carbo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
carbo
Member
mhmmm!! kas selles on midagi imelikku?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>carbo
MemberMida ma peaks oskama vastata sellele kui sa ütled lihtsalt, et hakkasid 8 aastaselt trenniskäima mis see mulle annab et ma vastata saaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>carbo
Membernimelt, et mis põhjusega sa nagu ültse selle teema tegid…..? midagi konkreetset millele oleks võimalik vastata sa ei kirjutanud….
Ja nüüd tulevad postitused sellekohta et kas sa ikka oled ja kas usutakse jne.
kas natukene mõttetu ei ole
carbo
Membertutsvused tutvusteks aa jah siis pidid ikka 8 väga teadlik olema jõusaalist ja selle kultuurist et endale liiga ei teinud…..(Y)
carbo
MemberMul oli tuttaval samamoodi aga ainult mõlemal käel käis arstil ja öeldi et ületreenitud või liiga suurte raskustega et lissalt ei pea vastu;)
Arvan et võiksid küsida apteegist mingeid salve mis soodustavad verevalumite taandumist…
carbo
Memberaga mix süüa seda mis pole kasulik kui saab ka kohupiima ja puuviljaga mis maitselt võibolla isegi parem ja kasulik ka.
Või noh eks see ole ka maitse asi
carbo
Memberavastasin endagi jaoks kommide asemel kohupiima ja puuviljad, kommid olid suureks probleemiks kuna magus tekitab vistrikke( ei tea kuidas teistega on).
Jah egas need kummikommid tõesti just kasulikud pole kuna see ikka suht keemia:S
carbo
Membercarbo
MemberNatukene liiale ei lähe?
kasuta otsingut sealt saad palju abi;)
carbo
Memberno tänud tõesti!!
carbo
MemberSuured Tänud Eastsider
carbo
Memberkui aus olla siis egas eesmärgiks ei olegi just kulturistide taset saavutada
carbo
MemberAga kuidas sellest aru saada kas just on sobilik keha või mitte?
carbo
Memberaa siiski tahtmise ja töökuse midagi korralikku ei ole võimalik saavutada jah?
carbo
Membersuured tänud teile saangi targemaks ja loodan t arvamusi tuleb veel(Y)
AutorPostitused