Capricorn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Capricorn
MemberLükkasin videokasseti sisse, äkki hiljem ka hea vaadata.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberMIs siis juhtub kui veresuhkur liiga kõgre on? (arsti juures vahel mõõdetakse ja ükskord vist öeldi et liiga palju).
Capricorn
MemberMis see meeste arst veel on?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Selles mõttes, et ei ole kunagi käinud. 
Capricorn
MemberMul oli sihuke vene oma
Kui üritasin 4 vedruga kunagi teha läks käepide katki ja sain täie rauaga vastu vahtimist 
Enam ma sihukesi vigureid ei käpi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul oli ka mingi vene oma, aga plastist käepidemega, mis oli ühes tükis, nii et käepideme katki minek oli suhteliselt vähetõenäoline. Oli muidu kummidega , mitte vedrudega. Kummidega mõnes mõttes paremgi võibolla, kui vastu paljast keha tõmbad, siis metallvedrud on külmad ja nahk võib ka vahele jääda.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kahjuks aga tundub et see on kaduma läinud.Capricorn
MemberTänan lingi eest, aga see ei ole kahjuks selline ekspander, mida mõtlesin.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (see on käe/randme ekspander)Veidikese otsimise tulemusel leidsin sellise koha: http://www.mesucasport.ee/index.php?lang=e…amp;menu_id=100
Omale hakkas silma see, hea et 5 vedru on, mida rohkem seda parem, sest koormust saab sujuvamalt reguleerida.
Kimber, korra käisin Peterspordis vaatamas hantlit u. 1,5 kuud tagasi, aga siiski otsustasin teisest kohast osta, sest sain u. 250 kr odavamalt. Peterspordis muidu tunduvad jah kvaliteetsed asjad olema, samas natuke kallimad. Eks uurin sealt järgi, ekspandrid tunduvad niikuinii hantlitest odavamad olema, siis hinnavahe väga suur poleks ja ekspandri puhul vist eelistaks tõesti natuke kvaliteetsemat asja kui võimalik (et mõni vedru näkku ei hüppaks vms.
), hantli puhul eelistasin odavust.Capricorn
MemberSee, et kasutajanime peale klikkides rippmenüü avaneb, on kah päris ülbe asi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (varem vist ei olnud seda)Capricorn
MemberEks ekspandri tirimine annab ka tagaosale koormust.
Muuseas kas keegi teab mõnda netisaiti kust ekspandrit oleks võimalik osta? (ei viitsi poodides otsimas käia, Pärnus selliseid poode vist palju pole ka kust seda leida võib).
Capricorn
MemberEsi- ja külgosale on hantlite tõstmine sirge käega (ühel juhul siis ette ja teisel küljele) küll hea harjutus, vähemalt ise harrastan seda.
Capricorn
MemberPuhast piiritust küll nüüd joonud pole, see oleks vist väga jõhker.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ühe korra olen kunagi niimoodi joonud, et segasime piirituse mingi joogiga (Sprite-ga vist), maitse tuli ikka halvem kui viin+Sprite kuigi koksi kangus oli u. sama. Enam selliste lollustega loomulikult ei tegele.
detsember 20, 2006 at 3:33 p.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #99035Capricorn
MemberKus seda soola seal mainiti?
MemberEga ma ei tea kas just kõige õigem valik, aga ma võtsin oma esimesteks lisanditeks need:
http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=493
http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=308
Proteiin on mul vist ainult selles mõttes erinev, et 1 kg, praegu on müügil 2 kg pakend. Sellest 2 kg-st saab u. 2 kuud.
Peale trenni segan 30 g proteiini ja 30 g süsivesikut u. 0,5 l veega ja joon põhimõtteliselt korraga ära. Enne trenni joon natuke süsivesikut. Päeval kui trenni ei tee, siis 1 korra päevas proteiin 30 g.
Rahaliselt tuleb siis kusagil 350-400 kr vahel kuus kui neid kahte tarbida. Süsikat iga päev (kui trenni ei tee), pole vist mõtet tarbida.
Capricorn
MemberEi olnudki suur probleem, millegipärast oligi seal “Puu”, ei mäleta nagu et ise oleksin pannud, ei ole seda rippmenüüd varem märganudki, võibolla siis foorumi uuendamisega juhtus see. Igatahes nüüd palju parem kohe teemasid lugeda, tänan abi eest.
MemberPaistab, et see asi nüüd töötab, hea töö.

Kas nüüd ongi nii, et kui mingi teema avan, siis näen esimest postitust ainult ja teiste nägemiseks peab seal all neid ükshaaval klõpsima?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või saab kusagilt seadistada ka nii nagu varem oli?Capricorn
Member… aga seda räägin ma sellepärast et profiks hakata ma ei soovi ja ise pulbreid ei söö … seega tegu minu subjektiivse arvamusega …Kui tähte närida, siis tegelikult meil Eestis vist ei olegi sel alal profe (professionaale) e. elukutselisi kellele see oleks põhitööks ning sellega elatist teenivad.
MemberMis te jamate, kõigil kõvad “pluss”-numbrid ja mul mitukümmend kilo miinus.
Aga võtke teadmiseks, et viimati surusin rinnalt kangi (ja üldse tegin mingit trenni) 7 a tagasi (va. kui nüüd 1-1,5 kuud tagasi uuesti alustasin)
Mäletan nagu, et 60 vist surusin ära, kehakaal oli siis 75 kandis, nüüd aga pekki juurde tulnud ja u. 87 kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused