Char27
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Char27
MemberKava on enam vähem ok kuid paar soovitust oleks:1) Hantli tõsted ette rinna/õla päeval on suhteliselt mõttetu tegevus kui sa juba kolme erinevat surumist teed.
2) Selja päeval võik jõutõmme ikka esimene olla kuna see kõige raskem harjutus.
3) Jala päeval unusta Smith ja tee kükke kangiga.
4) Jala päeval on sul päris palju dubleerivaid harjutusi. Näiteks selle reie tagaosa trenažööril tegemise võid välja jätta kui good morninguid teed ja kome erinevat sääretõsted pole ka vaja. Üks on täitsa piisav, äärmisel juhul kaks.
1) aga need hoopis mingitele väiksematele lihasgruppidele, teen mingi 6-7 kiloste hantlitega seda, see polegi surumine
2) hmm..noo jah..võibolla isegi.teengi nii
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3) aga kui kükke tehes ei ole tasakaalu ja käin ümber? smithiga on ta nagu fikseeritud, aga ka kükk.
4) hmm..okei..arvad? aga mul nii et igat harjutust on 4 seeriat.niiet..ma mõtlesin et pole piisav..sellepärast ongi nii palju harjutusi..et korraliku 2 tunnise trenni saaks ikka kokku
IMO kas on mõtet mingi kindla kava järgi teha üldse? Kas poleks efektiivsem pidevalt harjutusi ja kordusi varieerida, teha erinevas järjekorras, erineva amplituudiga jne (jättes arvestamata fakti, et siis ei saa progressil nii hästi silma peal hoida)no jah, aga endal hea nii järge pidada mul, kui tean et mis tehtud ja mis vaja veel teha
Char27
Memberno ma panin nüüd jalapäeva kava paika…kas see järjekord on optimaalne?
smith squat
jalapress
lunges
jala sirutus ette
good morning
jala tõmme kõhuli
püsti calves
istudes calves
jalapress calves
Char27
MemberMa usun, et fitness.ee on abiks, kui teil kamba tekitamise soovi on. Kellelgi ei ole raha liiga palju…ei ole midagi abiks, üritasin kampa kokku ajada, aga keegi kustutas meelevaldselt kõik mu teemad ära
Char27
Memberokei googeldasin seda rotator cuffi ja tundub nii, et sul oligi õigus..sümptomid vastavad rotator cuffi injurile.
no loodame, et asi väga tõsine pole. seal oli isegi operatsioonist juttu
aga samas olid mingid harjutused välja pakutud
huvitav on see, et täna hommikul käsi jälle korras, saab võimelda/liigutada igas suunas, aga lihtsalt raskuse peale annab tunda
ma mõtlen, et kas ma nüüd üldse ei saa ülakeha trenni teha või välja jätta ainult teatud harjutused
esiteks see triitsepsi harjutus üle pea tuleb vist ära jätta
ning ja õlga teen muidu3 harjutusega
lihtsalt hantlite surumine üles
hantli tõstmine külgedele sirged käed
hantli tõstmine ette sirged käed
see ette tõstmine peaks ka vist rotator cuffi kurnama?
et selle peaks ka ära jätma? või ei saa üldse enam õlga teha?
kas peaksin valust lähtuma, et kui harjutus teeb valu, siis jätan ära ? või pigem ei tee üldse õlga, isegi kui valu pole?
