Capricorn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Capricorn
MemberNo pane ikka mõni vana pilt ka, just võrdlusmoment huvitab, et kuidas mingi teatud aja jooksul on areng olnud.
Capricorn
MemberKas on plaanis fitness rate piltidele ka mingid reeglid kirja panna (või on need juba kusagil olemas, aga ma pole märganud)? Vaatasin just, et mu pilt oli ära kustutatud, kuigi midagi erilist viga nagu ei olnud tal ju ja keegi midagi pole öelnud ka miks ei sobinud?

Capricorn
MemberKuna see teema juba vana ja ühtegi pilti enam vaadata ei saa, siis äkki keegi paneks mõned?
Capricorn
MemberPulsisageduse järgi saab kulutatud kaloreid mõõta? Hästi ei usu.
Capricorn
MemberSee harjutus peaks üsna sarnase effektiga olema kui lamades kangi surumine:
Seal konkreetsel trenažööril tundub olema nii, et ette lükates läheb käte vahekaugus kitsamaks, seal kus ma käin, see ei muutu (nagu kangil).Ise teen nii, et kõigepealt kangiga, päris max-i muidugi endast anda ei saa üksi olles, ja siis peale seda teen sellel trenazööril max-ni.
Capricorn
MemberEi ole vaja üldse laadimist kasutada, võid võtta lihtsalt 5 g (teelusikatäie) päevas, sel juhul võib tarbimisperiood veidi pikem olla kui koos laadimisega.
Capricorn
MemberMul 5 minutit (u. 500 m) jalutada ainult.
Capricorn
Member3×30 on liiga palju, see tähendab seda, et teed liiga kerge raskusega.
Capricorn
MemberMiks üldse on kasulik õhtul õli tarbida?
Capricorn
MemberÜhe käega tõmba riietest ja teisega suru peopesaga, nii on kõige kergem.
Capricorn
MemberVõtad Dekstroosi juurde, 70 kr maksab: http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=308
Peale trenni paned 30 g proteiini ja 50 g dekstroosi. Proteiini jätkub 30-ks trenniks. Kui 3 x nädalas käid, siis saad 2,5 kuud läbi. Proteiin+süsivesikud lähevad seega ühe trenni kohta maksma 15 kr. On muidugi ka veidi odavamaid proteiine olemas ja ka suuremaid pakendeid (tuleb kokkuvõttes odavam) ning veebipoest ka 3 ja üle selle ostes saad odavamalt.
Capricorn
MemberKreatiin ikka reeglina annab veidi jõudu juurde küll, miks mitte võtta. Muidugi oleks hea ka kohe peale trenni proteiin+süsivesikud, sest vaevalt et sul kiirelt imenduvat valku ja süsivesikuid sisaldav toit kaasas on ja lihased vajavad seda kohe peale trenni.
Capricorn
Member1.) aga teatavasti õhtul (kell 7) ei tohi süüa enam eriti (kalorid lähvad rasvaks)Ei lähe nad midagi kui ööpäevane kalorite kogus õige on. Ma söön alati 22-23 (vahel isegi veel hiljem) ajal enne magama minekut. Tühja kõhuga (enne magama minekut söödud 1,5-2 tundi või rohkem aega tagasi) ei saakski und vist. Tänu õigele toitumiskavale on viimaste kuude jooksul rasva ikka vähemaks läinud.
Capricorn
MemberKüsin kuna http://www.actionlove.com/cases/case11342.htm artikkel pani mõtlema. Samas mul suht madal kaal ja ma peaksin võtma iga päev sama palju kreatiini kui võtavad raskemad mehed. Kas see kuidagi organismile ei mõju?Chronic use of a high dose Creatine…
Capricorn
MemberKui kasutad nii nagu juhendis kirjas, siis loomulikult ohutu.
AutorPostitused