caur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
caur
MemberAga kohv proteka ajal?
Mul ei möödu päevagi, kui ei ajaks kõrist alla 1-2 tassi musta kohvi. Mõnikord ka 3-4..
caur
MemberVahel tõmblevad lihased ületrennist ja kui ei ole piisavalt venitanud..
(ehk siis neid kahte asja tuleks vältida)
caur
MemberTallinn Tallinnaks – ikkagi linn. Loogiline, et seal enamik asju kallimad.
Elan Märjamaal – kuukaart 60 KR.
Enam ma nii väga linna ei tahagi..
??:”>caur
MemberJa ongi nii!
Member15 eeguga tahaks isegi jõusaali kuukaarti omada..
??:”>
caur
MemberAmazon võib minna praegu väga libedale teele. Loomulikult ei pea ma õigeks lubada varjatud reklaami tegemist teiste toodete müüjate poolt, aga igasugune keelamine tekitab automaatselt vastuseisu. Ma küll ei tea, kui suured turundusspetsialistid on teil tööl, kuid selles suunas, mis te praegu valite, ootavad teid paljud ebameeldivused. Te võite muutuda huvitavast suhtluskeskonnast ühe firma hääletoruks, kus varsti kõlab iga sõnavõtva spetsi lause nagu müügimehe loba, mida keegi tõsiselt ei võta.Teie kõige suurem reklaam on siiani olnud Ott Kiivikase tulemused, igaüks, kes teda vaatab, usub tema nõuandeid. Kui lugeja saab kõrvale mingi anonüümse kommentaari, kus sama toodet maha tehakse ja mingit analoogi kiidetakse, siis ma ei usu, et see teda palju kõigutab. Pigem hakkab äratama kahtlust, kui palli koguaeg ühte väravasse taotakse. Soovin edu.
Amen to that!
MemberMida teha !1) austada hea äri tavasid ja leida võidan – võidad lahendus !
või
2) Taavi Sloog kogub raha ja ehitab Fitlerile oma foorumi, samuti hoolitsedes selle eest, et päevane külastatavus oleks seal piisavalt suur.
Nagu ma aru sain, siis häirib Amazoni portaali (või OÜ Robocopi) omanikke see, et esilehel näidatavate foorumiteemade seas on olnud teiste firmade toodete nimesid.
Lahendus järgmine:
Tehke omaette foorumituba, mis ongi mõeldud selliste teemade jaoks, millega soovivad needsamused omanikud kõige vähem kokku puutuda. Ja selle foorumitoa teemade pealkirjad EI oleks pealehel nähtavad. Siis oleks probleem kasutajate seas lahendatud ja kasutajaid jätkuks Amazoni lehele ka tänaseks, homseks, ülehomseks…
caur
Member
??:”>Kuidagi kahtlastel põhjustel laidavad Amazoni mehed (või naised või kolmanda võimaluse puhul ei olegi keegi neist Amazonia seotud) Biolabi tooted maha.
Aga KAS see ka tõestatud on, ntx see, et valk ei ole kvaliteetne või mida iganes?
Oleg109, sinu fraas “Telli Amazonist ja sa ei kahetse!” kõlab kohe väga teleturulikult. Kui tahtsid amazonile reklaami teha siis oma viimase postitusega selle teema all tekitasid sa just vastupidise efekti.
caur
MemberBiolabi proteiinid on täis *****.Mina küll ei soovita neid. Lahustuvus halb (tükki jääB ) ja maitse on öok.
??:”> Mina 3 erinevat sorti proovinud, kõik on jamad olnud :SDeegan, äkki said aegunud ainet?
caur
MemberLisaks paistavad lihased päevitunud keha pealt paremini esile..
(Y)
caur
MemberKui mitte kõik siis vähemalt 90% on neis ju tuunitud pilte.
caur
MemberPäeval enne trenni ei soovitaks uinakut teha. Ärgates on unekas ja minul isiklikult läheb vähemalt tund, et sellest üle saada. Ja unekaga ei tule jõusaalis midagi välja..
caur
MemberAlgaja on suhteline mõiste.
Algaja pulbrite alal, mitte jõusaalis..
Ja miks soovitaksid siis mulle Whey1 või Lemon Whey Super-it?
caur
MemberNiih, üks arvamus vähemalt juurde tulnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ootan veel vastuseid ja põhjendusi..
Aga kas keegi oskab öelda põhjuse miks Whey Lemon Super nendest kahest parem on?
Maitse jätame mängust välja..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>caur
Membervanust 18a, pikkust 180cm, kaalu 70kg
AutorPostitused