaamatuks ja et lamades surumises kaugemale jõuda, milliseid lihseid peaks treenima?
chron
MemberMa ei mõelnud seda niimoodi.
Pidasin pigem silmas ntx. profikulturistide spetsiaaldieete. Kui korralik s88k on kartulid, salat, kohupiim jne. siis ma toitun korralikult.
Lihtsalt pidasin silmas just sellist väga erilist dieeti. Sellel on kaks põhjust: 1) See läheks palju maksma 2) Õpilasel pole alati aega endale valmistada sellist toitu.
Rusikareegli all pidasin silmas, et treeninguaegade suhtes kuna süüa ning, mis aineid vaja kätte saada ja kui palju, ning mis toidust milliseid aineid saada. Seega olen sellega ikka nõus:) Head aastat Teilegi:)
chron
MemberKehakaal kõigub 72kg kandis. Vahel rohkem, vahel vähem. Pikkus on 181cm.
Hetkel surunud olen 4×10 50kg peal. See on paras raskus, st. jõuan lõpuni ära teha, aga rohkemat ei suuda enam.
chron
MemberMul kaks teemat kogemata siia läks, kirjeldan teise teema juures.
chron
MemberTreeningkavasse oleks vaja paigutada ka kõhulihaste treening. Kõhulihased on küll tugevad, kuid tahaks, et nad välja paistaks.
Toitumist vaadates tunduvad need kavad väga müstilised olevad, kuna kodus ja eriti veel koolis sa nii toituda ei saa. Ehk keegi annaks mingid rusikareeglid kuna ja mida syya.
chron
MemberProoviks püüdelda tipu poole…
-
AutorPostitused