Chocolate
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Chocolate
MemberSiiani olin musta tee eelistaja aga kuna töö juures on enamjaolt rohelise tee joojad (kuigi pakitee) siis olen avastanud selle ka enda jaoks, aga nüüd tahaks siis korraliku rohelist teed..
Suured tänud vastajatele!
Chocolate
MemberKui on tugev aeroobne trenn kõrgel pulsil, siis tee seda jõutrennist eraldi päeval, kui teed aga madala pulsiga rasvapõletust, võid seda teha kasvõi iga päev trenni lõpus!Siiani olen teinud kuskil 30-40 minutit madalal pulsil trenni alguses nö soojenduseks. Aga peaks siis hoopis peale jõutreeningut tegema? Kuskilt on aga kõrva jäänud, et peale rasket jõu treeningut pidavat rattasõit ka lihast lõhkuma hakkama, see ei vasta siis tõele? Mõjub ikka rasvapõletusena?
Chocolate
MemberÜldiselt olen kehakaaluga rahul, seega hoiaks seda seda pigem paigal või siis suurendaks massi arvelt..
Või kui pole tülikas võib ära mainida ka ligikaudsed vahekorrad mõlema soovi (langetamise/tõstmise) korral? Võibolla on abiks ka teistele..
Chocolate
Member100g kohta suhteliselt suur süsivesiku sisaldus varieeruvalt 70 kandis. Ei söö ise neid.Ise olen vahel mõned enne trenni võtnud (kui söögikordade vahele on liiga suur vahe jäänd) ja veel mõned peale trenni..Või ei ole see tark tegu?
Chocolate
MemberEi ole ka küll päris pähkli teema, aga kuidas suhtute kuivatatud puuviljadess (ploomid, aprikoosid)?
Chocolate
MemberKüsimus teema algatajale – Kas Sa said nüüd aru mida Sa ostma pead?Tõenäoliselt mitte.
Kõige lihtsam, mine toidulisandeid müüvasse poodi ja müüja soovitab Sulle ise mingi õige asja.
Siinse jutu põhjal jäi tõesti vastus õhku ja plaanisingi minna mõnda poodi uudistama..
Aga sellegi poolest on kõigi mõtted ja eelistused teretulnud ja abiks ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja tänud neile, kes juba arvamust on avaldanud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>E.
-
AutorPostitused