catts
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
catts
MemberPistma hakkab siis kui diafragmas on kramp, see on nagu iga tavalinegi lihaskramp – keha pole koormusega harjunud, mõne aine puudus, liiga suur pingutus, vale hingamine jne.Hmm.. see mõne aine puudus on hea märkus, sellele ma ise poleks tulnud. Aga no tasapisi üritan ikka edasi pusida, eks näis mis saab ja kas õnnestub kunagi jooksma ka hakata
catts
Membersiis sa võid ju kiirkõndi tehaSiis see poleks enam see, sest peamine rõhk oli mul trepijooksul ja mäest üles-alla. Kiirkõnnis see vaevalt enam sama oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>catts
MemberAga proovi jalgrattaga algul sõita, äkki see aitab või siis ei pista, ise sõidan rohkem jalgrattaga ja pistma pole kordagi veel hakanud. Viga võib ka selles olla, kui oled palju söönud enne trenni või on söögi korrale järgnenud kohe jooks?, siis võib hakata pistma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahtlustasin ka ise alguses söömist, sest esimene kord kui pistma hakkas, läksin jooksma väga tühja kõhuga. Aga nüüd olen ka need söömised ära proovinud – nii tühja kõhuga kui täis kõhuga kui normaalse kõhuga, aga tulemus ikka sama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peaks vist rattaga jah poovima …
Ja pistma tegelikult hakkaski alles siis kui jooksmisesse tekkis pikem paus sisse. Mingi kuu ei käinud üldse jooksmas ja kui uuesti hakkasin, siis hakkas ka jama peale.
catts
MemberSee probleem on jah paljudel naistel peale sünnitust ja need 5 lisakilo polegi väga hullud võrreldes mõne 10-15 kiloga, mida peale rasedust saadakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pelgalt aeroobsega sa endale trimmis keha ei saa, vaid tuleb teha ka harjutusi, mis stimuleerivad lihaseid. Väga hea oleks kui saaksid ikkagi jõusaali külastada, aga saad ka kodus abivahenditega treenida. Muretse endale nt. kummilint, kergemad hantlid jms. ja saad väga edukalt treeningutega alustada. Soovitaks sulle raamatut “Hea tervise ABC” Gert Kooviti koostatud, seal on täpselt sulle vajalikud harjutused!
Edu!
Suured tänud nõuande eest! Sean siis sammud raamatupoe poole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused