Celone
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Celone
MemberKui seisad, siis tõsta varbad üles
Celone
MemberKui suur on suur?
Celone
Memberma ei tee seda harjutust, kuna selg saab liiga palju koormust- raksatused seljas käivad närvidele seda harjutust tehes
Celone
MemberRasengan, sellise pikkuse ja kaalu juures sa oma 6packi näed? (lihtsalt küsimus)
Celone
Memberma olen 198cm ja ei põe. ja arvan et mehe ideaalpikkus ongi umbes 190cm ringis.
Celone
Member100 istulitõusu järjest teha on mõttetu, lõpuks hakkad seljavalu kurtma. tuleb teha selliseid harjutusi, mida jõuaks teha u 10×3 korda. näiteks rippes vastu seina olles pingutad jalad ette.. aga seda peab ka tegema õige tehnikaga.
Celone
MemberPidev magusaisu—võib olla suhkruhaigus. Lase kontrollida, see ple naljaasi.kui suhkru tase veres liiga kõrge, siis on näiteks suurem joogijanu.
Celone
Memberenamus asju seal pakutavatest on suht mõttetud
Celone
Memberkes ütles: ,, kes hommikuti jooksmas käib, see asjata ei longi, sest hommikud ju selle jaoks ongi”?
“>Celone
Memberkohe peale trenni mine peegli ette, selge pilt kuidas lihased on arenenud
“> nad on küll ajutiselt paisunud(verd täis), kuid ikkagi hea vaadataCelone
MemberKäisin seal uues Ujula 4 jõusaalis ära – väga hea mulje jättis. Adminnilt küsisin lisaks, et kes tolle tobeda 90 minutilise piirangu väljamõtles… Selgus, et mingi juhatus ja et tulevikus hakatakse neid, kes ajapiiri ületavad, trahvima
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mina siis proovisin ikka öelda, et jõusaal+ riietumine+ pesu võtab rohkem aega kui 1,5 tundi…. Kuid nagu aru ma saan, kedagi teist selline piirang ei sega? Lisaks sain teada, et treener tuleb septembris ja et tulevikus peaks kuukaart tulema. Ja senised hinnad võivad ka muutuda, hetkel olevad hinnad on `tutvumishinnad`.
Kuid hoolimata nendest pähhidest asjadest – asukoht on hea, jõusaali varustus ka. Minge vaadake ise järgi (kui mind ei usu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )ma küsisin seal et mis siis saab kui läheb rohkem kui 90 min, et kas tuldakse ja tõstetakse jõuga välja.. vastati et siis läheb see käik kahe korra eest.
vähe rahvast käib seal.. kui sinna punnitama minna siis on tore adminnidel sind ekraanidelt jälgida ka
“>Celone
Memberca. 200g19 kuud ootasime vastust
Celone
MemberJäneserada Emajõe ääres ootab teid
“>Celone
Member1) soovin saada normaalset kehakuju
2) soovin tülinorijatele pasunasse anda
Celone
Memberhttp://www.metacafe.com/watch/756818/
siin videos on näha kui palju prahti jääb ühe hingetõmbega kopsudesse
-
AutorPostitused