Carlsson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Carlsson
MemberSöö banaani.1 ainsast banaanist piisab kui joon 30g valgupulbrit? hera80
Carlsson
Membermai hakkanud uut teemat tegema
Minu probla on selles, et mul on süsivesiku pulbri nimelt Dextro vastu allergia, lõi vistrikud näkku nagu seeni pärast vihma.. Kuid proteiiniga Hera80 pole probleemi… Küsimus, et mis oleks kõige mõtekam süsivesik proteiini pulbri kõrvale SÜÜA?
Carlsson
Memberendal ka lõi vistrikud ülesse alles hiljuti, ostsin hera80 ja dextro ja lõi ülesse kohe, nüüd on lugu nii, et ei saa saaligi mindud ja proteiin raisku läinud
Carlsson
MemberÄkki keegi oskab öelda loo mis hakkab 0:20
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Carlsson
Memberüritan minna mõned korrad, mul on nahk tõesti lumi valge, ei tea päike ei taha peale vist hakata
Carlsson
MemberMul on vasaku käe triits märgatavalt suurem paremast ja parem rinnalihas suurem vasakust, crazyness..
Kõhulihased on ka tugevamad ja rohkem väljas paremalt poolt
Carlsson
MemberVadak ja süssar, kuid pole endal kahjuks sissetulekut ja vanemad ei taha osta mulle “poisonit”.
Carlsson
MemberKõhnad naised ei ole ilusad, see on fakt. Naisel peab olema midagi katsuda kaa
jaanuar 24, 2010 at 10:33 e.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #251750Carlsson
MemberÄra hingamist unusta.
Carlsson
Membermõned päevad tagasi oli rinna päev, triits hakkas teise harjutuse kolmanda seeria jooksul tunda andma, krt olin juba unustanud, et vigastus või midagi selle laadset on
Carlsson
MemberAga mis seda geeli puudutas siis oskab keegi soovitada mida ma võin määrida vms?
Carlsson
MemberPane pakk kodujuustu enne magama minekut hakkama, siis öösel ei hakka organism lihaste arvelt midagi võtma
Carlsson
MemberNagu hullult masendav… Loodetavasti saab asi korda ja käed piisavalt normaalseks suveks.
Carlsson
Memberaga kas on siis üldse mõtet biitsa treenida kui ma ei saa puutuda triitsa? jätan käed vahele nii kauaks kuni triits korras?
Carlsson
MemberOn finnmax whey max 100 maitsestamata, rõvee, siiamaani seisab… Pole suutnud millegiga alla viia, nsma olen viskanud toidu hulka jne
AutorPostitused