Cardoo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Cardoo
MemberVeel Kodune triitsa treeningu võimalus
Cardoo
MemberKiidan sind väga hea , et siia selliseid harjutusi ja treening võimalusi lisatakse , peaks isegi mõned läbiproovima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Cardoo
Membersaan ma õigesti aru, et plaanid kaks jalapäeva järjest teha?hm, ma saan ka just nagunii aru ,et kaks jalapäeva, !
Cardoo
MemberˇPrantsuse surumine ja plokitõmbed 3-4seeriat
Cardoo
MemberAga kas keegi teab kust kohast oleks neid võimalik pärnust saada?Vaata kaubamajakast ,Rademarist või spantalspordist ja maximast xxx : d
Cardoo
Memberpäris väle jah , a ma olen isegi mingi MMA – videot näinud kus mõlemad KO
Cardoo
MemberTevist ,Hakkan siis järgmisest kuust käima , jõusaalis , tartus , myfitnessis ,
Ja Tahaks siis, teada, mille järgi kava kokku panna ?
Hetkel , olen käinud , 2 kuud jõusaalis , kutsekas ,
Nüüd aga plaan minna , myfitnessise, seal on rohkem , trensööre jne ,
Et , tahaks teada mille järgi see kava paikka pannakse,
Ja äkki on teil soovitada , mingi algajate kava ,
Ning kas, enne trenni soojenduseks, näiteks jooksmine lindil on sobiv soojendus ?
Et andke nõu jne ,
(Pole kindel, kas teema on õiges kohas , aga peaks ikka olema .)
Kui midagi segaseks jäi siis palun kohe öelge .
hm , kui 2kuud eelnevalt alljuba on siis võid edasijõudnute kavaga alustada ja proovida kuidas sobib,
Memberteen näiteks igapäev 60 kõhulikast.. siis suveks peaks juba midagi olema??hm ,igapäev ei ole hea lihas tahab ja peab saama puhkust !
Cardoo
MemberTeoreetiliselt peaks sa kasvu veel viskama, sp on ka su keha rasva läinud. Sellises vanuses on selliseid inimesi palju. Ma ei taha su optimismi murda, kuid ma arvan, et sa ei saa oma sixpäkki välja, mitte enne kui sa oled selle hullu kasvuperioodi ületanud.Muidugi kui sa toitud täpselt ja teed ilusti trenni, siis kes teab ka .
hm, ma ei oskagi nüüd öelda ,ma olen suhteliselt lühike 165 ja 14 ja ma arvan , minu kasvamine alles algab lähiajal kuna ema ja isa ja õde kõik on pikad ,Ja kõhulihastega probleeme pole . see kõik võib jällegi tulla korralikust trennist ja söömisest hommikul ikka korralik puder päeval korralik praad ja õhtul suppi ja kohupiima !
MemberMul on torevanaema kes teeb kodujuustu
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>meil lihula konsumis on kohupiim päris kallis 12:50vms
Cardoo
Memberhm ,teed näiteks E-jõusaal T-jooks K-jõusaal N-jooks R-jõusaal nädala vahetusel vaatad kuidas jaksu on ja toitumist tuleks korrikeerida ! Toitumise kohta on siis foorumis teemasid küll nii ,et jõudu ja jaksu
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Cardoo
Memberhm , minul polnud sellega probleemi tulid suhteliselt kiiresti tulid nähtavale tegin 5x30kõhulihast nii 3-4nädalat ja 3x nädalas !
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Cardoo
MemberNendel tegelastel pole häda midagi sarnasused on olemas aga ise asi on see , millised need osad välja hakkavad nägema !
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ootan huviga
Cardoo
MemberSelliseks asjaks pole treenerit vaja.. Proovi ise mäe peal, suht kähku õpid ära.Just Alati oskaja näpunäited aitavad arengul kaasa! ja ma usun ,et treeneri käe all on areng kiirem tulema !
Cardoo
MemberOlen oma vastused saanud nüüd võib teema lukkupanna ja kustutada !
-
AutorPostitused