Capricorn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Capricorn
Member550
Capricorn
Member100
Capricorn
Member9 harjutust, 33 seeriat, u. 260 kordust: 1,5 l vett ja see sai enne trenni lõppu otsa. 2 liitrist peaks vist täpselt jätkuma.
Capricorn
MemberMa kardan, et ega midagi oluliselt ei muutuks. Sellised teemad olid, on ja jäävad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mind isiklikult eriti ei häiri ka, lihtsalt mingite mõttetute pealkirjadega teemasid ma alati ei loe, kui just hetkel igav pole ja aega nö. üle pole.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 13, 2009 at 10:03 e.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #234333Capricorn
Member118 kg mees surus 95 kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberJärelikult ei olegi konkreetset hinnakirja. Miks sa siis kohale ei lähe?
Capricorn
MemberLõuatõmbed on selja lailihase harjutus.
Capricorn
MemberNüüd siis on aeg 110-t taga ajama hakata.
Capricorn
MemberKui veel reied veidi jämedamaks saaks, siis oleks ideaalne, aga sellegipoolest praegugi hea.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberKui ka oleks peale “kleebitud”, mees on ikka õige ju (sama, kes selle kasutajanime taga peitub).
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
Member142,5 kg-ga 24x on ka võimas.
Capricorn
MemberTreeni reied jämedamaks, siis tunduvad sääred nende kõrval väikesed.
MemberJah, tuhar ja reie tagaosa saavad üsna palju koormust. Ilma raskuseta on ikka liiga kerge teha minu arust. Suure raskusega sirge seljaga tehes (lõpus nõgusamaks painutades) ikkagi tunnen, et võtab ka seljasirutaja päris hästi läbi.
MemberMa arvan, et see higistamine on trenni ja võibolla ka toitmisega seotud, aga ma ei täpselt kuidas. Ma just 5 minutit tagasi panin akna kinni ning lihtsalt istun arvuti juures ilma särgita, aga olen kergelt higine.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tihti hommikul (või vahel keset ööd) ärgates on padi üsna märg. Minu arust siis kui trenni veel ei teinud, oli seda vähem.Muide, kas norskad?
sageli võib öösese higistamise põhjuseks olla mingi krooniline infektsioon või ka lihtsalt uneapnoest ( mille väljenduseks on norskamine) tingitud hapniku puudus
Samas võib higistamine olla ka mõne tõsise haiguse (tuberkuloos, vähk…) tunnuseks. Kui aga oled eluaeg higistanud palju, siis ilmselt ei maksa erilist probleemi teha.
Capricorn
MemberPlokil mõlemale õla külgosale (mõtled vist seda?) korraga teha on minu arust halb. Tee nii:

Võid ka hantli(te)ga teha.
AutorPostitused