Cardoo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Cardoo
MemberMa ei saa muidugi aru, kas sa Murumetsa siis ei usalda, et sa selle vastuse siia üles panid? Kui sa tema käest juba nõu suvatsesid küsida, siis tähendab, et sa teda ka usaldasid, kuid nüüd sead vastuse nagu kahtluse alla.mitte et teda ei usaldaks vaid lihtsalt tahtsin teada mida siine rahvast räägib mulle sellises vanuses sellise lisandi tarbimise kohta !
ma lihtsalt väljendasin ennast natuke valesti. Üritan edaspidi sellist olukorda vältida !
Cardoo
MemberMa arvan et 14a ei peaks veel kreatiini võtma.hm , võibolla tõesti kuna organism areneb aga seda tahaks teada kellegilt targemalt kas see mõjutab kuidagi organismi ? ja kas selle tarbimine on nii võrd halb kasvavale oragnimile ,et seda ei tohiks tarbida ? No targad mehed rääkige asjast !
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Cardoo
Membersee on rohkem ikka inimestelt raha teenimiseks mõeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tead mõnda kes on omale Rocket AB tellinud vms ei ole küll kuulnud ,et see oleks nüüd mõni ime asi ega ka tõhus !Cardoo
Member165cm,52kg,14a Kaalu juurde !
jaanuar 24, 2010 at 9:41 e.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #251736Cardoo
Membermulle meenus kohe Vin Diesel
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga igavene jurakasCardoo
MemberSobib küll see soovitus.ma ise arvasin ka , tuntud ja targalt mehelt küsitud , Lihtsal tahtsin veenduda !
Cardoo
Memberjah seal on glutamiin ja kreatiin + veel 25 mineraali ja vitimiini !
massi peaks ta tõesti tõhusalt lisama kuna seal on juba 1250kcal
tänana teid abi eest ! ja kellel on kogemusi ja soovib midagi lisada on kõik teretulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Cardoo
Memberminuarust on ka enamus artiklid harviad ning ei tule kellegile kahjuks nende lugemine !
Cardoo
MemberTeen ise ka enne jõusaali soojenduseks hüppenööri ja sõidan ratast , täiesti piisav minuarust !
Cardoo
Memberhm , siit saad ka inspiratsiooni natuke
Cardoo
MemberM, see kava on iseenesest normaalne , paned paika seeriad ja kordused edu !
Cardoo
MemberMinul kulub 300 krooni kõige rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jõusaal on koolipoolt tasuta!
-
AutorPostitused