Capricorn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Capricorn
Member“*Kui palju sa kaalusid 20 aasta vanuselt?” Jääb täitmata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei mäleta enam?
Mul on seetõttu kaal teada et kui sõjaväkke läksin, siis olin 20-aastane ja seal kaaluti, olin 77 kg. Praegusel hetkel 100.

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (avataril 86,5-87)Capricorn
MemberVÕIMAS. minu teada peaks olema ta juuniorite euroopameister. no siiski minuga ühe nimega kutt, pole ka ime
Maailmameister: http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4708
Capricorn
MemberTasub ka seda lugeda: http://forums.fitness.ee/index.php?automod…blogid=179&

Huvitav oleks teada ka millised ilma võistlusvarustuseta (surumissärk, tõmbetrikoo…) parimad tulemused on?
september 22, 2009 at 5:57 p.l. in reply to: Kiiroksjonil 22 septembril on Extreme s/l tank GASP ilt #221243Capricorn
Member850
Capricorn
MemberSama vana kes kükib 450kg, surub 260kg ja tõmbab 460kg.Sama video mille lingi ma juba eespool postitasin.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “Huvitav”- “Fitness Tube” on ka see olemas. 
Capricorn
MemberEi tea kas see just rekord on, aga tasub vaadata:
Aga mis on üldse rekord neis 3 harjutuses kokku,september 22, 2009 at 8:20 e.l. in reply to: Parema käe biitseks tunduvalt suurem kui vaskul(rohkem treenida vasakut vähem paremat) #221078Capricorn
MemberTee nii palju kui vasakuga jõuad teha. Kui on harjutus, kus vaheldumisi teed mõlemale käele, siis kõigepealt vasakuga nii palju kui jõuad ja siis paremaga sama palju, mis sest et jõuaksid rohkem.
Capricorn
Member10 min keedad ja siis paned laksust jääkülma vee alla,siis “ehmatab” koore lahti.Trauben zuckerit siis 60g 2:1le suhe, aga usu mind, see on ILGEEEE
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võib ka nii, et pool süsikate kogusest panna “Dextro” ja pool “Malto” (toon näited Fasti toodangust), siis ei jää ka nii magus.
september 21, 2009 at 12:40 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil 21 septembril on Kreatiin Monohüdraat 500g Tai Kane lt #220912Capricorn
Member400
september 21, 2009 at 11:16 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil 21 septembril on Kreatiin Monohüdraat 500g Tai Kane lt #220877Capricorn
Member300
september 21, 2009 at 7:41 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil 21 septembril on Kreatiin Monohüdraat 500g Tai Kane lt #220837Capricorn
Member150
Capricorn
MemberMa arvan, et võibolla teflonpann mürgitab sind suurusjärgus sama palju rohkem võrreldes malmpanniga kui mürgitab linna õhk võrreldes maapiirkondade õhuga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
Memberok, pole sellist pinki näinud ja pole ka Tallinna inimene, et Spartas saaks käia.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõuatõmbeid ma ei ole väga-väga kaua aega teinud. Kui võtta nii, et ploki tõmbeid kukla taha teen oma keharaskusega 10x, siis lõuga 10 vast ikka tõmbaks (ette on minu arust natuke kergem tõmmata kui kukla taha), võibolla veidi üle aga 20 kindlasti mitte, kaal on ikkagi hetkel natuke liiga suur sellise asja jaoks.
Capricorn
MemberKui siin mehed panevad lisaraskuseid, siis mina võtan vähemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ca. 10-20kg ja teen ka laia haardega 3×8-12, ise kaalun 86kg
Oma keharaskusega järjest pole proovinud veel.
Kuidas sa lõuatõmmete tegemise ajaks enda küljest 10-20 kg raskust vähemaks võtad?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberSöö palju. Trenni ära tee. Liiguta ennast võimalikult vähe. Suurem osa päevast võimalusel leba voodis. Massi hakkab tulema, ja mitte vähe.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused