chanster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
chanster
Memberpalju vett peaks panema kui panen 30hera+60dextro+5kreatiini?
chanster
Memberno väga tänan, teised siin ainult trollivad vist.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No tegelt peale võistlusi võtan ka (no peale jalka mängu.)
Suvel eriti jah jõusaalis ei käi aga sügisel/talvel ostan kuukaardi ja siis ikka 3 korda nädalas või nii…
Siis oleks juba kasu?
chanster
Memberpalju peaks panema siis peale trenni, hera80, dextrot ja kreatiini koos?
palun öelge, oleks väga tänulik!
chanster
Memberpanen siis 2:1 ja sinna panen 5 grammi kreatiini, siis ei pea rohkem dextrot panema?
mida sa mölised, vastata ei või?
chanster
MemberTere,
Ostsin elementaarse kombo siis endale.
Olen 16 aastane, teen jalgpalli 3 korda nädalas ja käin ka jõusaalis, umbes 2 korda nädalas, vahel ka 1.
Mõte on nüüd hakata võtma peale jõusaali seda elementaarset kombot.
Mõtlesin, et võiks jõusaali päeval hommikul võtta 5grammi kreatiini ja siis peale trenni ka 5grammi koos hera80 ja dextroga.
kas see oleks normaalne? Või on see 5 päevane laadimisperiood ilmtingimata vajalik?
Mõtlesin, et kui sügisel saab rohkem jõusaalis käima hakata, teeks selles siis ära?
ja veel, et kuidas neid siis segada pelae trenni? Palju peaks panema hera 80, dextrot ja siis kreatiini.
Ega ma mingit kõvat treeningut ka ei tee, andke nõu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ootan teie vastuseid ja aitäh kõigile, kes vastavad!
chanster
Member1 kordne pilet on 5 €?
võiks olla mingi 3, kas või 1 korra, siis teaks ja saaks proovimas ära käia, et kuidas on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>chanster
Memberpiltide põhjal paistab küll väga pseudoprobleemina.
mida see tähendab?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tegelt nii see ei ole, tõsine probleem
chanster
Membermida peaks kõige rohkem treenima? rinda, kõhtu, selga, õlgu vm ja mis harjutused on parimad? võiksite aidata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>chanster
MemberKust ma leain fitnessi lehelt sellise mehe pildi, kus vajutad lihase peale, ja siis tulevad selle lihase kohta igasugused harjutused
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>äkki keegi aitaks, saadaks lingi ?
chanster
Memberkuidas saaksin teada oma rasvaprotsendi? Selle saab teada mingi spets kaaluga, mul pole sellist
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jään ka siis videot ootama!!
chanster
Memberet selga on tekkinud väike küür, oleks vaja vist selga treenida? Mis oleksid parimad harjutused?
Mul on ka kanarind(kui keegi teab mis see on), siis võiks keegi rääkida kuidas sellest vabaneda, või seda vähem nähtavaks teha, mis oleksid parimad ülessanded?
palun aidake, Alexander.
mõtlesin et lisan mõned pildid, kuna mure on suur ja tahaks nõu mis harjutusi teha ja kuidas, tahaks harjutusi mida saaks kodus hantlitega teha ja jõusaalis.
chanster
Memberkoos dextroga oleks mõistlikum?!
chanster
Membertahaks ka teada et milline hera 80 maitse on kõige parem – mida teie soovitate võtta?
chanster
Memberaga creatiini võib ainult trenni päeval ka võtta või pole siis sellest nii palju kasu? näiteks hommikul või enne trenni 5g ja pärast trenni ka 5g dextor ja hera 80-ga?
Vahel tuleb äkki nädalane paus sisse ja siis on ju mõtetu niisama seda kogu aeg sisse süüa? Kui palju peaks panema hera 80 ja dextrot, kui võtta seda peale trenni?
chanster
MemberMida teie siis sellest arvate, Link: http://fitshop.fitness.ee/kombod/0/readmore/124/Elementaarne%20kombo/
Plaanin seda osta, aga ei tea kuidas kasutada, või on kõik pakendite peal olemas ja kirjas, millal tuleb võtta, kas enne trenni või peale ja kui palju?
Kas selle creatini puhul peaks selle laadimisperioodi ka ära tegema?
Käin jõusaalis 2 korda nädalas, peale selle käin veel jalgpallis, 3 korda nädalas.
mõtlesin, et teeks siis mingi kava järgi ka mõtlesin seda kava: http://www.fitness.ee/treeningkavad/20
Olen käinud jõusaalis mingi poolteist aastat, aga mitte regulaarselt kogu aeg, mida teie soovitate?
Ettetänades, Alexander
-
AutorPostitused