Skip to main content

Carina

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Mis keemiat keegi võtab? #39665
    Carina
    Member

Pisikesed mehed kirjutavad, et keemia on pähh. Aga mida suuremad arvavad? Ott ja Marek, miks te siin ei kirjuta? Ja naised ka?

in reply to: hommikune rasvapõletus #39605
    Carina
    Member

Kuup aja normaalset juttu! Ise räägite ju siin foorumites selliseid teemasid et kas süüa 2grammi valku rohkem või on see liiga palju? VALKU SÜÜAKSE KILODEGA!!!!!

in reply to: Üleskutse #39670
    Carina
    Member

Kuulge, kas see keemia jutt ajab teid nii närvi? Räägin tõtt. Tean ka eestis kes võistlevad ja panevad raudselt keemiat! Mis sellest blokeerimisest kasu on? Võin ju uue nimega sisse tulla ja saan jälle õpetada! Teiega pole ju mõtet siin aega raisata, olete sinisilmsed kondikarlad, kes kunagi suurteks meesteks ei saa.

in reply to: Mis keemiat keegi võtab? #39664
    Carina
    Member

Kohe kui keemiast juttu tuleb, nii on suurtel meestel suu kinni ja mina kohe paha-paha. See et ma tean et kulturism ilma keemiata ei anna mingeid tulemusi, see on ju õige!

in reply to: vitamiinid ja mineraalained #39659
    Carina
    Member

Te ju esitate nii tobedaid küsimusi! Jutt on ka selline et eesti kulturistid on looduslikud ja mingit keemiat ei pane. Tean siin küll mehi kes siin ajavad sellist juttu, aga tegelt on hullud keemikud. Ilma keemiata pole teist ju ükski nii suureks saand.

in reply to: MUUSIKA!!! #39478
    Carina
    Member

Sa tahad siis trenni teha nii, et saali teises otsas on kuulda kuidas sa hingad? Muusika peab ikka mängima, aga vastav muusika. Mitte mingi suvaline Eminem või mistahes räpp küll ei sobi. Eminem sakib täiega!

in reply to: Tai-Kane tooted. #39575
    Carina
    Member

Osta eesti valku, sama hea või parem ja poole odavam. Ott müüb oma kokku keedetud ja robocopi logoga(logo, see just maksabki). Küsi võibolla saad ilma logota ka, siis hind ju poole odavam. Igalpool ju samad ained, robocopi nimi siis maksab nii kuradi palju vä?

in reply to: hommikune rasvapõletus #39602
    Carina
    Member

Sul ju praegugi süda valutab mõttest trenni teha! Istu kodus edasi, näri seapekki ja oledki selline nagu tahad ja südamega pole probleeme! Ära trenni peale mõtlegi, süda lõhkeb muidu!

in reply to: abipalve #39620
    Carina
    Member

Osta apteegist retseptiga efedriini ja oled nii erk kui vaja.

in reply to: geenidoping… #39491
    Carina
    Member

Kuule hari ennast ise, mine õige enne kooli ja siis trügi jõusaali! Sa tõesti arvad, et sul on sündidest saadik siiani sama suur süda? Irw!

in reply to: Väike MEELDETULETUS! #39647
    Carina
    Member

Sa ei näe nimest vä? Olen naine!!!! Sa võid ise oma traktoriga sõita ja lehmad ära lüpsta! Olen ilus peenike modell, mitte sinu sugune maamees!!!

in reply to: Amazon puzzle??? #39650
    Carina
    Member

Sorry, tõesti oli minu arvuti viga!

in reply to: vitamiinid ja mineraalained #39657
    Carina
    Member

Sa skelett mine kappi tagasi! Sul kondid klõbisevad kui liigutad. Kas sa jõusaalis käia ei karda vä? Masina all vajuvad sul kondid kokku ja sind on terve jõusaal täis. Ära masinaid küll puutu! Elu ohtlik!

in reply to: geenidoping… #39489
    Carina
    Member

Mis süda? Sa nagu arvaks, et inimesel on sündides sama suur süda kui surres. Kui mass kasvab, siis süda on sellele vastav. Suurel jurakal mehel ei saa ju olla imikuga sama suur süda!!!

in reply to: Aidake hardgainerit. #39625
    Carina
    Member

Sa tahad ilma valguta suureks saada? Naised kaaluvad ka sust rohkem! Aja jah sõõrikuid ja moosi sisse. Sa seapekki ka sööd vä?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)