choco0
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
choco0
MemberMitte mingisugune treening ei anna tulemusi ega vormi sinu kehast ideaalkeha kui sa ei toitu vastavalt oma eesmärkidele. Tegelikult toitumine ongi just see millega saad vormida oma ihaldatud kehatüübi.
Aga mida ma siis peaks sööma ja mida ei tohiks? Mul tõesti segadus hetkel, soov on suur aga teha ei oska midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ning nagu ma aru olen saanud, siis lihaseid treenides lähed suuremaks, aga ma sooviks ka rasva põletada, kas peaksin lisaks tegema aeroobset trenni või piisab lihaste trennist ja õigest toitumisest????
choco0
MemberNüüd mul selline küsimus: mis harjutusi teha reie SISEkügedele (eriti ülevalt), et need trimmi saaks? Teen seljalihaseid endiselt ja päevas ~tund aega aktiivset tantsu, aga olenemata sellest, et toitun korralikult, hakkavad püksid ikka kitsaks jääma…. Ei teagi mis jama on. Reie sisekülgedel on ikkagi seda üleliigset eee..rasva?!, mida tahaks ära saada. Aga eesmärk on tõesti saada peenikesed, mitte lihastes jalad.. Oskab keegi mingit nõu anda?
choco0
MemberLugesin nüüd vahepealsed postitused ka läbi, üritan soovitusi järgida, kuid osa teksti oli ka päris arusaamatu mulle kui tavainimesele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõesti ise selle peale ei tulnudki, et imelik vaid üht/kaht kohta treenida- kui treenida, siis juba tervet keha. Sest ilmselt olekski imelik vaatepilt, kui kõht trimmis ja ülejäänud keha tavaline. Eks loen korra veel selle teema läbi, kordamine pidavat ju olema tarkuse ema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>choco0
MemberA ja veel..
Neiukene.. Sa oled 160cm pikk ja kaalud 50kg. Mille pärast sa muretsed?

Mulle meeldiks, kui mul oleks trimmis kõht, pepu ja kintsud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>söömise kohta ei oskagi täpsemalt öelda midagi, sest söön täpselt seda, mida kodus tehakse, ehk siis kartulit, makarone, riisi, ühesõnaga kõike.
Magusat olen vaid tõesti piiranud ja saia üritan ka vähem süüa.
Aitäh kõigile kes seni vastanud on, uurin ka klaini antud linke!!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>choco0
MemberSelle pika jutu peale küsiks,kuidas on lood sinu toitumisega?
Söön siis, kui kõht tühi ja piiranguid otseselt peale pole pannud. Magusat vaid üritan vähem tarbida. Sööksin meeleldi ka hommikuti, aga tavaliselt ei ole kõht tühi ja söön alles peale kooli (mõnikord pole siis ka veel kõht tühi, kuigi viimati sõin näiteks eelmise päeva õhtul kell 10).
-
AutorPostitused