Skip to main content

cardo1000

Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Milline kohupiim ? -.- #384270
    cardo1000
    Member

Ise olen viimane aasta tarvitanud kui võimalik selliseid tooteid, ja võimalusel maitsestamata kujul. http://www.pajumae.ee/tooted/tootevalik/

Maitsestamata jogutrile ei ole leidnud vastast. Teiste tootjate omad ei pürgi ligilähedalegi.

in reply to: Kerge külmetus #357766
    cardo1000
    Member

Mina ei ole aastaid haige olnud, kuid olen tundnud, et nüüd nagu hakkab miskit tulema, siis just trenn on päästnud. Järgmisel päeval nagu ei oleks olnudki.

in reply to: sõudmine ja jõusaal #358597
    cardo1000
    Member

Sellelt saidilt leiad ka palju infot http://www.concept2.ee/et/treening/yldine-opetus

ja guugeldades olen ka infot kogunud kuidas ja mida peaks tegema. Ise ma pole ka võistelnud, kuid iga aasta toimub meil Tõmba Jüri võistlus ja ma ikka hoian silma peal tulemustel. Võistlemiseks peab harjutama just sprinti ja väiksema raskusastmega.

in reply to: sõudmine ja jõusaal #358595
    cardo1000
    Member

Minule meeldib ka sõuda, aga mitte pikalt. Iga trenn 15 minutit ja vahest pool tundi. Tagumik läheb kuidagi lapikuks ja kannikad surevad ära. Mida peaks tegema et ei häiriks pikem istumine veel pole välja mõelnud. 3 aastat juba sikutatud kuid pikem distants pinget ei paku. Lisaks leg pressi ka mida võiks jõusaalis juurde teha, aga minuarust tuleks saalis teha kõike mida võimalik, halba ei tee miski kui eesmärk paremat kehalist vormi saada.

Kaua sa juba ergomeetrit sikutanud oled ?

in reply to: Kohupiim #375159
    cardo1000
    Member

Külmutatud suured mustikad.

in reply to: Indiaanlase jäljed rinnal #374789
    cardo1000
    Member

Pingil on kate katki tõesti, kuid küünarnukikohtadelt. Kasutades pingil käterätikut on olukord paranenud, kuid mitte kadunud täielikult. Ju siis nahk on pinges ja lihaste liikumine venitab vastu pingi nahka.

in reply to: SKG transformation journey #374427
    cardo1000
    Member

Iirimaal on suured kanarbikuväkjad, juhul kui on kohalik mesi. Üldjuhul pidavat meeallergia olema fruktoositalumatusega seotud, aga eks allergoloogid teavad paremini.

in reply to: Surisev pöial ja käe nõrkus #359075
    cardo1000
    Member

Teema lõppes sellega, et 2 nädalat tagasi probleem sai läbi.

Ulme teema siin ikka vahepeal toimunud, uskumatu !! Ma ei osanud arvatagi, et Delfi siia ümber kolib …..

in reply to: Surisev pöial ja käe nõrkus #357682
    cardo1000
    Member

2 korda massaazis käinud, kaelalülis viga ei ole, pigem labakäe ja küünarvarre piirkonnas. Tundub, et ka rippumine on aidanud, sest hakkab üle minema , loodan . Suriseb vähem, pigem enam ei märkagi ja tasapisi käe suutlikkus taastub.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)