Capricorn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Capricorn
MemberEhk siis kui ostan FITSHOPist mis tahes rasvapõletaja võin jummala kindel olla , et see ei sisalda efedriini?Kas just jummala kindel, aga vähemalt seda ei tohiks seal olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberVõiks kaaluda ka varianti, kas just kogu auhinna”pott”, aga vähemalt mingi osaga võiks premeerida parimat noort uustulnukat 2009 (ma ei ole kursis, kas selliseid ikka oli): sellele, kes esmakordselt võistles ning saavutas parima koha vms.
Capricorn
MemberKõigepealt, kui noor see noor peaks olema? Kuni 18? Ja kas me räägime kulturismist või ka jõutõstmisest?
detsember 20, 2009 at 9:23 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 18 novembril Fitness.ee tüdrukute kalender #244056Capricorn
MemberSegadus tekkis, kui läksin ühel päeval Spartasse oma kalendrile järgi. Tööl oli siis Rosin, tema andis teada mulle, et oksjonil olevad kalendrid on KÕIK allkirjastatud(ütlesin, et mul ei olnud oksjonil märgitud, et mu kalender oleks allkirjastatud- aga tema jäi endale kindlaks) – kuna Spartas neid ei ole, palus ta Telliskivi poodi minna. Selge. Läksin nii umb 2 nädalapärast uuesti(seekord Telliskivi poodi) sattusin tollel päeval, kui oli Kiivikas tööl – ei olnud ka seal neid kalendreid. Siis sai Indrekuga telefoni teel räägitud, et minu kalender on hoopis juba Pärnus- olevat ju mina palunud seda sinna- Tegelikult ma ei olnud seda sinna palunud.Igastahes nüüd sain tõesti oma kalendri kätte ja ilma autogrammideta. Seiklus missugune.
See autogrammidega oli see, mille ma fit-i oksjonilt (30.11) sain. Ma palusin selle Pärnusse saata ja sain ka kätte.

Capricorn
MemberEga nüüd paari kuuga jah mingit silmnähtavat lihaste kasvamist kergesti ei näe. Muutus tunduks inimestele vast positiivsem kui hoopis mõned kilod rasva oleks maha võetud ja lihased teravamalt välja tuleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
Member..Pededele ravi ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ..veel,vb kunagi on..Elektriravi aitab.
Memberuued liikmed võiks ka siia oma koodid panna, paistab et need on kõik võetudKindlasti mõni mitteregistreeritud külaline võttis ka. Selles mõttes oleks parem neid PS kaudu jagada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberNo millegi lihtsamaga on raske silma paista.Või siiski, mu eelpool mainitud http://www.matti.fi
Capricorn
MemberMasendavast on asi kaugel
Capricorn
Memberblogspot.com olevat lehte ei saa ju ka “päris” oma koduleheks vms nimetada.
detsember 13, 2009 at 7:34 p.l. in reply to: EKFL juhatuse ja treenerite kutsekomisjoni erakorraline koosolek otsustas ! #242174Capricorn
MemberKes kuuluvad EKFL juhatusse ja kes kuuluvad treenerite kutsekomisjoni?
Capricorn
MemberValdav osa kinnipeetutest olid kulturistid..
Member7) liidu presidendi ja juhatuse liikmete valimine…
Capricorn
MemberSee on üks ohtlikumaid manöövreid, mida liikluses teha saab. Veel ohtlikumaks teeks vast asja see, kui mõlemad oleksid “õmblusmasinad”, nagu kirjutasid, ja juhtide egod suuremad kui autode mootorid.Kui jõuab vabalt eest ära kiirendada, siis vast nii suurt probleemi polegi, aga kui autod enam-vähem võrdsed ja mõlemad vajutavad ühtemoodi, siis on väga ohtlik. Sel juhul viibivad autod pikka aega kõrvuti ja kui nüüd ootamatult vastassuunast auto peaks tulema, siis võib juhtuda ka nii, et mõlemad korraga võtavad hoo maha (möödasõidetav vaatab, et asi kisub jamaks ning tahab lasta möödasõitjal ette jõuda). Sel juhul võib jääda aega väheks, et keegi enam midagi päästa saaks.
Capricorn
MemberSa oled valesti aru saanud…Reegel on reegel. Ma ei v2ida, et see peaks j22ma karistamata.
Sa said ka valesti aru. Ma ei mõelnudki, et sa nii väidaksid vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused