Capricorn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Capricorn
MemberIse taolistes kohtades aega ei kuluta, aga siin samas saidil ka ju mingi jutukas: http://forums.fitness.ee/chat/
Capricorn
Member5-6 korda päevas ja “palju” ei ole eriti mingi näitaja, oleneb ikkagi täpselt kui palju (kalorid) ja mida sööd.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jõusaalis treenimine tuleks kasuks, sest vaevalt et sa rasvamassi omale juurde tahad? Oleneb millised vahendid sul kodus on ja kuidas treenid, mingi väikese reguleeritava hantliga nüüd erilist lihasmassi küll ei saa.Capricorn
MemberMa ei kujuta ette kuidas neid punkte lugeda kui näiteks bodyfitness -163 cm kategoorias pidid võistlema sellised nimed:
Laura Reisalu
Marina Sakutene
Vitaliya Dmitrieva
Aga Marina Sakutene ei võistelnud ja võistles hoopis Irina Zenkova?
Ei viitsinud kõiki kategooriaid läbi vaadata, kas kusagil veel mõni nimi erines sellest, mis algul välja olid pandud ja mille järgi me pidime ennustama.
Capricorn
MemberVeel üks tundemärk korrigeerimist vajava nina korral võib olla kõrvade sage “lukku minemine”. Kui õhul on ninast raske läbi minna, siis tõuseb rõhk kõrva trummikiledele ning need võivad lõtvuda, kuna liialt venitatakse sisse (sisse hingamisel) ja välja (välja hingamisel) koguaeg.
Capricorn
Member12 000 kr ühe silma eest, kokku 24 000 kr. See ei ole just selline summa, mida väga kergesti tahaks välja käia. Muidugi kui pärast kindlalt nägemine täiesti korras on, siis rahalises mõttes tasub ära, ei pea enam läätsesid ostma. Kui aga praeguse mingi -5,5 asemel tuleb mõni aasta hiljem -0,5, siis on jama, läätsed ja hooldusvedelik maksavad ikka ühe palju, vahet pole kas -5,5 või -0,5.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberNinakarbiku hõrenemise vastu tehti mingi traadiga, lasti nagu elektrit läbi vms, vähemalt mul oli küll tunne, et elekter jooksis ninast lõualuusse, päris ebameeldiv tunne oli. Pealegi päris tugev kärsahais tuli.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tehti kohalik tuimestus (algul hoiti mingi ainega niisutatud vatti või sidet ninas ja siis tehti tuimestav süst, aga ikkagi oli tunda liiga tugevalt, pärast tehti teine süst veel ja siis oli enam-vähem ok. Tegelikult vist on õige nimetus on ninakarbiku laserkoagulatsioon. See on iseenesest väike ja kiire protseduur, sel ja veidi võibolla ka järgmisel päeval tuleb verd ninast, aga paraneb suhteliselt kiiresti.Nina vaheseina korrigeerimine on juba natuke jõhkram asi. Protseduuri ennast ei tunne, sest reeglina tehakse narkoosi all. Oleneb konkreetsest juhtumist. Ma sain nii aru, et nina seest luu (ainult kõhre osa?) võeti välja, veidi “remonditi” seda ja siis pandi sisse tagasi. Esimesel päeval nina kaudu üldse hingata ei saa (rääkida on ka imelik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), sest nina on täiesti kinni pandud. Järgmisel päeval sidemest tehtud tampoonide välja võtmine oli vist kõige ebameeldivam asi. Ikka mingi jube pikk side oli sügavale ninasse keeratud ja kokku surutud, umbes 2 m pikkune (kummalgi pool. ok, hirmul on suured silmad nagu öeldakse, võibolla ka 1-1,5 m pikkune
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ja see siis võeti välja sealt. Mõlemal pool ninaluud (mõlemas ninaaugus) on õhukesest plastikust nö. tugiplaadid, mis on ringikujuliselt pandud, no nagu torusse keeratud ja siis ninasse pandud, need on nii nina keskelt kui ka sõõrmete äärest mõne õmblusega kinni pandud ja välja võeti u. 2 nädala pärast (või oli 1 nädal, kindlasti mitte vähem). big poppa pump, vaevalt et sa plaadid ja niidid ninas paari-kolme päeva pärast jõusaali lähed.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Välja võtmine siis näeb välja selline, et kõigepealt niidid lõigatakse katki, siis plaadid välja ja siis niidid välja. Loomulikult ka mitte meeldiv tunne, aga minu arust see tampoonide välja võtmine oli halvem.Ärge nüüd kartma hakake, mu jutu põhjal võibolla paistab asi jubedam kui see tegelikult on. Pole hullu, kannatate ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult vist läkski mul natuke kehvasti selles mõttes, et minu arust väga palju mul kasu ei olnud ja oleks vist vaja uuesti teha. Mäletan, et plaatide välja võtmise ajal käis nagu mingi imelik krõps, arst vahtis ka suurte silmadega ja küsis kas kõik on ok. Mida ma ikka ise aru sain, ütlesin et vist ok. Kuna algul pidi kõhr väga õrnalt koos olema, siis ma ei imesta kui see selle protseduuri ajal katki läks. Samas teist korda enam seda asja läbi elada ei taha. Kui just VÄGA tungiv vajadus ei peaks tekkima.Peale vaheseina operatsiooni oli haigusleht 2 nädalat või mõned päevad üle 2 nädala. Selle aja jooksul oli küll füüsiline pingutus välistatud ja ikka ka mõnda aega peale seda ei kipuks veel jõusaali minema.