Char27
Membersinisel autol on eesõigus, sest mõlemad autod tulevad peateele kõrvalteelt, siis kehtib neile paremakäe reegel. ehk rohelise peab sinise läbi laskma
Char27
Membermul selline imelik valu õlas kui teen triitsepsile harjutust triceps extension, ehk peakohal tõstan hantlit
see on nii ühe kui kahe käega tehes niimoodi
valu on ainult vasakus õlas ja tuleb alles peale teatud kordusi ära tehes, ehk parema käega teen seerias umbes 9 tükki, siis vasaku käel hakkab 4-5 valu tunda andma ja ei saa eriti jätkata
ma ei tea, et kas see läheb harjutades paremaks või lihtsalt ma ei saa seda harjutust enam teha?
ma teen seda harjutust, sest kodus on üsna limiteeritud võimalused.
nüüd kui niisama liigutada seda õlga, siis ta natuke tuikab või annab tunda..imelik valu selline
Char27
MemberSee on individuaalne asi, minu liigesed kannatavad hästi ja parimad jooksud just asfaldil. Tallinna sügisjooks (10; 21 ja 42 km) on ju ka 100% asfaldil.ei ma ei tea kas kannatavad, pigem ennetav käitumine
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Char27
Memberküsiks ka, et valusid mul pole, aga muidu istun siin arvuti taga natuke kõvera seljaga, nagu kõik inimesed, ja kui nüüd selg täiesti sirgu või isegi kumeraks ajada, siis käib väike kraks üleval pool selgroos ehk umbes tiivaluude vahel. no et lähevad paika või midagi sellist..
kas see on midagi, mille pärast peaks muret tundma?
Char27
Memberma ei hakanud uut teemat tegema
ma muidu kuperjanovisse ja jalavägi sügisel
Char27
MemberJah, suhe 1:2 on nö klassikaline (15:30, 20:40, mis iganes). Mida rohkem suhkrut, seda magusam
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Trennijärgse sheigi peaeesmärk on siiski taastumisprotsesside käivitamine, ei muud. Koju jõudes peaks järgnema siiski korralik kõhutäis.http://www.bodybuilding.ee/?main=show&…=est&id=182
lugesin siit, et peale aeroobset ei tohi kiireid süsivesikuid võtta ning üldse kohe ei tohi, vaid 90 minni pärast
ma just koguaeg kohe peale trenni võtnud viinamarja suhkrut valgusheigiga
vastab tõele?
Char27
MemberÜhtlasi soovitan mitte osta odavaid mune a la säästu, old farmer vm. saast. Viimastega on kahel korral negatiivsed kogemused, haisevad imelikult ja ühes munas oli hakanud tekkima organism. Muideks Leedu paska ei soovita üleüldse kellelegi, olen ostnud ka Leedu külmutatud kala, milles olid ussid. Viimasel ajal ostan pigem kallimat ja söön vähem aga kvaliteetsemalt. Nopri asjad on head aga ilmselt saan neid ainult mina endale lubada, kuna ma ei jälgi väga rasva jm. sisaldust.noh kui külmutatud, siis need ussid ammu surnud, ehk pole hullu midagi, ussid on üldjuhul head valgurikkad
Char27
MemberPraegu talvel käid ka? Kui asfalt kuiv, siis Ihaste oli minu peamine jooksusiht. Jooksin kuskil 10-12 km tunnis 1 tund või rohkem.talvel käin ka ja üldiselt eriti asfalti peal ei jookse, suvel jooksen muruveere peal, sest põrutama pidi
Char27
Membersüsivesik on kõikjal suht odav. kui tellid seda bulkpowdersist tsisterni täie, sis vb säästad midagi. osta kilo suhkrut poest ja asi korras…no jaa. aga see suhkur saab eriti ruttu otsa ?
sain ma õigesti aru, et peale trenni peab võtma umbes 30g valku ja 2 korda rohkem süsivesikuid ehk 60g .ehk kilost saab 16 päeva umbes
Char27
MemberSelveris rasvata kohupiim 200g 8.1 Eek. Vaniljemaitselises valkusi 16,2. Tavalises oli 18g vist 100 kohta. Alma 380g kodujuust samuti selveris kampaaniahind 1.05 Euri. 100s 16g valkusi.eile just ostsin maitsetu, sama palju maksis ja valku oli tõesti 18g ja 1.5g süsivesikuid
rahulikult süües läheb alla küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Char27
MemberSina tohid kindlasti.ok aitäh daemonium
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused