Char27
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Char27
Memberno täitsa lootusetu..kukun ümber lihtsalt..ma paneks isegi video siia, kui väga vaja on, et mis toimub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pmst saan saalis teha nii kükki, kui kanna all on mingi asi, aga see on väga kõrge ja tollega nii, et päkk maas ja kand selle värgi peal, aga tõesti jube kõrge on too, ma preagu kodus vaatasin, et saan teha kükki, mingi 3cm alusega kanna all, aga trennis on vist see 7cm ja toetuspind väga väike juba siis
smithi ka ei taha teha..mis soovitusi? panen video siia?
ma ei usu, et ma ainuke siin foorumis olen sellise probleemiga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Char27
Membermis selle kaalulangetamis võistluse eesmärk on ?
võidab see, kes kaalub vähem või rohkem alla võtab?
Char27
Memberminu dell on naine

Char27
MemberTee trapetsile seda harjutust:ma teengi seda nagu ma kirjutasin eelmises postis, lihtsalt ma tahaks kahte harjutust teha, mis oleks erinevad
Char27
Memberno aga kui mul on trapetsile hetkel shrugid, siis see oli nagu mu 2. harjutus
alternatiive? ROtter seletas midagi, et asi on küünarnukkide liikumisamplituudis, aga ma ei saanud täpselt aru mida ta mõtles
aga enam ta pole mulle vastu kirjutanud
Char27
Memberja ikkagi tavaline makaron pole soovitatav eks?
sest ta liiga kiire? või?
Char27
Memberikka on arvestades su sörkimis kiirus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . võiks öelda et mina tegin täna kerge sörgi,distants 5M ja kiirus 7:17 ning pulss 135-144. Üle hulga aja kasutasin ka kella aga tulemust vaatasin alles kodus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>a mis see kiirus loeb? kas pulss mitte pole oluline?
aga muidu, 5miili 7 minutiga? see teeb mingi 66km/h jooksid?
Char27
Memberma olen 20 aastane ja ma teen aeroobset 3 korda nädalas 60 minutit
käisin spordiarsti juures ja tulemus, et koormustalvusu madal, hüperkineetiline pulsi tõus ja aeglane taastumine. ehk trennimata inimene
soovitati teha trenni ~150 pulsi juures
preagu käingi sörkimas ~6.5km/h ja hoian pulsi 140-153
kas see on sobilik rasvapõletamiseks?
Char27
MemberSiin on kirjas, miks kukla tagant kangi surumine hea harjutus ei ole.vaatasin, et seal on ka trapetsile harjutused, mida ma mõlemat teen
2. Barbell Upright Rows
3. Shrugs with Shoulder Roll
mis alternatiiv harjutusi siis teha trapetsile?
Char27
Membermitte ainult kinni keeratud, vaid äkki pole installeeritud flash
Char27
MemberSa teed korra nädalas jalgu eksju. Neid harjutusi on ikka meeletult palju. Harjutusi ei tehta nii, et lihtsalt paberile numbrit kirja saada. Kusagil poole kava pealt sul kaob juba keskendumine ära ja sa teed edasi lihtsalt, et kaelast ära saada.vaatasin siit kava: http://www.fitness.ee/treeningkavad/14
siin ka umbes sama palju harjutusi päevas ju.
no eks ma võtan siit 2 harjutust vähemaks, 1 calvesile ja 1 kõhuli jalatõsted siis..kokku 7 harjutust jalale…see päris paras vast
mingi umbkeelne oled? Osad sõnad eesti keeles, osad inglise keeles, väga imelik, on ju eesti keeles täitsa olemas vasted neile. Teema juurde tulles ei kujuta mina ette nii sisukat trenni, harjutusi nagu liiga palju, aga samas kui igat harjutust teed 1 seeria siis on vast normaalne. Tee eeskükki kui tavalist ei saa teha, küll siis ka see tasakaal tavaküki jaoks tuleb.PS! keegi kunagi postitas sellise artikli, väga sisukas minu arust kükk
ei ole, saad aru küll ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lihtsalt otsisin erinevatest kohtadest ja kiirelt pani kava kokku, mis sel vahet on mis keeles ma kirjutan
Char27
MemberKui tohib küsida, siis mis on su eesmärk. Jõud? Ning mis on su jõunäitajad: kükk, surumine, jõutõmme? Kui suur on treeningkogemus. Sest kui sa oled algaja, siis erilist tulemust pole loota. Tuleks ette võtta ülekeha kava, kus on vähe harjutusi, mida lihtne õppida ning milles lihtne progresseeruda(raskusi juurde panna).Väga hea ja õige tekst; ei suudaks ise paremini kirjutatadagi!!!
no suveks rohkem vormi ja jõudu ka võiks ikka.
no ma päris algaja pole ma olen käinud aasta-kaks või nii vahelduva eduga..et kuu aega teen trenni sis jälle paus ja sis mingi aeg jälle uuesti hakkan, jälle kõik lihased valustad ja jälle kuu-kaks..sis paus jne
trenni teen preagu 3 korda nädalas jõusaal, 3 korda sörkimine ( 150bps) nädalas 60minutit
Char27
MemberKüljetõsted on head, tee neid jah.Kükke tee nii sügavale kui suudad ehk et seni kuni reied lähevad vastu sääri, niimodi toimub kõige täiuslikum lihaste areng. Kui sul on vaja kõrgendusi kanna alla siis tee seda aga harjuta ka ilma nendeta kükki, küll ta sul lõpuks välja tuleb. Kõige parem aga kui võtad kellegi teadja kõravale ja ta vaatab su tehnika üle.
Kui ei saa 1h’ga valmis pole midagi hullu, ma mõtlesin vaid seda et 2h jõusaalis on veidi palju.
See tagaosa trenažöör ei ole tuharale, see on ikkagi reie tagaosale.
ma mõtlesin, et siis ettetõsted asendada näiteks ette kallutatult küljele tõstetega, siis teeb nagu õla taga osale?
ja see squat, kas nii sügav piisab, või on mu jalapäev mõttetu, kui nii teen?
Char27
Member1) Ma ei saa sinu lausest aru…….Mu point on et kõikide nende surumiste käigus saab õla esiosa niigi palju tööd et talle veel tõsteid ka teha on kuidagi mõttetu.
2) Ok, ma lihtsalt oletasin et see järjekord milles harjutused kirja panid on see kuidas sa neid teed
3) Smith kükk ei ole absoluutselt sama mis kangiga. Harjuta seda ja küll sa saad selgeks, kükk on väga lihtne ja naturaalne liigutus ning see on parim harjutus mida sa saad jalgadele teha. Unusta Smith ja hakka kangiga kükkima.
4) 2 tunnine trenn on ikka päris pikk, 1h on täitsa piisav. 4 seeriat sääretõsteid on täitsa piisav.
1)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> okei ma sis enam ei tee neid ettetõsteid..aga küljeletõsted on okei?2) on küll jah..ja muudan nüüd sinu järgi ära
3) hmm okei..eks ma proovin sis päris kükke teha..aga kui sügav peaks olema? kas jala alumise ja jala ülemise osa vahel 90 kraadi on piisav? kas sobib kui ma panen mingi kõrgenduse kanna alla?
4) 1h ei saa kuidagi valmis ma arvan, okei aga see reie tagaosale trenazööril pigem mõtlesin et tuharalihastele..või soovita midagi muud tuharalihaste jaoks, mis sobiks?
või üldse soovita harjutusi, mis oleks hädavajalikud mu üldisesse kavasse?
-
AutorPostitused