Capricorn
MemberArvuta ära kui palju praegu tarbid ja siis pane sinna mõned sajad KCal-d (u. 500) juurde. Ma arvan, et u. 3000 KCal on vaja (võibolla veidi vähem, igatahes usagil 2500-3000 vahel). Loomulikult ei jää see kaalu tõus (0,5 kg nädalas) lõpmatuseni edasi kestma, mida raskemaks lähed, seda rohkem on ka vaja kaloreid saada, et kaalu edasi tõsta.
Capricorn
MemberNoored
Illimar Gaidalenko
Sander Kuusk
Dmitri Kostitsõn
Juuniorid -75kg
Maiko Kängsep
Siimon Ilja
Anton Ostroglazov
Juuniorid +75kg
Mikk Raudsepp
Ilja Tsistjakov
Indrek Kutusov
Mehed -80kg
Valju Jagomäe
Argo Väli
Ilja Tsistjakov
Mehed -90kg
Ott Kiivikas
Marek Liiva
Mehed +90kg
Argo Ader
Klassikaline Kulturism -175cm
Imre Vähi
Harri Indus
Klassikaline Kulturism +175cm
Argo Vaible
Jüri Leinvald
Marko Tooming
Bodyfitness -163cm
Laura Reisalu
Marina Sakutene
Vitaliya Dmitrieva
Bodyfitness +163cm
Katrin Kimber
Christina Alev
Tiina Porgand
Naised kulturism
Gerbel Mikk
Naised fitness
IMM
BodyFitness -163cm
Irina Zenkova
Fitness
Irina Palaguta
Olga Aleksejeva
Ketija Zālīte
Juuniorid absoluut
Mikk Raudsepp
Naiste bodyfitness absoluut
Katrin Kimber
Klassikaline kulturism absoluut
Imre Vähi
Meeste kulturism absoluut
Ott Kiivikas
Capricorn
MemberPealehel reklaami ei näinud (Tim-i mainitud põhjusel). Kui ka oleks näinud, see poleks mu valikut (valima mitte minna
Capricorn
MemberSiin ka mõned suuremad “laudauksed” näha: http://www.topinkalukas.estranky.cz/clanky…ove-svaly-sveta
september 29, 2009 at 7:38 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil 29 septembril on Prode90 maasikas Fast ilt #222812Capricorn
Member300
Capricorn
MemberSaa üle juba.Milles seisneb sinu probleem? Püüa sellest üle saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 28, 2009 at 6:59 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #222757Capricorn
Memberkui pikk Kaido on?Pikkust on 182cm.Rasvaprotsent oli märtsis 29, midagi.
Kõige paremini tunneb riiete järgi muutust.
Rihmadele teen ka auke juurde…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberPalju see esikoht raha sai 200,000$?Arvatavasti selline mees on “toidulisandeid” juba sarnase või isegi suurema summa eest sisse söönud kui see 200 000$.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberKui keegi teab (või leiab netist, ma ise ei viitsi otsida
“>) millise kaaluga Cutler võistles ja kui pikk ta on, siis andke teada.AutorPostitused