carbo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
carbo
Memberpeale trenni:
No.1
Trauben Zucker
(võrreldes wheylemoniga täielik maitseelamus

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>carbo
MemberMina käin nt sellises klubis maakohas kus Treenerit näeb kui kuuvarjutust

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esimene talv kui seal käsin oli algul areng korralik kuid siis jäi kinni(mis teha kui pole kes õpetaks kuidas õige on ja lambist seal vehid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kuid nüüd olen hakanud oma keha vähehaaval tundma õppima ning asi on hakanud viimask toimima(lõpuks)
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti oleks eratreener teretulnud nähtus kui sellele oleks vaid võimalus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii et kellel aga võimaulst sellele kasutage ära see raha ei ole mitte maha visatud

carbo
MemberKuna mul esivanem on kaalujälgija siis võin öelda, et neid punktiteemasid pole kohe kindlasti ahju vaja visata

Mõjuvad nii mis kohiseb, kuid mitte lõpmatuseni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu emps ütles on lihtsam kaalu jälgida Herr Kiivikase kava järgi!!!
Kuidas öelda noh mõistus püsib selgemana…
Membervanus:16
haridus:keskkoolis õpingud
amet:pinki,pinki
PS! püüan kuulata targemate juttu ja tarkust koguda, enda suu hoian võimalikult palju kinni
carbo
MemberAlgul 10-15 min stepperil siis venitused ja igale harjutusele üks kerge 15ne seerja ette ja tuld
carbo
Memberkohupiim kokteiline parim läheb sheikerist alla nii mis koliseb
tavaliselt panen sisse kas vett ja siis mingit Funi(siirup, kaalujälgjatele vist peamiselt mõeldud)Kiivi puruks lasta ja sisse valada annab ka väga hea meki juurde
MemberOlen ise seda kava järginud juba kolm nädalat ning selle ajaga on muutusi märgata rasvaprotsent on silmnähtavalt langenud ning jõunäitajad kasvavad ja lihas sammuti

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja mis selle juures veel väga meeldivat, et on võimal Hr Otiga maili teel vestelda ning muudab kava kui ei mõju ja muud säärast! Igatahes soovitan täielikult! See raha ei oleks kohe kindlasti maha visatud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>carbo
Memberto:LeBon
No krt kas sa ei saa aru et selle teema mõte ei ole Hr Rebase kallal vinguda vaid asjast rääkida ja kui midag rääkida ole siis ole vait. Tänu Rebasele ja moderaatorite teamile see koht veel nii korralik ongi muiud oleks nagu mingi delfi kommentaarid
??:”>
??:”>carbo
MemberOlen ise sammuti küllaltki noor jõusaali külastaja ja mõtlema paneb seegi et mida tavainimesed mõtlema hakkavad enneb pidasid nad ju kulturiste keemikuteks mis siis veel nüüd

” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lugesin delfis kommentaare ja tõesti kohutav vaadata lihtsalt
MemberNo mida iganes aa ma arvan, et TE saate ise ka aru et eriti erapooletu Te just ei ole või kuidas?
carbo
MemberMa ei ütle midagi mida ma ise sellest arvan…
Minuarvates väljendad sa küllaltki arusaadavalt mida Sina arvad
MemberTo: Jrx!
Kui komplimendina siis tänud!
??:”>Aaaa nii see on, et millegi pärast aetakse ikka oma asju seljataga vn aa mitte silmast silma
MemberMina olen lihtsalt tavaline foorumi külastaja ning 16 aastat vana ei tegele kulturismiga vaid käin lihtaslt jõusaalis et ennast tervene hoida. Olin tõesti sellest saidisit või foorumisest vaimustusest, kuna tõesti palju tarkust juurde tulnud ja värki!!! Aga minu algklassi klassijuhataja ütles alati et mingi kirja ja muu gräpi teel ei ole mõtet üksteisega vinguda ja süüdistada!! Mul ei ole õrna aimugi kuidas see tegelikult oli ja kui aus olla siis eks kõik ise teavad mida teinud. Aaaa lihtsalt ei näe mõtet miks peavad kaks või rohkem täiskasvanut meest siin niiviisi rääkima tehke omavahel asi selgeks, ning siis tooge avalikkuse ette, sest see foorum on ju eelkõige noorte jõusaalinduse huviliste innustamiseks ja aitamiseks ja selleks võiks ta ka jääda.
MemberMinuarvates ei olnud nüüd see ka just eriti asjalik postitus
MemberKus on selline koht kust saab fatburnerit nii et seda jääb lademetes üle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused