Capricorn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Capricorn
Memberja siis äkki mõni teab palju yhe tavalise kanamuna munavalge ja munakollane umbes kaaluda võib?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keedetuna umbes nii: munavalge 35 g ja kollane 15 g, kunagi kaalusin, Selveri keskmise suurusega munad olid.
Lahja maitsestamata on küll veidi odavam, aga kui igasuguseid asju sinna juurde lisad, siis võibolla ei tulegi eriti odavam kokkuvõttes?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma igatahes ei viitsi vaeva näha segamistega, ostan sellise, mida kohe söön.Capricorn
MemberÄkki kui sealt foorumist selle “Pilvemehega” ühendust võtta, saab temalt ka vanema versiooni.
märts 15, 2010 at 11:49 e.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #261260Capricorn
MemberVõiks ju olla nii, et auhinnasaaja valitakse foorumi tavakasutajate hulgast, kirp on vist ju natuke tegijam mees (profiilis ilutseb fitness.ee…).

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberSeal on briketivabrik ja see peaks kõik ütlema, miks mu kodu vesi turbane on. Ja roostene sellepärast, et veetorud on aastast 1938, mis oma vanuse pärast on roostes.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nojah, siis päris Pärnu ei ole, nagu ma arvasin (nagu su profiilis kirjas).
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ise joon kraanivett tavaliselt, aga mu naine on ka sealt briketivabriku-asulast pärit ja ta üldiselt kraanivett ei taha juua, ju siis vanast ajad halvad mälestused kraaniveest. 
Capricorn
MemberKus imekohas sa elad, et kraanivesi turbane ja roostene?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma muidugi ei tea täpselt kas terves linnas (Pärnus) on täpselt üks vesi (ühest kohast tulev ja samamoodi puhastatud), aga ükskord huvipärast mõõtsin korteris kraanist tuleva vee rauasisaldust (töö tõttu oli selline mõõteriist käes) ja oli vähemalt 2x parem kui joogiveele maksimaalselt lubatud.märts 12, 2010 at 2:53 p.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #260979Capricorn
Memberkes seda hindab, kas on või ei ole asjalik postitus???võiks siiski veidi vaeva näha ja mingi asjalikuma teema välja mõelda, mille eest võimalik auhinda võita!
Ma arvan, et kõik siinsed administraatorid/moderaatorid jms liikmed on siin foorumis kajastatavate teemadega nii palju kursis küll, et oskavad usaldusväärselt hinnata tavakasutajate postituste sisu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
Member12.klassis pole käinud, aga: kirjand 80, inglise keel 40, matemaatika 26. See oli üle 10 a tagasi.
MemberVõib kõlada uskumatult, aga nii see oli…
Põhikooli matemaatika lõpueksam oli 5, ka 9. klassi lõpuhinne 5.
10. klassis olid terve õppeaasta jooksul KÕIK matemaatika hinded 1-d (ÜHED), välja arvatud üks hinne, mis oli 2.

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 10. klassi jätsin suuremalt jaolt sel samal põhjusel pooleli (kevadel paar päeva enne eksameid) ja läksin sügisel tehnikumi. Seal olid hinded enamuses kolmed-neljad, lõpus tegin ka matemaatika riigieksami: 26 p (kõige kehvem puntisumma 3-st eksamist)Seevastu füüsika oli nii põhikoolis kui ka tehnikumis koguaeg 5, põllumajanduslike tehnikumide (sel hetkel oli neid vist 13) füüsikaolümpiaadil saime 3-liikmelise võistkonnaga ülekaaluka 1. koha.
Capricorn
MemberJarmoObrest,Selgitage palun millised need harjutused on

Seda esimest tehakse tavaliselt püsti ja käed veidi küünarvarrest ettepoole kõverdatud, mitte päris sirgete kätega.
märts 4, 2010 at 10:31 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259815Capricorn
MemberKindlasti ma ei ole ainuke Eestis, aga ikkagi üsna haruldane juhus ja tasub mainimist. Nimelt olen olnud toas kuhu keravälk sisse tuli ja mitte midagi halba korda saatmata välja tagasi läks. Korstna ja puuküttega pliidi kaudu, pliidiuksest tuli sisse. Ma nüüd täpselt ei teagi kas sealt alumise nö. tuhaukse kaudu või lõi ülemise ukse lahti. Olin liiga väike, et selgelt midagi mäletada. Vanaemaga olime toas kui see juhtus. Keravälk olevat suure pauguga sisse tulnud, mõned sekundid veidi maas särisenud ja edasi veerenud (veidi minu poole) ning siis pärast kõva pauguga jälle pliidi kaudu välja läinud. Midagi nagu väga uduselt mäletan, aga ei ole päris kindel kas see ongi reaalne meelde jäänud sündmus või vanaema meenutustest silme ette joonistunud pilt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 4, 2010 at 10:02 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259810Capricorn
MemberTa mõtleb seda, et ei taha ega peagi sulle oma nime ütlema.AUTORIKAITSE peaks üldse natuke teiste asjadega tegelema .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 3, 2010 at 1:26 p.l. in reply to: XXXI EMV 2010 jõutõstmises – reportaaz, tulemused, fotod #259556Capricorn
MemberKuidas seda siis kontrollitakse, tehakse enne võistlust proovikatsed?
märts 2, 2010 at 8:59 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259486Capricorn
MemberTegime kettaheidet suure kiviga. Heitsin aknasse kogemata… Olin vist mingi 14
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma “vasaraheidet” tehes olin u. 6-7.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See nüüd kuuluks ka pigem huumori (või siis mitte päris
), mitte mingi ainulaadse võime või rekordi vms. valdkonda, aga vist ka vähetõenäoline et mõni laps kunagi püssipadruniga sellist “nalja” teinud on, et panna see suure kivi peale, kuuliotsaga enam-vähem enda suunas ning padruni lameda otsaga puu poole (sest padrun “peaks” ju koos kuuliga ühes tükis, padruni-osa eespool lendama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ning siis teise kiviga sinna peale lüües enda taha garaazi seina ploki (need kergest materjalist valged plokid) sisse prao tegi. 
(oops, kogemata vajutasin “redigeeri” [alessandro])
märts 2, 2010 at 8:44 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259479Capricorn
MemberVäiksena meisterdasin lauajuppidest tooli, milles oli umbes kilo jagu naelu, kuid püsti seisis nigelalt.Kui nüüd sarnase stiiliga “rekordit” püüda meenutada, siis ma hästi ei usu, et keegi suure mänguauto puust rattale traadi külge pannud on ning sellega vasarheidet (oli olümpia ja sel päeval just telekas oli vasaraheidi olnud) harrastades oma maja akna puruks visanud on (lisaks pärast emale ja isale rääkides, et tuul lõhkus).
Aga jah, päris selliseid asju ma teema algatamisel silmas ei pidanud, aga eks nalja pärast rääkida ikka võib.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2010 at 8:28 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259473