Capricorn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 2, 2009 at 7:20 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil 2 septembril on Glutamine 500g Fast ilt #216840
Capricorn
Member100
Capricorn
Memberkui suur raskus kehast langeb kätele? Umbes 60 protsenti keharaskusest, sõltub indiviidist.Ma tegin huvipärast väikese testi: võtsin sisse kätekõverduste tegemise asendi, aga käed panin põranda asmel kaalu peale. Kaalu peale risti panin ühe sobiva laiuse ja pikkusega laua, kuhu peale käed toetasin. Seda selleks, et saaks käsi õige laiusega hoida, kaal on liiga kitsas. Ülemises asendis näitas kaal raskuseks veidi üle 60% (u. 63), aga alumises asendis 70%. Kui veel arvestada seda, et mu käed asetsesid mõni cm kõrgemal (mitte päris kaalu paksus+ laua paksus, sest laud paindus üsna hoolega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) kui tavaliselt maas kätekõverdusi tehes, siis tasapinnal tehes peaks kätele isegi vähesel määral koormust juurde tulema.Eriti kõva kätekõverduste tegija pole kunagi olnud, sõjaväes veidi üle 60 tegin vist , aga siis oli kehakaal ka umbes 25 kg väiksem kui praegu.
september 1, 2009 at 11:53 e.l. in reply to: Kiiroksjonil 1 septembril on 100% Whey Gold Standard (4,7kg) Optimum Nutriton ilt #216665Capricorn
MemberMis maitsega see eksemplar tuleks?Ma arvan, et sa saad valida. Ma paar asja olen siit oksjonilt “ostnud” ja poodi järgi minnes olen saanud valida.
Capricorn
MemberEt plaan seal jällle käima hakata, ja kas seal käib õhtuti kella 7 ajal palju rahvast?käisin seal ühe hooaja sügisest suve alguseni
Sellise küsimuse jaoks on vaja kohe uus teema teha? Mine käi korra kella 7 paiku seal ära ja näed kui palju rahvast on. Oma silm on kuningas. Mõne teise arusaam sõnast “palju” ei pruugi ühtida sinu omaga.
september 1, 2009 at 9:26 e.l. in reply to: Kiiroksjonil 1 septembril on 100% Whey Gold Standard (4,7kg) Optimum Nutriton ilt #216649Capricorn
Member870
september 1, 2009 at 8:09 e.l. in reply to: Kiiroksjonil 1 septembril on 100% Whey Gold Standard (4,7kg) Optimum Nutriton ilt #216632Capricorn
Member50
Capricorn
MemberEsmaspäev, kolmapäev, reedeRind:
Lamades surumine (tavaline) 5 x 6-10
Hantlite lennutamine (tavaline) 5 x 6-10
Surumine lamades positiivse kaldega pingil 6 x 6-10
Käte ristamine trossidega (trenazööril) 6 x 10-12
Surumine rööbaspuudel (keharaskusega) 5 x suutlikkuseni
Pullover hantliga 5 x 10-12
Selg:
Lõuatõmbed laia haardega (tõmbad ette rinnale) 6 x suutlikkuseni
T-kangiga tõmbed ettekallutades 5 x 6-10
Sõudmine istudes peopesad vastamisi 6 x 6-10
Tõmme hantliga ettekallutades 5 x 6-10
Jõutõmme sirgete jalgadega 6 x 15
Jalad:
Kükk 6 x 8-12
Surumine jalgadega 6 x 8-12
Sääre sirutamised 6 x 12-15
Sääre painutamised 6 x 10-12
Väljaasted kang turjal 5 x 15
Sääred:
Päkkadele tõusud seistes 10 x 10
Päkkadele tõusud istudes 8 x 15
Päkale tõus seistes ühel jalal (hantel käes) 6×12
Küünarvarred:
Randmepainutused (küünarvarred toetuvad põlvedele) – 4 seeriat, 10 kordust
Randmesirutused kangiga – 4 seeriat, 8 kordust
Randmetele veel mingi rulliga teeb peale – suutlikkuseni
Kõht:
Kulutab kõhule umbes pooltundi, teeb erinevaid harjutusi ja seda praktiliselt järjest.
Üle 20 harjutuse (igas harjutuses üsna palju seeriaid) ning lisaks veel kõhule pool tundi. Huvitav kaua terve trenn aega peaks võtma?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberÜleval menüüs “Tööriistad”-e all on ju “Kaloriarvuti”.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
Member650
Capricorn
MemberNu mul on hoiatustaset tõstetud ka ikka mõned korrad,samas mitte kordagi niisama,vaid ikka asja eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas on meie kallid moded hoiatused hiljem maha võtnud ,kui olen ennast parandanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ning praegune hoiatustase on 0%Normaalne siis, mul üks hoiatus istub juba ligi 2,5 aastat ja 2 tükki u. 1,5 aastat (kokku 30%).
MemberNagu ma aru olen saanud, siis fit-e ei saa lihtsalt postituste arvu järgi, vaid ainult nende postituste pealt, mille admistraaror/moderaator on nö. kasulikuks postituseks märkinud vms. Ja peaks olema võimalik ka fit-e hoopis vähemaks võtta kui liiga palju jama suust välja ajada.
MemberTahtejõud ilmselt ei ole see asi, mida teistelt laenama pead.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väga tubli, edu ka edaspidiseks, Ingrid!
MemberDopingukontrolli minevad sportlased valib peakohtunik kaalumisel
Oskab keegi selgitada miks just kaalumisel?
Capricorn
MemberTõnis Ervin- Velise vene kirikut ehitanud ja temaga tüli norinud 50 meest oli ta ihuüksi lausa haigevoodisse peksnud.
Pole paha.
“>Capricorn
MemberSelline jõutõstmine või oma suure jõu näitamine oli vanasti rukkileival ja räimel üleskasvanud meeste käes tavaline.
Nii et unustage ära proteiinipulbrid, massilisajad jms ja hakake õigeid asju sööma…
“>AutorPostitused