Char27
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Char27
Memberkas leiba ei tohi üldse süüa? või mingid leiba tohib? kaera või täistera vms?
ostsin just mingid soolaforelli tükke ja kaera leiva
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>need söön ära, aga tulevikus siis tean.
Char27
MemberKa puhkepäeval vajab keha valku.aga mitte kiirestiimenduvat nagu whey, et pigem enne magamaminekut kohupiim ja lihtsalt päeval valk söögist ?
Char27
MemberKas puhkepaeval on ka vaja päeval whey sheik võtta ning enne magamaminekut kohupiim süüa?
Char27
Memberno umbes nii:
1)hommikul suuur kauss putru, kaerahelbe puder. kõrvale tass piima
2)lõunal soendan eilse toidu üles, mis võib olla riis kanaga, kartulid/porgandid sealihaga või hakklihakastmega, makaronid hakklihaga ja tomatipasta sees
kui eilset toitu pole võib juhtuda, et 2 praemuna 2 leivaviiliga, tass piia kõrvale, või hoops mingid pelmeenid koore ja ketsupi kastmega
kõrvale võib olla mingi võibleib vorsti/singi/juustuga
3)mingi aeg teen trenni ja võtan sisse whey protein sheigi koos 3 teelusikatäiega viinamarjasuhkrut, ning 400ml piimaga
4)õhtu söök, kus jälle üks kolmest, mis võib olla riis kanaga, kartuli sealihaga, makaronid hakklihaga, või mingi kanasupp. ja kõrvale tass piima
5)enne magamaminekut söön vanillimaitselist kohupiima, tulevikus hakkan kaseiini valku võtma ning seda piimaga
2-3 järjekord võib vahetuda.
Char27
MemberMa arvan, et kui sa seda bulkpowdersi promo siin ei lõpeta, siis kustutan su teema!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kamoon, ma ei promo siin midagi :S ma ainult küsin nõu.
kohe kui ma saan oma asjad ära tellitud, siis ma ei küsi enam
miks ma peaks promoma üldse tahtlikult, ega ma nende tooteid müü
Char27
MemberMilleks UK-st tellida, kui saad eestist sama hinnaga ja pmst odavamaltki?kas sa tõesti arvad, et toidulisandid tellivad bulkpowdersist tooteid ja siis müüad eestis odavamalt edasi, kui nad ostsid?
vastupidi, nad panevad 20% hinnale juurde
Char27
MemberÜldiselt on mõttetu nõu anda,kuni me ei tea,mida teema algataja tglt tahab;kuni me ei tea,kas tegemist on suure ülekaaluga või tahetakse paar-kolm kilo alla võtta.Ehk siis,suurest ülekaalust saabki ainult perfektselt toitudes vabaneda,teisel juhul on aga sinu soovitused omal kohal.
Aga teema-algataja oleks võinud selguse mõttes kohe ära tuua nii pikkuse,kaalu kui ka vanuse.
paar posti üleval pool panin kirja, mida ma saavutada tahaksin. ma ei tea kas sa nüüdseks märkasid juba, aga põhimõte selline
ja lisaks veel, et eesmärk ei ole kaalu kaotada, sest kaalun isegi ~70kg ja pikkust 185cmlihtsalt tahaks keha nagu vormida, et pigem lihast kasvatada, ja rasva vähemaks
olen aeg ajalt jõusaalis ja jooksmas käinud, aga mitte kaua.
nüüd alles nädal aega alustasin selle 3+3 kavaga, ehk 3 aeroobset trenni ja 3 jõutrenni. ei oska tulemust kommenteerida, sest liiga vähe teinud veel. lihtsalt ma küsin sellepärast nõu, et tahaks kohe alguses õigesti teha
EDIT:
mis selle linki point on nagu? kiirelt vaatasin läbi, et rohkem kui 2 kuud teha aeroobset trenni on mõttetu? aeroobne trenn tõstab keha rasva, aeroobne trenn vähendab eluiga, aeroobne trenn teeb nõrgemaks, aeroobne trenn teeb mind aeglaseks.
kõik mis ma varem olen teadnud ja kuulnud aeroobse trenni kohta pöörati nüüd pea peale.
Char27
Memberja lisaks veel, et eesmärk ei ole kaalu kaotada, sest kaalun isegi ~70kg ja pikkust 185cm
lihtsalt tahaks keha nagu vormida, et pigem lihast kasvatada, ja rasva vähemaks
Char27
MemberKui otsid ettekäänet,et mitte midagi muuta,siis unusta oma vormimineku-soov ära.Järelikult sa ikka eriti ei taha vormi saada.
no jah võib nii tunduda, aga ma ei käi veel tööl ja kindlat sissetulekut pole, seega pole võimalust endale eraldi menüüd teha
aga, palju kuus kuluks eraldi söögikavale? eesmärk on silme ees, lihtsalt pean võimaluse leidma, äkki saan kuidagi ikkagi
Char27
Memberno seda küll, aga eks ma üritan toitumist ka jälgida, aga kuna ei ela üksi, siis päris kava järgi süüa ei saa
ikka söön seda mida teisedki…niiet seal väga palju muutusi teha ei saa kahjuks.
Char27
Membernii peaks töötama.. proovi
Char27
MemberSõnumit saates saab sõnumi alla teha linnukese, et salvestaks saadetud sõnumi.automatiseerida pole võimalik?
Char27
Memberokei 2 päeva on möödas ja põhiliselt lihased mis täiega valutavad on kõht, rind, siis siit rinnast üles minnes õla esiosa ja huvitavalt kombel selg . täpsemalt lailihas
samas õlg nagu külje pealt ei valuta, mida ma lootsin, äkki teevad need harjutused liiga konkreetsele kohale kõik? ma lootsin küll et hantli tõstmine külgedele teeb ikka külgi ka.
samuti alumised kõhulihased valusad, ülemised pole üldse. ometigi need harjutused mis kavas, peaks neid ka tegema?
ega ei kujuta ette, et mis mul siis sela selga nii läbi võttis, ehk see rippudes jalgade tõstmine?
kätekõverdused lai
kätekõverdused lai jalad kõrgemal
istudes hantlite üles lükkamine
hantli tõstmine külgedele
hantli tõstmine ette
hanging leg raise
cross-body crunch
jackknife sit-up
sellise kava tegin läbi
Char27
MemberTahaks päris kuulda ja näha mitu cm teemaalgatajal lihas rohkem kasvab kui õhtul kaseiinivalku tarbib ja mitte whey-d. Ma arvan, et umbes-täpselt 0 cm.aga miks siis soovitatakse kaseiini?
Char27
MemberMiks vana hea kohupiim enam ei kõlba
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see imendub kaua nagu kaseiin?
-
AutorPostitused