cess
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
cess
MemberPäris kaua aega on möödas mu viimasest postitusest, aga annan siis vahepeal teada, et mul läheb endiselt väga hästi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Juba pikemat aega 61,5kg kaalunud. Õppisin ka oma sääremarjalihaseid hindama, mis nüüd veel ilusamini välja paistavad ja sääreümbermõõt ka vaikselt vähemaks läinud. Ka reiesirglihased paistavad nüüd paremini välja. Võin öelda, et tunnen end enda kehas väga hästi hetkel.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väike unistus on alla 60kg oma kaal saada, aga eks seda näitab tulevik, kas õnnestub ja kas üldse on vaja. Kahju on muidugi sellest, et kaalulangusega seoses pole enam rinda ollagi. Aga see eest taguots on kenaks saanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>cess
MemberKodune treening pole minu jaoks suur koormus, teaks harjutuste täpseid nimetusi, loetleks teile need üles isegi – et pole nii raske koormus tegelikult. Toidust saan tuge piisavalt. Ma ei oskaks midagi muuta hetkel, olen rahul endaga. Tervis on ka nüüd korras.
MemberEi, ei ole. Ei ole selline tervise vaevus, kus söögiisu olematu oleks. Söön endiselt samamoodi. Lisaks olen veel kahel sünnipäeval nende 5 päeva jooksul käinud ja seal kõike paremat söönud. Astusingi eile suure hirmuga kaalule, et palju ma juurde võtnud olen, aga hoopiski sellised lood, et alla võtnud olen.
MemberOlenemata sellest, et pole 5 päeva trenni teinud (tervis väga halvaks läinud) on kaal ikka mühinal langenud. 63,2kg juba.
cess
MemberAga kui ma nüüd kevadel rullitama hakkan uuesti, siis kuidas ma saaksin välja arvutada palju kaloreid ma kulutan selle 14km jooksul? Ning ega rullitamine mul säärelihast veel suuremaks ei tee? Keskmine kiirus on mul 13-15km/h. Maksimum üle 20km/h veidi. Sports-tracker näitab, et kuskil 400-500kcal kulutan sellega, aga kui õigeks seda lugeda saab?
cess
MemberMainisin esimeses postituses, et ei saa jõutrenni teha tänu terviseprobleemidele.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>cess
MemberSelge, psühholoogi juurde minek.
MemberOeh. Saate valesti aru minust. Miks ma teistel naisterahvastel seal märgitud punasel alal sellist punnitavat osa ei näe? Olen seda koguaeg enda veaks pidanud ja arvanud, et seal on lihtsalt üleliigne rasv. Ise arvan, et naisterahval ei peaks sealt kohast nii lai olema. Mehelik näeb välja kuidagi, kandiline selline. No palun ühed saledad jalad teile: http://4.bp.blogspot.com/_zw2SVloYz60/R-A-op7j1jI/AAAAAAAAAI0/YuhKG9m87Bo/s400/long+legs.jpg Temal on täitsa naiselik ja sile säärejooks. Ja kui keegi kavatseb mulle veel vastu vaielda, siis ma lähen psühholoogi juurde oma imelike probleemidega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ju siis need naiste “ajakirjad” mõjuvad halvasti mulle.cess
MemberTegelikult minu menüüs ei ole juur- ja puuvilju puudu. See menüü, mis algselt siia kirja panin on ammu unustatud. Üks tore tüdruk siit foorumist andis mulle erakirjade teel suurepärast nõu ja suuresti tänu temale olen ka kindlasti kaalu kaotanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Säärtega on selline lugu, et teistel neidudel on nad selles lõdvestunud olekus ikkagi väiksemad. Mul nad kuidagi jube ära vajunud. Aga eks areng ei toimugi üle öö. Ehk saavad mu sääredki saledaks. Söömistega on nii, et minu hommikusöök on enamasti kella 11-12 ajal, sest pole varem vaja ärgata. Vahest harva (nagu täna) saab ka 9 paiku hommikust söödud. Kõht on siiani hommikusöögist täis. Vahepala (Muah! õunajogurt natukese müsliga) söön kuskil kella 15 paiku, sest varem pole vajadust. Seejärel tuleb juba õhtusöök 18-19-20 ajal (varem pole võimalust). Ja magama lähen ka hilja, 1-2 paiku alles. Seega 23 paiku hiljemalt söön (vajadusel, kui kõht tühi) ühe banaani, õuna või paar porgandit. Igasugused maiuspalad (kui neid juhtub kodus olema, mingi tähtpäeval tort ostetud näiteks) jätan ka hommikusöögiks, või peale hommikusööki vahepala asemel. Kodus teen trenni 20min kuskil, oma rutiin välja kujunenud juba. Kevade saabudes (soojad ilmad, et haigeks ei jääks) alustan rullitamisega kindlasti (14km päevas). Ning nagu mainisin, siis varsti üritan jooksmisega alustada, kui tarkusehammas järele annab. Söön võib olla vähe siinsete foorumlaste arust, aga no tõesti.. rohkem ei soovi.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Need snäkid ja asjad mis kunagi söödud sai, oli nö “igavusest söömine”. Väga meeldib juur- ja puuvilju süüa. Üritan igal võimalusel neid oma toidule lisada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga mis värk sellega on, et kõrvad lukku lähevad trenni tehes? Vererõhk jupsib? Igatahes, tänud soovituste eest! EDIT: Jagan tükikest oma jalast teiega. Punasega märgitud ala sooviksin vähendada, tahaks sealt saledamaks saada. Just nimelt kontsakingi kandes tuleb see osa nii vastikult nähtavale – seepärast jalg sellises poosis ongi. Ja rohelisega märgitud ala tähistab mu suhteliselt sirget üleminekut säärelt kannale. Millegipärast enamustel naistel on see koht palju peenem? Geneetika jälle mängib rolli siinkohal?
cess
MemberVäga suur thigh gap pole ka muidugi ilus. Naisel peab ikka mingeid kurve ka alles jääma, kondiklõbin pole minu teema. Võin end vist kergelt selle parempoolsega samastada, ainult et taguots pole nii punnis. Väga kena alakeha. See vasakpoolne on lausa õudne minuarust.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Märkasin just, et olen koguaeg valesti kirjutanud seda “thigh gapi”.EDIT: Tänane hommik söön jällegist sama palju tatart, tomativiilud, vähem hapukoort ning 2 keedumuna sinna juurde + kohv. Good enough? Mida päeva jooksul veel tarbida, et need rasva, valgu ja süsivesikute protsendid omavahel tasakaalustada? Oohoo, täna näitab peale hommikusöögi kirjapanemist, et rasvad 25.9%, aga valku tarbin üle.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Valgud 17.5g.cess
MemberNõustun viimasega. Isegi – paar kilo mängib suurt rolli selles
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Harjutusi teen ma seepärast, et lihas toonusesse ajada. Ja ma ei tea kui tõsi mu järgnev jutt on, aga ehk mängib rolli ka puusade laius? Mida laiemad puusad, seda suurem võimalus thigh gapi jaoks?cess
MemberHahaa, tänud viimasele hea naeru eest. Pani suu muigama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaalunumber tõesti nii tähtis enam pole, olen oma suurusega enam-vähem rahul, aga just nimelt, TOONUST VAJA! Trimmi vaja saada end. Varsti plaan ka vaikselt jooksmist alustada, kui tarkusehammas enam põletikus pole. Aga ka see on väga super uudis minujaoks, et mu vana vihavaenlane tselluliit on hakanud oma asju kokku pakkima ja ära minema, kiiremini kui arvata oleks võinud. Võib öelda, et olen ennast uuesti armastama hakanud.
MemberTänud soovituste eest. Tänu sellele, et igasugused mõttetud näksimised ja hilisõhtused külmkapi külastused ära jätsin, kaalun hetkel juba 64,5kg. Leidsin endajaoks ka ideaalsed harjutused koduseks treeninguks. Ning reied ei hõõrugi enam omavahel kokku. Ilustuseks väike pilt ka:

Enne polnud thigh gapist haisugi, aga nüüd läheb aina suuremaks. Sääreümbermõõt on ka 1cm võrra vähenenud. Olen rahul ja loodan, et areng toimub edasi. Üritan siis toitumisega tegeleda. Ka sain omale number väiksemad teksad osta ja oleks saanud lausa 2 numbrit väiksemad osta, kui see sääreümbermõõt nii suur poleks. Mind kohutavalt häiribki see säärepeal olev üleliigne pekk. Ei meeldi, et nad lõdvas olekus (laman selili ja jalad on kõverdatud) nii võdisevad on.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lisasin katsemeetodil sinna toiduplaani veel 2 keedumuna tänasele hommikusöögile juurde ja rasvaprotsent tõusis 5%. Appi, ma olen nõutu.
MemberMind ajab see toitumisprogramm rohkem närvi, kui tuju paremaks teeb. Jõuan vaid oma hommikusöögi sinna kirja panna, kui juba närv mustaks läheb – väidab, et tarbin rasva üle. Eile oli 2 leivaviilu Kaval Ants sulajuustuga ja kohv (koore ja 2tl suhkruga). Täna 75g keedutatart hapukoorega (2pl hapukoort) ja 5 kirsstomatit ning kohv. Ja täna ka ütleb, et tarbin rasva liiga palju. Ütleb, et normaalne on: Rasvad 25-30%, aga mul on 45.7%. Mis kuradi moodi see tühipaljast hommikusöögist võimalik on? Hommikusöök peabki tugev ja kehakinnitav olema ju. Ei taha uskuda, et see 2tl suhkrut ja 2spl hapukoort mul rasvatarbimisprotsendi lakke lööb. Peab tõesti ainult salatilehti sööma, et rasvaprotsent 20-30% sees püsiks?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga lisan, et kalorid jäävad normi piiresse.cess
MemberUnustasin mainida, et vahest saab ka muna keedetud omale hommikuks, aga iga hommik selline asi pole võimalik ajanappuse tõttu. Mõtlesin, et hakkan saia asemel leiba sööma. Ruks kõlaks hästi? Ja sinna peale siis vastavalt kas külmsuitsu lõhe, sinki või muud saiamääret (bonjour jms). Nn. lõunaajal pole kahjuks võimalik süüa sellist toitu nagu õhtul. Vahel söön 2 võileiva, kiirnuudlite jms asemele ka hoopis karbikese kodujuustu 150g hapukoore ja tilliga (Rimi toodang). Juurvilju ja puuvilju söön heameelega. Iga päev vähemalt 2 õuna, banaan ja 3 porgandit. Tänane hommikusöök oli: tass kohvi koore ja 2 suhkruga, 3 ruksi leivaviilu (2 neist külmsuitsulõhe tükkidega ja üks Bruschetta määrdega).
-
AutorPostitused