Carina
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Carina
MemberPisikesed mehed kirjutavad, et keemia on pähh. Aga mida suuremad arvavad? Ott ja Marek, miks te siin ei kirjuta? Ja naised ka?
Carina
MemberKuup aja normaalset juttu! Ise räägite ju siin foorumites selliseid teemasid et kas süüa 2grammi valku rohkem või on see liiga palju? VALKU SÜÜAKSE KILODEGA!!!!!
Carina
MemberKuulge, kas see keemia jutt ajab teid nii närvi? Räägin tõtt. Tean ka eestis kes võistlevad ja panevad raudselt keemiat! Mis sellest blokeerimisest kasu on? Võin ju uue nimega sisse tulla ja saan jälle õpetada! Teiega pole ju mõtet siin aega raisata, olete sinisilmsed kondikarlad, kes kunagi suurteks meesteks ei saa.
Carina
MemberKohe kui keemiast juttu tuleb, nii on suurtel meestel suu kinni ja mina kohe paha-paha. See et ma tean et kulturism ilma keemiata ei anna mingeid tulemusi, see on ju õige!
Carina
MemberTe ju esitate nii tobedaid küsimusi! Jutt on ka selline et eesti kulturistid on looduslikud ja mingit keemiat ei pane. Tean siin küll mehi kes siin ajavad sellist juttu, aga tegelt on hullud keemikud. Ilma keemiata pole teist ju ükski nii suureks saand.
Carina
MemberSa tahad siis trenni teha nii, et saali teises otsas on kuulda kuidas sa hingad? Muusika peab ikka mängima, aga vastav muusika. Mitte mingi suvaline Eminem või mistahes räpp küll ei sobi. Eminem sakib täiega!
Carina
MemberOsta eesti valku, sama hea või parem ja poole odavam. Ott müüb oma kokku keedetud ja robocopi logoga(logo, see just maksabki). Küsi võibolla saad ilma logota ka, siis hind ju poole odavam. Igalpool ju samad ained, robocopi nimi siis maksab nii kuradi palju vä?
Carina
MemberSul ju praegugi süda valutab mõttest trenni teha! Istu kodus edasi, näri seapekki ja oledki selline nagu tahad ja südamega pole probleeme! Ära trenni peale mõtlegi, süda lõhkeb muidu!
Carina
MemberOsta apteegist retseptiga efedriini ja oled nii erk kui vaja.
Carina
MemberKuule hari ennast ise, mine õige enne kooli ja siis trügi jõusaali! Sa tõesti arvad, et sul on sündidest saadik siiani sama suur süda? Irw!
Carina
MemberSa ei näe nimest vä? Olen naine!!!! Sa võid ise oma traktoriga sõita ja lehmad ära lüpsta! Olen ilus peenike modell, mitte sinu sugune maamees!!!
Carina
MemberSorry, tõesti oli minu arvuti viga!
Carina
MemberSa skelett mine kappi tagasi! Sul kondid klõbisevad kui liigutad. Kas sa jõusaalis käia ei karda vä? Masina all vajuvad sul kondid kokku ja sind on terve jõusaal täis. Ära masinaid küll puutu! Elu ohtlik!
Carina
MemberMis süda? Sa nagu arvaks, et inimesel on sündides sama suur süda kui surres. Kui mass kasvab, siis süda on sellele vastav. Suurel jurakal mehel ei saa ju olla imikuga sama suur süda!!!
Carina
MemberSa tahad ilma valguta suureks saada? Naised kaaluvad ka sust rohkem! Aja jah sõõrikuid ja moosi sisse. Sa seapekki ka sööd vä?
-
AutorPostitused