Char27
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Char27
Memberimo…??? mis tähendab?in my opinion ..
lühidalt:sa pead sööma iga 3-4 tunni tagant ( OK öösel magamise tõttu tuleb 8-10 tunnine paus). Seega näiteks kell 8, sis kell 12, siis kell 16, siis kell 20, ja lõpuks kell 23. See teeb siis 5 toidukorda päevas. Igas toidukorras peab olema vähemalt 30 g valku. süsivesikuid ja rasvu rohkem kõvasti. Valku leidub palju munas, lihas, kodujuustus, piimas. Ise loe pakendilt kus kui palju valku on.
Ja kui sa nii toitud KOGUAEG ja treenid nii nagu peab siis AASTA pärast ehk näed mingit arengut. Niisama lihtsalt ei tule mitte midagi.
Dr. Balancer
mitu korda peaks jõusaalis käima nädalas ?
ja palju munas seda valku on ? ise kuulnud, et kogu see valge osa ongi puhas valk
Char27
MemberAlgajatel sellest erilist tolku ei ole . Pulbrid tulevad nagu siis mängu kui lihas enam kasvada ei taha
“>hmm..ma kuulsin kuskilt teist juttu, et esimesel kuul pidi just hästi lihas kasvama
aga palju sis neid tava toite süüa?
liha ja piimatooteid?
peale trenni midagi eriti?
aga kui lihas veel kasvab peaks valguga eriti kasvama juu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hmmChar27
MemberSöö liha, kala ning piimatooteid! Parim valk sulle kui algajale.Pulbritega ei ole sul küll niipea mõtet mässama hakata. Korralik toitumine on lihaste alus!
miks pulbriga pole mõtet?
“>seda joooki või asja mis sellest teha, seda ma saan ise nagu juua ja valmistada kui vaja
kala, liha , neid peab spetsiaalselt valmistama vms
ja kui palju neid peaks päevas sööma..?
ise pooldaks pulbrit..samuti võin aeg ajali liha,kala süüa..
piimatooteid niikuinii
et sis tõesti pole mõtet pulbrit?
mis teised arvavad?
Char27
MemberAnnelinnas on kindlasti parim jõusaal Eedenis asuv Arctic Sport Club, ise käinud seal juba 2 aastat, ning kurta pole millegi üle. Ning mingit ülerahvastatuse teemat pole küll täheldanud. Ning treenerid on head.kui sa seal 2 a käinud sis mis hinnad seal on ?
ntx 1 kuu hind vms
Char27
Memberma tean et seal on 1 kord 30 krooni
aga palju maksab sis 10 või 20 korra pääse?
Char27
MemberNagu enne ka juba mainiti – A Le Coq Sport.kas see on see suur hoone eedeni kõrval?
ma vist 1 korra käisin seal…
kas seal on see pisike jõusaal seal klaasakna taga ve?
ja mis kella 8st seal räägiti?
kas jõusaalis käivad mingid trennid või mis?
Char27
MemberRandmepainutused kang käes. Treenib käsivart ja rannet ennast. Tee nii pealt -kui ka althaardega.aga kui palju..mis seeriad..jne
Char27
Membera okei tänud..
Char27
MemberLõuatõmbamisel töötavad peamiselt biitseps ja selg. Treeni neid lihaseid. Nt. küünarvarte kõverdamine hantlitega. Seljale tõmbed ettekallutatult hantlite või kangiga. Vaata fitness.ee tööriistapank.oot kuida see küünarvarte kõverdamine hantlitega välja näeb
??:”>sa oled püsti ja hantlid ees .. käes ..ja sis tõstad neid küünarvarrest? või kuida..
ja see teine..kuida ma nad seljale tõmban?
ma nagu kummardun ette ja hantlid ripuvad käes…mis edasi?
Char27
Memberokeeei
a keegi saab sis jõusaale soovitada…
Tartus Annelinna läheduses

selline küsimus veel et kuidas saada jämedam ranne, mul nagu eriti peenike
??:”>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nagu piitsavars..millise harjutusega ranne peaks jämedamaks minema..Char27
Memberaga mis harjutusega on hea lõuatõmbamist harjutada
ärge öelge : lõuatõmbamisega harjutad lõuatõmbamist
sest mul pole asja millel teha lõuatõmbamist ja ma ei tõmba ühtegi lõuga korralikult äragi
??:”>Char27
Member3×12-15
mis need arvut tähistavad?
3 korda 12 seerias ja 15kg?
Char27
Memberma elan tartus annelinnas..
siin on mõni hea jõusaal vms?
ma pole varem käinud üheskis jõusaalis..seega algaja
??:”>Char27
Memberseal ei saa nagu eriti käia..
ja seal on kõik mingit katkised asjad
??:”>AutorPostitused