catts
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
catts
MemberNo mis seal ikka, proovime ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud, kes asjalikke soovitusi andsid!
catts
MemberIgasugused näksimised tasub jah ära unustada, kui soovid alla võtta.Hmm.. paljud targemad soovitavad just, süüa natuke aga tihti ja vahepaladeks näksimiseks pähkelid, õunu, mandariine jms.
Siinkohal pidasingi just selliseid lisasid silmas.
catts
MemberProovi Hr. Rotteri menüüdHommikusöök: omlett singi, hapukoore, tomatite ja avokaadoga, kohv 35% vahukoorega ja ilma suhkruta
Lõuna: grillkana rohelise salatiga, milles on oliiviõli
Õhtu: ahjus küpsetatud lõhe röstitud spargliga või brokkolig
Ok, aga kas see menüü ongi kogu päeva oma, et mingit muude asjade nosimist siin enam pole? Kui siis ainult vesi ja tee?
catts
MemberProovi Hr. Rotteri menüüdHommikusöök: omlett singi, hapukoore, tomatite ja avokaadoga, kohv 35% vahukoorega ja ilma suhkruta
Lõuna: grillkana rohelise salatiga, milles on oliiviõli
Õhtu: ahjus küpsetatud lõhe röstitud spargliga või brokkolig
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See menüü võttis küll suu lahti! Nii võib ju paksuks minna 
Jeerum, ma ei julge küll nii palju sööma hakata…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>catts
MemberRasvas on küsimus ja seda on Su menüüs liiga vähe. Riis, pasta, banaan, jogurt, leivasupp – see kõik on liigne süsivesik.Hmm… saan aru. Aga need kõik on asjad mida ma ei söö igapäevaselt vaid vahel. No maitsestamata jogurt on ainus mida iga päev söön, sega sellega kodujuustu.
catts
Membertäpsemaid koguseid tahaks teada, “lõunasöök: juurviljad, kana või kala, vahel harva ka taine sealiha, riis, pastatooted” , see ei ütle midagi.Grammides ma nüüd ei oska koguseid öelda, aga kanafileest nt pool, siis veerand taldrikut riisi (pruun riis) ja siis pool taldrikut juurvilja. Kalaga sama lugu, et üks fileetükike, ülejäänu juurvili. Pastatooteid söön heal juhul 2 x kuus, mitte rohkem. Sealihaga sama lugu.
catts
MemberAitäh artikli eest!
Olen seda juba korduvalt lugenud, paraku ei saa ma kõigist seal kasutatavatest terminitest väga aru, aga oma toidulauda vaadates, ei tundu, et ma midagi nagu väga valesti teeks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Energiat mul jagub, väsimuse üle ei kurda, valgurikkaid ju toite söön, süsivesikutega üle ei pinguta. Hommikusöök on jah natuke kesine, aga enne sõin putru ja juustu ja terasepikut ja ei saa öelda, et kaal oleks langenud. Ja kõht läks ka kiirem tühjaks. Nüüd teraleib hoiab kõhu palju kauem täis, nii et lõunani ei tule toit meeldegi. Kõige keerulisem ongi minu jaoks just aeg vahemikus 22.00-01.00, mil tegelikult peaks keha juba magama. Kuna aga mu üks laps uinub alles kell 1 öösel, siis sel ajal tahaks midagi süüa. Teleka ees igav ka. Kui aga magaks, siis poleks selle hilise näksimisega mingeid probleeme.
catts
MemberTa mõtles arvatavasti kolme intervalli!Sedasi jah ikka
Memberja jrx, ka sul on täiesti õigus, 8-10x on algajale liiga palju, asi lihtsalt selles et ma võtsin copy-paste mingist teisest teemast ja seal oli see sees.minagi teen ainult 4 faasiga, 3-4 on täiesti normaalne number millega alustada
Proovisin, seda HIITi eile 3 x ja täitsa mõnus tundus, vähemalt tekkis tunne et reied teevad ka tööd. Lihtsalt jooksmine metsavahel teeb miskipärast ühe sääre jube valusaks, aga selle HIITiga kadus see säärevalu ka korraks ära.
Member5-10 min soojendust30-60 sek 90% või rohkem koormusega (täiega jooksmine)
60-90 sek taastumist kerge intensiivsusega (sörk)
seda kõike siis u. 8-10 korda
5 min cool down (nagu soojendus)
sama mõlemale soole
28 on veel väga sobiv vanus rasvapõpletuseks:)
Ja aitäh lühikokkuvõtte eest lihtsate sõnadega
Membersul on täitsa õigus, seda ma unustasin küsida, kui palju tal seda ülekaalu onja peaks veel lisama, et sinna rasvapõletuse kõrvale peaks kindlasti TELLIMA toitumiskava
Just-just, toitumiskava tellimisele olen mõelnud ka, aga esialgu püüan ise ja kuna see “ise” suht tervislikult koguaeg toitunud, siis eriti seepärast ei muretse, ainus mida nö. õpin, on vee joomine (enne ei joonud klaasi vett ka päevas ära, nüüdseks saan liitri joodud) ja söögikordade jagamine 5-6 korraks päevale ära, aga see tahab veel kõvasti harjutamist.
Aga seda ÜLEkaalu nagu tegelikult polegi, ma tegelikult näen täitsa ok välja aga seda vaid võõraste jaoks ja riided seljas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise kodus näen seda kintsu ja puusa kust saaks pekki ikka küllaga maha uhada. Aga parameetrid siis sellised, et pikkust 164, kaal hetkel 56 ja eesmärk saada 51 peale. Ja kes nüüd arvab, et unistan piitspeenikesest kehast vms, siis eksib – 51 näen ma täiesti normaalne ja kena välja, sest täpselt selline ma enne lapse sündi olin. Modelli kehast ei unista, tahan vaid ennast vormi saada
MemberAsjalik teema, aga paljud väljendid ikka suht tundmatud ja arusaamatud mu jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kas see HIIT tehnika peamiselt sama siis nii naistele kui meestele? Ma nimelt naine ja vanust 28. (vahepeal juba mõtlesin, et äkki ma liiga vana juba, et pekk minema kaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )catts
MemberEga kohe ei hakkagi põlema, et lähed koju peegli ette ja vaatad, kuidas rasv põleb ja sentimeetrid kaovad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Alguses soovitaksin joosta 20 minutit 4-5 korda nädalas, pulsiga 120 – 140 lööki minutis. Väga hea oleks, kui muretsed endale pulsilugeja. See on selline tempo, kus näiteks saad kaaslasega rääkida või siis laulda (nagu sõjaväes on).
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma nati kärsitu tulemuste osas jah, aga paistab, et sinu soovituse põhjal ma väga mööda polegi pannud, umbes sellises tempos jooksnud ka olen (pean iseendaga siis vestlust arendama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )catts
MemberVõid e-mulest otsida Cindi Crawfordi videot – mul ei tule nimi meelde kahjuks, aga tean et paljud kiidavad seda ja sõbranna mul ka keksib selle järgi. Sealt siis pead selle ise alla tõmabama ja plaadile kõrvetama. Muide sama video saad ka poest päris odava hinnaga, mingi aeg oli see Prismades vist 49.- eekuga müügil.
Teine koht on Youtube.com – toksi sinna “search” reale aga aerobic sisse ja siis peaks ikka üht-teist andma, mille järgi kodus ka teha saad.
catts
Membertegelikult on hingamise puhul oluline see, et hingaksid regulaarselt samas rütmis.. Ka sügavalt hingates võib olla hingamine ebaregulaarne. Sisse- ja väljahingamine võiksid olla ühe pikad.Mina soovitaksin sul mõnda aega mööda tasast maad joosta. Vähemalt proovi, kas siis hakkab pistma.
Tänud hea soovituse eest! Olen nüüd kaks korda juba saanud joostud nii, et ei mingit pistmist enam
Täpselt ei oska küll öelda, kuidas see õnnestunud on, aga järgisin hoolega sinu soovitust sisse- ja välja hingamine oleksid ühepikad ja regulaarne rütm ning pöördusin trepijooksult rahulikule metsajooksule ja paistab et mõjub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja palju rohkem läbi võtab ka, sest pärast tunnen iga lihasega, et olen jooksmas käinud.
-
AutorPostitused