CarolineSnd
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
CarolineSnd
MemberCarolineSnd
MemberCarolineSnd
MemberCarolineSnd
MemberCarolineSnd
Member10 hours ago, marleek said:Ülimalt vinge klipp. Kiidusõnad. Tahaks ka
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Suur aitäh Sulle, Marlee!

CarolineSnd
MemberCarolineSnd
MemberTegime ka mu armsa ja andeka sõbra Ilja Aksjonoviga mõned klipid.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />CarolineSnd
MemberKevadistel võistlustel oli juba täitsa hea vaatepilt laval minu meelest.
Eks see suuresti üks “lollidelt tulebki raha ära võtta” äri ole jah
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Suur tänu!
” width=”20″ />CarolineSnd
MemberCarolineSnd
MemberCarolineSnd
MemberCarolineSnd
MemberCarolineSnd
MemberHei!
Meisterdasin ühe video jälle. Head vaatamist!
november 4, 2017 at 9:21 e.l. in reply to: Eesti Meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis 2017 – Protkoll saadaval! #392438CarolineSnd
Member18 hours ago, Sander Kaasik said:Ülihea emotsioon võistlustest pealtvaatajana. Palju õnne kõigile osavõtjatele, kes jäid oma kohaga rahule. Teistel on kindlasti mõtlemisainet, mida järgnevatel võistlusel teistmoodi teha.
Ainuke asi, millest ma aru ei saanud on see, et miks olid igasugused joogid saalis keelatud ? Kaasaarvatud vesi. Ütlen ausalt, et magasin mitmete võistlejate esinemised ja autasustamised peaaegu maha, kuni janu oli meeletu. Muud varianti üle ei jäänud, kui tõusta püsti, osta vesi või mingi karastusjook. Vedelik tuli enne saali minekut pm jalapealt sisse kulistada. Saal oli ilmselgelt üle rahvastatud (inimesed seisid vahekäikudes püsti), seega õhk oli suhteliselt paks.
Alkoholist saab aru aga vesi, kohvi vms…
Minul küll keegi vett ära ei võtnud

CarolineSnd
MemberMis tunne on võita?
” width=”20″ /> -
AutorPostitused