Char27
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Char27
MemberIkka koos dextroga.Smack, võin cross-body crunchi osas sinuga nõustuda, aga palun seleta, kuidas tavaline crunch ehk kere painutus selga lõhub?
kahju tundsin just, et see võtab täiega läbi
aga hetkel siis nii
hanging leg raise … hetkel ei jõua tõsta jalgu toru päris puutuda..algul vast tavaline lihtsam?
jackknife sit-up …. http://www.bodybuilding.com/exercises/deta…ackknife-sit-up
ja soovitage siia siis mingi 3. harjutus..see cross-body vist tegi külgesi hästi? preagu küljed valusad.. et mida ma asemele võtaks?
Char27
MemberEga ta paha ei tee kui peale jooksu ka võtaksid valku, aga süsivesikuid ära samuti ära unusta. Kas tellid otse inglismaalt sealt lehelt seda kraami või http://www.toidulisandid.ee kaudu vms? Oleks ise ka sellest piimavalgust huvitatud tegelikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei seal toidulisandid.ee pole vist bulkpowdersi kaup.
a muidu plaanime siin foorumlastega bulkpowdersist tellida, saab päris hea hinnaga.
huvitav huvitav, minu terve topic on ära kadunud kuskile. mis toimub?
admin on saalikolli teema ära kustutanud?
EDIT:
tegin uue teema.
Char27
Memberkolm korda nädalas jõutrenn, ma võtan siis peale trenni ühe portsu wheyd ja 1 portsu seda kaseiini enne magama minekut.
3-4 korda nädalas käin jooksmas nii 30-60 minutit, kas peaksin nendel päevadel ka võtma valku? peale jooksu kohe või nii?
Char27
Memberoeh suured tänud, ju siis olin kogemata sealt puu valinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Char27
Memberaeroobne ja jõutrenn polegi samal päeval. korda mööda päeval on need, ehk jooks-jõud-jooks-jõud-jooks jne …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kõhutrennid vahetasin ära nende vastu :
hanging leg raise
cross-body crunch
jackknife sit-up
arvad, et teen kahel päeval nädalas kõhtu, muidu ei ole piisav?
samuti hantlid on ainult 15kgsed, ehk pole piisav rinnale ma arvan? ja mul pole kodus sellist rinna pinki, kus saaksin sellili olla
hetkel võttan ainult peale jõutrenni valku, kas peaks seda tarbima ka peale jooksmist?
või peaksin peale jooksmist ainult dextrot võtma?
Char27
Memberhmm, aga kui ma ainuke teen aeroobset, kas peaksin ikka valku võtma?
no ma vanasti võtsin niiet ühe laksu peale trenni ja teise enne magama minekut.
preagu võtaks näiteks peale trenni ühe korra. ? no et jalalihased sis kasvaksid vms
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Char27
MemberOleg Anissimov 3.koht
Liisa Otsus 5. koht
Natalia Nazarenko Kiivikas 4.koht
Char27
MemberEesel masinalilma masinat istub keegi sul seljas ja teed sama liigutust
Istudes trenazööril jalgade kõverdamine
okei tänud..ma nüüd 2. korda lähen uude jõusaali.ma käin eedeis jõusaalis
seal vist pole kumbagi trenazööri..pole kindel..lähen uurin
Char27
MemberKas sa kusagil õues metsas/pargis ei tahaks pigem joosta kui kusagil toas trenažööril vändata?no mai tea, kui need masinad seal on, siis võin küll neid kasutada pigem
Char27
Memberaga kui ma seda aeroobset teen, mida ma peaksin täpselt tegema..
jõusaalis on ratas, jooksulint ja siis see mingi käepidemetega jooksu/sõtkumis asi
ma algul mõtlesin, et jooksen 1h aega..aga äkki 30 min jooksed ja 30 min ratast?
mis te soovitate?
Char27
MemberKui pikk see trennist paus oli? Kõik oleneb sellest.noo ma tegin vist 2 kuud viimati jutti trenni muidu ainult ja umbes vahel jooksmas käinud ja nüüd vist paus oli ka mingi 2 kuud
Char27
MemberPowerman’ist Whey 8100.powermanist?
linki?
Char27
Membermida arvate nendest toodetest?
http://www.mass.fi/product_detail.asp?prod_id=444
http://www.mass.fi/product_detail.asp?prod_id=569
EDIT:
ja millistest lihtsatest toitudest saaks valku?
kunas ei ela üksi, ei saa endale ise menüüd valmistada, aga lihtsalt siis teaksin, mis asjadele rohkem rõhku panna
tean, et 1 allikas on muna..või liha..aga igakord ka seda ei saa..niiet midagi muud?
Char27
MemberFor muscle growth you should look to consume 3g of protein per kg of bodyweight. So if you weigh 80kg then you need approximately 240g of protein per day for optimal muscle growth.
ma kavatsesin mingi 30-50g valku süüa päevas…uh olen midagi väga valesti aru saanud
peab 200+ g sööma, et lihasekasv oleks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see ei ole ju normaalne
Char27
Memberkui 4 korda nädalas jõusaal ja kord nädalas jooksmas käia…nii 30min-1h .. on piisav?
ja kuskilt lugesin et hüppenööriga 10 min hüppamine = 1h jooksu..tõsi? kaaaahtlane
-
AutorPostitused