Capricorn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Capricorn
MemberVäga algaja ma ei ole, ma tean küll kuhu ma jõuda tahan.kas 1ml pulbrit on sama mis 10g pulbrit?
Pigem oleks suurusjärgus õigem 1 ml = 1 g pulbrit. 1 ml vett kaalub 1 g. Pulbri tihedus pole täpselt sama mis veel (oleneb ka pulbrist, valk ja kreatiin on väga erinevad).
Capricorn
MemberCapricorn
MemberKindlasti on veel asju, millest Sa aru ei saa, kui hakkad silmaringi laiendama. Et inimestel on erinevad maitse-eelistused, ei ole veel maailma müstilisim asi. Ürita leppida.Kui tõsiseks eesmärgiks on nö. keha ehitamine, siis tuleb süüa seda, mis kehale vajalik on, mitte vastavalt maitse-eelistustele. Lihase kasvatamiseks on kindlasti liha vajalik.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberValgu kogus jääb ehk jah samaks, aga siiski on parem kui valk tuleb erinevatest allikatest. Mingisugune liha ikka võiks menüüssse jääda. Ma muidugi ei saa aru kuidas liha söömisest võib ära tüdineda, pigem asendaksin kodujuustu lihaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberIPF võistlustel on selleks 81cm).See on siis mälema käe sisemiste (pöidla poole) poolte vahelt mõõdetuna?
Capricorn
MemberJah, kindlasti pole tegu lihtsa tööga ning on vist suur võimalus kokkuvõttes nö. tühjade pihkudega jääda, aga eks uppuja (töötu) haarab ka õlekõrrest. Loomulikult tuleb asja hoolega kaaluda ning kõikvõimalikud detailid pakutud töö kohta välja uurida. Ma isegi otsin tööd, aga arvan, et selle tööga ma hästi hakkama ei saaks. Ega muidu poleks siin laialt reklaaminud ka (potentsiaalseid konkurente rohkem).
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberKeha lülitub valdavalt aeglastele lihaskiududele ümber pärast igat tegevust, mis kestab kauem kui 90 sekundit. Aeglased lihaskiud kannavad põhiraskust selliste tegevuste korral nagu pikamaa jooks, pikad jalgratta sõidud.
Sellest järelduvalt arvan, et 8-10 koduseline seeria rakendab aeglaseid kiude üsna vähe, sest seeria kestus on tunduvalt lühem.
Seal on veel ju ka öeldud: Kordusvahemik 12 – 20 (ja enam) rekruteerib töösse peamiselt 1 tüüpi aeglased lihaskiud
Capricorn
MemberEks oleneb mida heaks tulemuseks pidada ning oleneb ka keha kaalukategooriast.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma arvan, et surumises u. 150 kg, ning kükis ja tõmbes 200 kg (ilma spetsiaalse varususeta) pole probleem ilma ühegi toidulisandita.Capricorn
MemberNeed viimased on jah sellised veidi kahtlased (mis ei tähenda, et ei võiks sinna kandideerida. Parem ikka kui näiteks täiesti töötu olla), aga esimesed 2 (millel kandideerimise aeg lõpeb homme) peaks teiselt firmalt olema.
Capricorn
MemberMis probleem neid eraldada on?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keedad munad ära, koorid ära, lõikad pooleks ja saab ilusti kollased kätte.Capricorn
MemberKulturistid teevad ikka kulturistidele kinke .Kellele siis sinuarvates peaks minema ?
Ott loomulikult soovib premeerida noori kulturiste, agat see foorum pole puhtalt kulturismifoorum, vaid väga tugevalt on esindatud ka jõutõstjad. Võibolla mõned FIT-de omanikud sooviksid noori jõutõstjaid premeerida. Kuigi tõsi küll, tänu Oti hiigelsuurele FIT-de kogule jääks see preemiafond arvatavasti üsna väikeseks kulturismitoetajatega võrreldes.
Capricorn
MemberMa sooviksin kuldkala, kes täidaks mu 3 soovi (ja poleks välistatud, et nende soovidega ei võiks uusi kuldkalu juurde soovida).
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ok, nali.Capricorn
MemberAinus asjalik ettepanek oli kokku saadud rahaga järgmistel karikavõistlustel võitjaid premeerida.Miks mitte käesoleval ehk 2009. a-l osalenud noori? Järgmisel aastal siis jägmise aasta fit-ide eest juba järgmisel aastal osalevaid.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberEsmakordselt võisteldes saavutadki ju oma parima koha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodetavasti on (oli 2009 a) neid esmakordselt võistlevaid noori rohkem kui 1.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kui oligi ainult 1 (ma ei tea mitu neid oli ja kas üldse ükski oli ning ei viitsi hakata protokollides tuhnima), siis selle nö. julgustüki eest vääriks ikkagi väikest preemiat.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberArgo Aderi “geineris” (ei olnud muidugi siit ostetud) ka ei oleks tohtinud stanozololi olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ok, põhimõtteliselt võid vist 99,9% kindel olla, et fitness.ee-s müüdavas kraamis midagi nö. keelatut ei ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused