Capricorn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Capricorn
MemberEuronicsis müüdavad Soehnle kaalud on suht hea hinnaga ja kvaliteet on samuti hea. Soovitan ! Oma ühte paarisajakroonilist Soehnle kaalu ja olen rahul.Äkki see? http://www.euronics.ee/tootekaart/23617/Ko…ogikaalud/65081
Mul on see, üldiselt ei kurda, aga aeg-ajalt satub nupu vahele sodi (kuigi püüan mitte ajada) ja see kipub kinni jääma, siis vaja kaal korraks lahti teha ja puhastada. Köögikaalul võiks ju olla mingi kummist veekindel nupp vms…
Capricorn
MemberEga need kalkulaatorid ei pruugi anda päris õiget tulemust. Lähtepunkti saab muidugi võtta, aga edaspidi pead ise jälgima oma kaalu muutust ja siis vastavalt vajadusele (eesmärgile) kas suurendama või vähendama kalorite hulka.
Capricorn
MemberEga kilogrammides ei saa sulle interneti kaudu keegi ette öelda millise raskuse pead võtma.
Capricorn
MemberMilleks tõmmelda mingi mõttetuse kallal?
On olemas ju kasutajagrupid: administraatorid, moderaatorid, kunnid, spetsialistid, fitness.ee… Neisse kuuluvad inimesi ei ole valitud postituste arvu järgi ja üldiselt nad ka niisama tühja ja mõttetut juttu ei aja foorumis. Ka “Vanad kalad” grupi kuuluvad inimesed vist on kellegi admini poolt sinna manuaalselt lisatud. Ülejäänud tegelased siis on tavakasutajad.Ma pigem tahaks, et mu nime all seda “fitnessist”-i ei oleks… eriti fitnessist näen välja praegu üle 100-kilosena.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võiks siis juba olla nii, et alates mingist “tasemest” saaks seda nimetust ise muuta või hoopis eemaldada.Capricorn
Member100-kilosena on vist natuke liiga raske kõrgele hüpata ja vastupidavus korvpallimänguks on ka kehvem, seal vaja palju joosta ju.
Capricorn
MemberTooks siis enda näited ka välja:
80×9, max. 107,5
90×10, 100×4, max. 115 kg.
100×8, max. 122,5 kg
110×7 (see oli mingi ime, mida suutsin ühel korral, edaspidi max 6x
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), 120×3, max. 125 (võibolla ka 127,5, igatahes 130 ei läinud)Capricorn
MemberNeed Maximast ostetud tennised on mul ka päris kaua (üle poole aasta kindlasti, vist isegi umbes aasta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) vastu pidanud. Olen vaid täheldanud, et jalapressil sääre tegemine lõhub neid kiiremini.Capricorn
MemberOleneb kogustest. Ma arvan, et 1 pakk suitsu päevas arvatavasti on kahjulikum kui mõned õlled nädalas.
Capricorn
MemberMinu arust ma viimati ostsin 49.90-ga suurest Maximast, aga ega neid alati seal ei ole ka.
Capricorn
MemberAlla 100 kg raskusi ei tohiks võtta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ok, nali, raskused võtad ikka sellised, millega jõuad ettenähtud arvu kordi ära teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3×8 tähendab, et teed 8x ära, siis puhkad minuti-paar, teed teist korda 8x (teine seeria) ja siis pärast veel kolmandat korda (3. seeria). Ega ei pea kindlasti selles numbris nii väga kinni olema, treeninguid alustades võib vabalt teha ka 12, aga kui jõuad ettenähtust palju rohkem teha, siis üldiselt peaks natuke suurema raskusega tegema. Kui aga näiteks 1. seerias jõuaksid üle 10 ja viimases võibolla 7, on ka ok. Muidugi võib ka erinevate seeriate tegemisel kasutada erinevaid raskusi. Esimesed nädalad ei tasuks päris maksimumini pingutada, tee niimoodi, et jõuaksid tegelikult veel ühe-paar kordust teha, aga ei tee lihtsalt.
Capricorn
MemberÜks tegur on ka sool. Kui tarbid liigselt soola, siis see hoiab liigselt vett kehas kinni.
Capricorn
MemberSoov oleks suveks sixpack
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>175 cm ja 62 kg ei tundu küll selle moodi, et peaks kaalu kaotama. Kui teed korralikult rasket trenni ja sööd öigesti (õigeid asju õigetes kogustes), siis võib ka nii juhtuda, et tuleb see 6-pack varsti ka niimoodi välja, et kaal ei muutu (lihast kasvab juurde ja samas rasva väheneb) või hoopis veidi tõuseb.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
Memberkui mõni spetsialist ütleb, et üldse ei tohiks midagi teha, siis loomulikult ei hakka riskima.Pigem peaks see spetsialist olema arst, mitte sporditreener vms.
??:”>Capricorn
MemberKusjuures ma eile veidi isegi vaatasin seda võistlust ja tuli meelde see teema ning mõtlesin, et oleks hea näha kuidas ta riietega välja näeb.
??:”> Kahjuks aga ei mäletanud nime ega isegi riiki täpselt (arvasin, et Valgevene või Ukraina oli) ning olin maal ja netist (kasvõi siit teemast) vaadata ka ei saanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
Member7,5 km võistlusel sai 5. koha.
??:”>AutorPostitused