Skip to main content

ceork

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 31 through 37 (of 37 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kaela trenn #68041
    ceork
    Member

Tean et poksijad treenivad spetsiaalselt kaela, vaja ju tugevad löögid välja kannatada, aga kael muidu areneb jah, endal ja kõigil teistel tutavatel ka kes tõsisemalt treenivad. Halba ei tohiks eraldi treening muidugi teha…aint et liigutused peavad olema kontrollitud, kael üsna õrn koht.

in reply to: Ei jõua kangi hoida #68025
    ceork
    Member

ära pabista, mõnedel ongi raskem see kinni hoidmine, mul endal sealhulgas ka, lühikesed sõrmed jne, aga mingil määral treenitav jah, hakka sõrmedele trenni tegema, pigista lihtsalt kangi vms

in reply to: vahetus #67969
    ceork
    Member

Jalgu tõstes töötab natuke teistmoodi, aga loomulikult võid. Erinevad harjutused teevad alati head.

in reply to: profi kulturism #67967
    ceork
    Member

Ega 45 sek tegelikult ära ikka ei taastu küll kui korraliku seeria teed. Küllap nad venitavad ka end, see on lihase arengu seisukohalt üsna tähtis. Ja see pisike varastamine…seda ikka juhtub, eelkõige on tähtis et seeria negatiivne faas kulgeks korrektselt.

in reply to: söömine #67965
    ceork
    Member

Julged treeningud sul peaks mainima…6 x nädalas ja alguses üldse 2 x päevas…minu arust 4x max, viienda võib aeroobset teha või nii, aga noh, inimesi on ju palju ja samapalju ka treeningvõtteid…

in reply to: Kodust trenni?! #67792
    ceork
    Member

Kodus on väga edukalt võimalik peamisi lihasrühmi treenida.Endal kogemused peamiselt käte treenimisega, biitsepsit meeldibki mulle kodus rohkem teha kui jõukas, ainult ole tähelepanelik segajate suhtes, neid on kodus rohkem ja puhkepausid võivad seetõttu venida liialt pikaks ning kvaliteet üleüldse langeda. Aga muidu tuld!!

in reply to: lihaste ebaühtlane areng #67819
    ceork
    Member

nagu siin kõik juba öelnud pole hullu, meil kõigil on erinevatel kehapooltel mõned lihased erineva kuju ja suurusega. Endal näiteks vasak ja parem biits täiesti erinevad, kuigi trenni on saanud teha võrdste raskustaga ja liigutustega

Viewing 7 posts - 31 through 37 (of 37 total)