Capricorn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Capricorn
Member53
Capricorn
MemberKui ma ei eksi nüüd rängalt, siis FitOksjonil on toitumis- ja treeningkavasid olnud enne küll.Jah, aga enamus asju on enne juba olnud, mõni isegi rohkem kui 2x.
Capricorn
MemberTööriistad- Treeningkavad- Algajate vabaraskustega kava.
Capricorn
Member1000
Capricorn
Member700
Capricorn
MemberHT-Ri kohta niipalju, et kuna see annab 100g kohta 50g valku ja 31g süskareid aga kuna keegi seda nii palju korraga ei pane…Ma panen u. 100 g.
Capricorn
MemberMa olin kindel, et pakutakse rohkem ja oksjoni viimaste tundide ajal ma arvutit kasutada ka ei saanud, aga oh üllatust.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
Member900
Capricorn
MemberVarem ei osanud midagi arvata (kuna poliitika ei huvita) keskerakonnast, natuke kahtlane mulje oli jäänud, aga kui Savisaar nö. aprillirahutuste ajal TV-s ehmatanud näoga küsis: “mille eest vene inimesi pekstakse?”, siis sai asi natuke selgemaks.
“>Capricorn
Member1
Capricorn
MemberMis sa seda rauda kardad ? Punast liha sööd palju ?
Fluorisisaldus on jah mõnes Eestimaa piirkonnas probleem. Vähemalt Läänemaal soovitaks fluorivaba hambapastat kasutada.
Ma ei tea kui palju rauda see sisaldab, aga keskmiselt u. 0,5 kg päevas läheb küll.
…Üle 20 aasta joogivee tervislikkust või kahjulikkust uurinud sanitaararstid on jõudnud järeldusteni, et mao- ja kaksteistsõrmiksoole haavandid on kestvas positiivses korrelatsioonis joogivee halva kvaliteediga. Enimlevinud on haavandite tekke seos juhul, kui vesi on suure rauasisaldusega…
…Tänapäeval on kindlaks tehtud, et pikaajalise suure rauasisaldusega vee tarbimisega (üle 0,2 mg/l) suureneb infarkti oht ning kahjustada saab ka reprodutseerimisfunktsioon. Peale selle on ka naha kuivus ja kestendus selge märk ülemäärasest rauast…
Capricorn
MemberÜldse ei tarbi kraanivett, va söögitegemine. Oleks oma kaev, ei ostaks poest.Kõige parem siiski kaevuvesi.Ma natuke vee kohta tean. Tegelikult oma kaevu vesi reeglina ei ole parem (tervislikum) kui kraanivesi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kraanivesi on siiski viidud vastavusse joogivee nõuetega näiteks rauasisaldus mitte üle 0,2 mg/l, fluorisisaldus… jne. Kui võtad otse maa seest tulevat vett, siis tavaliselt see joogiveele kehtestatud nõuetele ei vasta ilma mingi lisatöötlemiseta. Näit mul maal on puurkaev, võtab vett maa seest ja päris sügavalt. Vee rauasisaldus on u. 10x suurem kui tervisekaitse (vms) poolt kehtestatud nõuetes joogiveele. Mõnes kohas on probleemiks raud, mõnes kohas, fluor… väga harva on nii et otse maa seest võetav vesi vastaks nõuetele.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Maal puurkaevu vett joomiseks kasutan küll, aga lasen vee läbi Britta filtri. See võtab rauda tunduvalt vähemaks küll , enam-vähem normi piiresse, mõõtsin järgi. Arvatavasti võtab vähemaks ka muid kahjulikke komponente kui neid seal on. Linnas kraanivee ja poest ostetud pudeliveel rauasisaldus mõlemil oli väga madal (vist isegi 0,05 mg/l vms), karedust joogiveel ära ei võeta, see oli ka mõlemal enam-vähem sama. Kahjuks rohkem mõõtmisi ma ise teha ei saa, et oleks mingit vahet tuvastanud kraaniveel ja poest ostetud pudeliveel. Kindlasti mingi vahe on, maitse vahe on kindlasti, aga kas ka midagi rohkemat, seda ei tea.Capricorn
MemberParem võta 0,5 l pudeliga vesi kaasa (kui kraanivett ei taha kasutada, mulle isiklikult igas kohas kraanivesi ei meeldi, kuidagi väga töödeldud maitse mõnikord) ja sega peale trenni valmis.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
Member…teevad bikinii-show’dki… http://www.24tundi.ee/?id=149161 Äkki piisab sellest?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberAlustasin 27-selt umbes, praegu olen ka 31 nagu paar tegelast varemaltki kirjutasid! Trenni olen teind aind kodus, alguses oli olemas 50kg kang, nüüd olen kõrvalhoonesse sisustand oma jõusaali, kus olemas jalapink, kus saab teha istudes reie kolmpeale ja kõhuli reie kakspeale, kükivõimalus, kaks surumispinki, hunnik hantleid ja ka muud huvitavat varustust. Raskusi on kuskil 210kg kandis, mis on ka jõutõmbe rekord nö. praegu, seal peaks väike varu ka veel olema, alustades tõmbasin 90kg-ga selja ära igatahes! Küki rekordit pole proovind, 160kg-ga olen 8-si seeriat proovind mõned korrad, tavaliselt teen viimase seeria 140kg-ga siiski, ühe kordusmaksimumi tõesti ei tea. Ja nüüd rinnalt surumine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 130kg olen üles saand eelmisel sügisel, praegu pole rohkem proovind, sest pole õiget tunnet, suvel on trenn seoses tööga nati vahele ka jäänd, headel päevadel läks 100kg 8 korda, mida pean ise väga heaks tulemuseks ja selle 130 üleslükkamise ajal oli ka varu olemas, ei teagi, miks 2,5 või 5 kilo tookord juurde ei pannud! Kaalust nii palju, et kaalusin alustades 100+ ja kaalun ka praegu umbes 105-110kg, max kaal on olnd 118,5, rasva % on üsna suur, kuid ma ei põe seepärast üldse, salenemine pole mu eesmärk olnud! Kuna olen õllesõber, siis on väike punu ka ees, mitte lõtv rippuv kõht, vaid õllekõht ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aitab ka vast seks korraks, kui kellelgi tekib küsimusi vms. siis vastan hea meelega!
Pole paha, “teoreetiliselt” peaksid 200-ga kindlasti küki ära tegema. Kuidas siis jõunäitajad olid kui alustasid 4 a tagasi?
AutorPostitused