Carlsson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 28, 2010 at 10:30 e.l. in reply to: Ameeriklanna jõululõuna sisaldas 30 000 kilokalorit. #284818
Carlsson
MemberHea tulu
detsember 21, 2010 at 6:19 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #284291Carlsson
MemberTekkis küsimus selle leedu karu kohta, et kas ta võtab rauda madala hemoglobiini tõttu või lihtsalt tervise mõttes?
Endal raud ei taha imenduda…
detsember 8, 2010 at 7:46 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #283064Carlsson
MemberNatuke teemast kõrvale, et kas Mr.Mesi tegeleb veel kulturismiga? Lahe oleks teda jälle kaamera ees näha : D
oktoober 13, 2010 at 11:38 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #278986Carlsson
MemberHärra mesit tahaks näha
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 11, 2010 at 5:17 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #273125Carlsson
MemberOtt, kas Mister Mesi oleks kuidagi moodi võimalik aheldada ketti trennis
Carlsson
Memberkõik kaklused mis mina tänavatel näinud olen on ainult sellised venitlaatori stiilis olnud, keegi ei mõtle peaga lihtsalt jäsemetel tuleb epilepsia hoog peale ja näod lähevad mossi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 3, 2010 at 11:29 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #272443Carlsson
MemberMart Sander ja Erich Krieger on ka ju raua sõbrad, neid oleks ka huvitav näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Carlsson
Membermul oli sama asi rauapuudusest
Carlsson
MemberKett jääb jah kuidagi silmale ette:D Sinu küljes trennis sobib ka ilma ketita ideaalselt
Muidu super hea
Carlsson
MemberVäga hästi on mõjunud. Kuid nägu on kannataja, pidev higi tekitab vistrike…
Ka ventilaatorid on poodides otsas… Õnneks on iga öö siin vihma tulnud ja selle saatel magama saadud.
Sellise kuumusega tegin ka 2 nädalat pausi, kuid täna läksin paele pausi trenni avastasin, et olen märgatavalt kasvanud, ilmselt seepärast, et olen söönud õieti.
Poleks uskunudki, et tulemused nii kiirelt tulema õige toiduga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Carlsson
MemberKuna mul on kahjuks toidulisandite vastu allergia siis söön peale trenni 140g tuna konservi
100 sisaldab 18g valku
Siin üle lahe on see hästi odav
juuni 22, 2010 at 12:34 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #269017Carlsson
MemberVäga super, aga palun kaotage see kett käeraudadega ära… Sinu küljes kinni sobib ka ju ilma käeraudadeta ja ketita.
Minu poolt oleks see keti ja käeraua värk ainuke miinus, lihtsalt häirib kohutavalt:D
Carlsson
Member172cm 73kg 16a
Carlsson
Memberrätiku küjes rippumine peaks olema mõjuv
Carlsson
MemberEndal ka probleem liigestega, vanust on mul kõigest 16, poiss, olen saalis käinud aastakese kohe. Ühesõnaga selline tunne nagu liigesed vahel kiiluvad kinni, tunde järgi kuivad, raksuvad, põlvev valutavad pahatihti… Soovitusi keegi?
AutorPostitused