Carita
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Carita
MemberKui palju selline kell maksab ja kust seda osta saab?
Kas see on nagu terve päev käe peal ja siis näen, palju kaloreid nagu päeva jooksul mul kulus.
Carita
MemberKas keegi võiks mulle öelda kui palju kulutan ma kaloreid 1,5h jõusaalitreeninguga, millest umbes 25 minutit aeroobset.
Carita
MemberMul üks kord varem rinnalihase rebend olnud ja tean mis rebend on.
Too paranes siis umbes kuu või kauem.
Aga mis ma valesti tegin siis seekord?
Kõhulihaseid tegin siis, kui olin juba tund trenni teinud, nii aeroobset, kui kõike muud.
Carita
MemberNo nii ja naa, enamjaolt jah, jõusaal sobib hästi mulle. Mõned kilod võiks langeda küll..
Seal panen rõhku ka just sellele rasvapõletajast stepperile, millega korraga nii käte, kui jalgadega treenida saan.
Carita
MemberHey hey

Kuidas selle söömisega siis ikkagi on?
Mitte süüa enne trenni (jõusaal) mitu tundi ja mitte süüa pärast trenni kui mitu tundi?
Olen kuulnud, et peale trenni toimub ka veel rasvade põletamine?
Eesmärk on jõusaalis põletada rasvu ja saada keha trimmi (mitte musklisse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Carita
MemberSelge.
Tänan!
Carita
MemberSee toitumiskava variant mulle kindlasti ei sobi, kus ette kirjutatud grammi pealt mida ja millal süüa. Jõusaali lähen Flexerisse, seal põhimõtteliselt treener näitas mulle küll eelmine aasta ette mida, mis järjekorras ja kui palju teha, aga ma ei tea kas see täpselt see on. Kuidas ja kust seda treeningkava tellida saab?
Carita
MemberMis see toitumiskava endast kujutab? Kas seal on põhimõtteliselt ette kirjutatud, mida võib süüa või?
-
AutorPostitused