carbo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
carbo
Membermix see linaseemne õli hommikuti kasulik on?
carbo
Memberno olgu toitun hetkel Herr Kiivika toitumiskava järgi ja sain rasvast lahti aa nüüd jumala kuiv kuid juurde ei taha midagi tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aaa eks hakkan siis vaiskelt süsivesikuid lisama ja eks teen siis sheiki peale trenni 1:2 proovime

ja jõutreeningutel käin nelikorda nädalas pluss kakas kehalise tundi….

carbo
Memberno tuleb loota, et ainevahetus hakkab siis aeglustuma

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>carbo
Memberja mis see umbes olla võiks(kogus)

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>carbo
Memberei nagu toitumise kava on tehtud ja trenn on korralik aa 1:1 proteiin peale trenni ja trauben zucker mitte ei taha mõjuda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oot mis see promix on?

carbo
Memberei hakanud uut teemat tegema mõtlesin, et küsin siis siit!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on nagu kiire ainevahetus ja mass ning lihas on väga aeglased ja selllepärast tuli selline mõte, et kas sellel on vahet kui võtan peale trenni no.1 ja rauben zuckerit 1:1 mõleamt 40 grammi

Kas mõjuks paremini kui ostaks näiteks Fasti Mass2-te kas sellest on siis rohkem kasu?

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>carbo
Memberäkki oled hea ja kasutad otsingut siin selliseid teemasid viimaselajalgi olnud….

carbo
Memberolgu!
Suured tänud sain teada!!
Teema lukus!
carbo
Memberno krt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>heehee Kalmus on parem:)kui mehed isa ka juba ütlevad, et selle teema võiks ära unustada siis mida te seletate

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>carbo
MemberMina olen küll tänulik kui mind kritiseeritakse, vähemalt saan targemaks enda koha pealt ja ehk ka parandatud:)igatahes inimesed kellele tavaliselt kriitika ei meeldi on ülisuure egoga!
Kriitika tuleb ainult heaks teile endile;)
jah kriitika võib olla teretulnud, kuid see kui öeldakse, et heehee tema on parem ja tema on parem ei ole ju mitte mingisugune kriitika
carbo
MemberSammuti annab väga head nõu Herr Ott Kiivikas

Olen ise väga rahul…..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>carbo
Membervalke ja proteiine
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No eks need suurimad valguallikad on siis kodujuust,kohupiim(lahja),kala,kana,muna…..jne
Lähed poodi ja hakkad pakendite pealt vaatama……

carbo
Memberno ikka pääris paljud tellivad ma arvan..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See kui ruttu kohale jõuab oleneb ikka kaugusest ma arvan ise elan Tallinnast 40 km väljas ja kui pühapäeva õhtu tellin siis teispäeval peaks kätte saama….

carbo
MemberKui järjepidavalt venitusi teha siis ei ole 16 küll vanus kus enam spagaati ei saa!
Olen ise peaaegu 17 ja treeninig ka spagaatiks ning palju puud pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>olgu et jah tglt ma suht lahti ka venituse kohapealt….

carbo
Memberaaa millin oleks siis õige nurk?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii umbes?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused