Carlsson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 20, 2011 at 5:58 p.l. in reply to: Treeningkava ja menüü, lihase kasvatamine ja rasva põletamine #303068
Carlsson
MemberToiduga võib imesid teha, ise alustasin 3-4 nädalat tagasi dieeditamist ja tulemused on super, kõhulihased on voolinud väga ilusti ja täna luban endale suur pakk küpsiseid preemiaks, see ei tähenda, et dieedil lõpp oleks, trennigi pole eriti suurt teinud viimasel ajal, ainult kõhulihaseid siin ja seal.
Asi on juba selline, et iga toidukord ajab söömine mu higistama, asi toimib. Süsikad hoian all ja rasvad, valk vastavates kogustes. Ise olen hämmingus kuna ei ole kunagi rasvapõletusele eriti tähelepanu pööranud ja kogemused ajaloos puuduvad. good luck
Carlsson
MemberHardcore on see, kui jood peale trenni Hera80
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Veega.
Carlsson
MemberRückencore
mai 18, 2011 at 8:46 e.l. in reply to: Men’s BB & CBB European Championships 2011 – tulemused peale dopingukontrolle! #302779Carlsson
MemberNoh, mul on usku Janarisse, 1 koht!
mai 15, 2011 at 11:46 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #302400Carlsson
MemberVõiks ikka Jokerit näha ja kuulata mis tal vahelduseks teise kaamerasse öelda on, aga mesinik ikka favoriit.
Carlsson
MemberKüsiks Archilt, mis valku sa tarbid?
mai 14, 2011 at 6:07 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #302212Carlsson
MemberNo siin tahaks näha palju mehi, ennemgi siin mõned soovi avaldused läbi käinud:
Argo Ader
Mr. Mesi
Siis see Joker või kuidas ta nimi ongi..
Carlsson
MemberKui mul ettenähtud söögikogus on söödud, aga kõht ikka tühi siis joon teed, törtsu mee ja suhrkuasendajaga… vähemalt aju on rahuldatud.
Carlsson
MemberTuleb minna ja visata poisile pilk peale, updeidi siin seda inffi, oleks hea!
Carlsson
MemberKui on vaja Šoud teeb šoud, aga kui on vaja remontida autosid siis teeb seda. Pilte vaadates sünnib kohe mõte mingist kaugest siberi linnas olevast bordellist kus kõik küla monstrumid lähevad meeli hellitama ja kus õhtut juhib pesuehtne MASU aja tarzan… See ongi see koht kuhu kõik pikanäpumehed ja piraat-taksojuhid oma naised saadavad ‘Prežtiisikasse pleissi’ kus ainult direktorid ja peremehed õhtustavad. : D
Carlsson
MemberKüsiksin, et kas on plaan liha milllagi juurde ehitada? Või kavatsed jääda samasse kaalukatekasse? Muidu mina kui fännina tahaks muidugi juurde buildimist näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Carlsson
MemberMarkusel kolm pead millest kaks on täidetud lihastega
Carlsson
MemberRäägi vähk, kuda oled omale sellise radika ehitanud?
Mitu korda teed kõhtu nädalas?
Carlsson
MemberAsi on selles, et need videod on 10a vahega.
-
AutorPostitused