Capricorn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 10, 2009 at 8:21 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil 10 septembril on 100% Whey Gold Standard (2,27kg) Optimum Nutriton ilt #218873
Capricorn
Membervõitis mr815 2800 fit-ga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lugege seda: http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=24771&st=25
“Tegemist on pikeneva lõpuga oksjoniga. Suurema pakkumise korral pikeneb oksjon 5 min võrra.
Selle alusel peab hakkama minuteid lugema viimasest suuremast pakkumisest, mis oli 20:59 1125Fit. järgmine oli juba kuus minutit hiljem 21:05.”
Capricorn
MemberSee kuuridena tarvitamine olevat üldse “keemikute” poolt välja mõeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Ma olen kuulnud, et müügimeeste poolt välja mõeldud. Nendel ju kasulik kui alguses iga päev 20 g sisse võtad (mis sellest, et organism nii palju omastada ei suuda ja ülejäägi välja urineerid), niimoodi saad purgi kiiremini tühjaks ja kiiremini vaja nende käest uus osta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(ma ise pole kunagi “laadimist” kasutanud)
Capricorn
MemberNaine surub 250 kg:
Capricorn
MemberÕnnitlused Pärnust!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>+1
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberÜlevalt menüüst “Tööriistad”- “Treeningkavad”, ma arvan et leiad sobiva.
Capricorn
Member910
Capricorn
Member725
Capricorn
Member600
Capricorn
MemberMinu jaoks üsna 50-50. Ma ütleksin nii, et see osa mis võistlustele eelneb (tugevad trennid jõusaalis), sisaldab sporti, aga see mida võistluste ajal lava näeme- eriti mitte. Seega kulturismiga tegelemiseks on vaja sporti teha, aga kui ma lähen võistlust vaatama, siis ei tahaks eriti öelda, et lähen spordivõistlust vaatama.
Capricorn
MemberKui riietusruumi pääsemiseks tuleb kaardiga uks avada vms, siis võib küll olla, et peale 1,5 tundi enam riideid kätte ei saa, sest kaart enam ei ole aktiivne.
Capricorn
MemberReklaami vastavus tegelikkusele oleneb rohkem sellest kuidas reklaamitakse. Mu eelpool toodud näites oli ju veidi üle pingutatud (jõunäitajad ja vastupidavus sööstavad taevasse, Tunned kuidas nahk su lihaste ümber muutub kitsaks…).
Aga näiteks Fast-i kreatiini kohta:
• Kasvatab puhast lihasmassi
• Lisab jõudu ja seeriavastupidavust
• Kiirendab taastumist rasketest treeningutest
Seal pole üle pingutatud.
Kasvatab puhast lihasmassi- võib tõsi olla, pole ju öeldud kas annab juurde 100 g või 2 kg lihast, ka +100 g on kasvatamine.
Lisab jõudu ja seeriavastupidavust- jällegi kui aitab mingit harjutust kasvõi 0,5 kg raskemaga teha või 1 korduse rohkem teha, on juba see lause tõsi.
Kiirendab taastumist rasketest treeningutest- kui tavapärase 120 tunni asemel taastud 119 tunniga, on jällegi reklaamitud lause õige.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2009 at 8:36 p.l. in reply to: Kiiroksjonil 3. septembril on Elementaar kombo Fast ilt #217243Capricorn
MemberKui antsu pakkumine oleks olnud mitte kell 20.59, vaid 21.00, siis oleks “emmimehe” pakkumine arvesse läinud, praegusel juhul aga mitte. Peale kella 21 saab pakkuda vaid siis kui eelmine pakkumine ei ole tehtud rohkem kui 5 minutit tagasi. Vastasel juhul saaks 21.05 pakkuda ka siis kui eelmine pakkumine oleks tehtud näiteks 20:56. See on minu arvamus.
Capricorn
MemberReklaam on reklaam.
Näiteks:
1. nädal – Su keha on NO laadimisfaasis, valmista end ette selleks, mis hakkab juhtuma! Võid hakata kogema lihaseid täitvat “pump effekti”. Lisaks märkad sa, et jõud hakkab suurenema, taastumine kiireneb ning ka vastupidavus hakkab tõusma.
2. nädal – Nüüd on Nitrix sisse lülitanud täiskäigu. Millalgi teise nädala jooksul tunned, kuidas Nitrix hakkab tõeliselt mõjuma, hakkab toimuma muutumine. Teisel nädalal võimenduvad kõik sümptomid, mis end juba esimesel nädalal ilmutasid: jõu kasv, kiirenenud taastumine ja suurenenud vastupidavus. Ka sinu lihased muutuvad juba silm-märgatavalt suuremaks ja tugevamaks. Muutusi võib märgata ka allpool vööd, nii visuaalsuses kui tegudes
3. nädal – Nüüd on muutumine tõeliselt alanud ja siit edasi läheb asi vaid paremaks ja paremaks. Tunned kuidas nahk su lihaste ümber muutub kitsaks ning veresooned tulevad nähtavale. Peaksid kogema kivikõva ja kogu keha hõlmavat pump effekti, mis kestab kogu päeva. Sinu taastumine tundub peaaegu momentaalne ning jõunäitajad ja vastupidavus sööstavad taevasse. Sinu juurdetulnud lihasmassi ei saa vääriti mõista, kui kaalule astud ning kõik hakkavad huvi tundma mida Sa tarbid.
4. nädal ja edasi – Iga päev kui peeglisse vaatad, peaksid märkama uut, rohkem lihaselist füüsist. Saavutad uusi tasemeid lihasmassis, muskulaarsuses ja tiheduses, mida paljud saavutavad vaid aastaid kõvasti treenides.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberSa ei rääkinud oma eesmärkidest, kas lihas, jõud, kaalu langetamine või midagi muud? Toidulisandid pole mingiks imevahendiks. Usu mind, see kuidas sa treenid, on palju tähtsam ja sellest oleneb rohkem kui neist toidulisanditest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>