carbo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
carbo
Memberoot palju sial lk on ja millises raamatupoes müügil on??
carbo
Memberaaa kui on plaanis endale mõni raamat soetada siis millist te soovitaksite….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olen suht algaja ja pole ühegi sellealase raamatuga kokku putunud..,)carbo
Membermida iganes ja minamõtsine t ainult minu bioloogia õpetaja reegib imelikku juttu tõesti nii kui valku sööd hakkavad organid rasvkoeks muutuma:D:D:D:D
carbo
Membersellise sain ma ksukilt intereti leheküljelt vist ei mäleta täpselt….aa arva et tõepõhi on siiski all…..
õpetaja,teadur,ametnik,med.töötaja-9600kJ
müüja,õmbleja,oskustööline-10000-13600kJ
kirurg,lukksepp,masinist-13600-15600kJ
ehitaja,mehaanik,talunik-15600-17600kJ
laadja,metsatööline-17600,19600kJ
aa ja et saada kCal piad jagma minuteada 4,9
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aa ja muideks meestel on enegiatarve 10-20% suurem kui naistel.kasvaal onrganismil sammuti suurem…aa vaatasin järgi 20 asstasel neiul piask olema kuskil natuke üle 9000kJ;)
carbo
Member…..Mu ema on massöör ning küsisin temalt nõu ta arvas ka et käi kindlasti arstil ää ning võibolla et pol e mõtet treeningut ää kohe lõpetada vaid vähemaks võtta ja egas üks selja massaaSi kuur ka paha ei teeks kas sisi viiene või seitsmene…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>carbo
MemberSama siim ise venitan ka piale igat lihasgruppi…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen jut tähele pannud koolis et viimasel ajal meie koolis pärsi palju vigastusi …
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see just sellepärast et õpetajad ei käsi õpilastel venitada on ju loomilik et pooled ei tia mis slelle tähtsus on ja kui õpetajad ei seleta ple ju ka midagi loota olen isegin sellepärast väga tõsise põlve vigastuse saadn ja korvapalliei saa ilmselt kunagi enam täie mõnuga mängida jasellepärast keskendusingi jõusaalile siit loo morall venitage kohe ikka väga tõsiselt…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>carbo
Memberaa kas keegi osakb ka öelda on ka nii nimetatud e-raamatuid sellel teemal….?
carbo
Memberno aaa palju sa tõstad vana oled ningpalju maxi juurde tuld selleajaga, ning millist kava teed rinnale. ise teen kas korda kalmust ja areng toppama jäänud piale kahte esimest nädalakahe esimesega 5 ja edasi mitte kui midagi.. aaa ja veel kas võtad mingit lisandit ka veh?? ehk saab hakata vaikselt koos tegema, sellesmõttes et noh aidata üksteist või nii!!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>carbo
Memberaga siiski milllist kreatiini võõtta ja milla laustada ja mida piaks tegema kuitaastumisega rinnalt surumisega probleeme tegin kalmuse kava esimese pooleteist nädalga tuli 5kg ja edasi mitte mittemidagi pigem väem ei jaksa isegi ennist maxi üles tõsta enam mida piask muuta ja mida tegema palun aidake..!
carbo
Memberno aa kas keegi oskaks siis selle uue kava kohapialt aidata..???
carbo
Memberaga arvate et piaks tegema dama kavaga kuigu tundub nagu oleks taaandareng sest ei jaksa isegi rexi üles lükata…??
carbo
Memberegas jah! aa jään lootma et saan sellised vene omad kummi katetega….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuna pingi saaks lasta tutavatel teha kes ikkkagi oskavad….:
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>carbo
Membercarbocoqi ei soovita minna ka mite mingil juhul kuna ma ka ise seda kunagi tarbind ja midagi haid see küll ei teind pidem tekitas mingit kahtlast allergiat;)
carbo
Membertrevist olgugi et ise algaja aa võin sammuti öelda et neli korda lig mis liig enda kogemustest võin öelda et algul tegin ka neli korda nädalas ja pooleteist kuuga e tuld eriti midagi juurde kuid nüüd teeen Kalmuse surumise kava järgi ja esimese kahe nädalaga tuli 5kg
carbo
Memberaga palju tegelikult üks korrralik kang ja raskused ja hantlid maksama lähevad? ja kas on võimalik ka kasutatud asju kuskilt osta ja kas see tasub ära?
AutorPostitused