Capricorn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Capricorn
MemberKas on ka teada mingeid konkreetseid nimesid, kes Eesti kulturistidest (väidetavalt) keelatud aineid tarbivad?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas võibolla keegi oskab anda võrdluseks maailma parimate kulturistide nimed (pildid), et kes väidetavalt on nö. puhas ja kes keelatud ainetega? Et lihtsalt võrdluseks kui suur see vahe olla võib nö. “puhta” ja “musta” kulturisti vahel maailma tipptasemel?
Capricorn
MemberTeed max. 10 korda ära, siis u. minut aega pausi, siis jälle 10 korda, siis minut pausi… niimoodi 4 korda kui tahad 4 seeriat teha.
Kui niimoodi jõuad aeglaselt liigutades 15 kg hantliga teha, siis päris hea. Ma ise teen 10 kg-ga 4 seeriat ja igas seerias 8-10 korda, samas 2 seeriat teen kitsama haardega ja 2 laiema (käsi rohkem küljepeal). Eks oleneb ka kuidas suudad lihast pingutada väiksema raskusega, jõuan ka 15 kg-ga 10 korda ära teha (4 seeriat küll mitte, aga ühe kindlasti, pole eriti proovinud), aga siis ei ole tehnika päris puhas enam ja peab liiga kiiresti tegema. Natuke kergemaga ja aeglasemalt ning puhtamalt tehes tundub nagu kasu suurem olema.
Korduste vahel ära küll 6-10 sek pausi pea (kui pead nii pika pausi pidama, siis näitab see seda, et teed liiga suure raskusega), ikka suhteliselt järjest peaks tegema. Et lased käe raskusega aeglaselt alla, ikka päris sirgeks küünarnukist, nii et isegi natuke võid triitsepsit pingutada, et ikka päris sirgeks läheks, muidu kasvab lühenenud biitseps (käsivarre ja biitsepsi vahele jääb pikk vahe, ehk biitseps “liigub” õla poole).
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ning siis kohe hakka uuesti kõverdama.Archangel, väikeste lihastega (lihasgruppidega) on samas jällegi nii, et nad taastuvad kiiremini kui suured ja neid saab jälle natuke tihedamini treenida. Mulle tundub 1 kord nädalas vähe, aga siiski 2 korda nädalas peaks vast max. olema kui ikka trennis suudad ta korralikult ära piinata. Tegelikult oleneb ka sellest kui kaugele jõudnud oled, päris algajana võib 3 korda nädalaski teha, kõval tasemel olevad mehed, kellel lihas juba päris suur ja tugev (mis vajad taastumiseks ka rohkem aega) teevad ainult korra nädalas.
detsember 26, 2006 at 9:52 p.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #99566Capricorn
MemberEnne trenni süsivesikute jook (30 g süsivesikuid), äkki aitab? Mul nagu ka on olnud kerget peavalu, aga süsikate jook enne treeni on asja paremaks teinud.
Capricorn
MemberTeed 10 korda järjest ära ja see ongi seeria, siis 0,5-1 minuti pärast teed jälle u. 10 korda ja see on teine seeria jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberLuhamaa oli kõige kavalam õllekasti hoidmisel, tõi raskuskeskme kehale ligemale ja ka tulemus oli suhteliselt hea.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seina ääres istumise ajad võiks ka teada saada. Need ajad peaks vist pikemad olema kui rippumise ajad? Vähemalt isiklikult ma küll üle 2 minuti rippuda ei jõua vist, aga istuda küll.
Capricorn
Member30 korda järjest teha on küll natuke liiast kui suuremat lihast ja jõudu taga ajad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võta ikka selline raskus, millega jõuad max. 10 korda teha ja niimoodi 3 (4) seeriat ning liigutusi tee aeglaselt, ka alla lase aeglaselt ning keha hoia võimalikult paigal.Capricorn
MemberSee “Raskuse hoidmine” oli õllekasti hoidmine? Selles mõttes, et oleks lootnud ikka paremaid aegasid, suvalistel laatadel olen suvel näinud pikemaid aegasid ja isegi oleksin sinna üsna keskele platseerunud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas võibolla seal pöörati tehnikale rohkem tähelepanu, suvalistel laatadel võibolla natuke “varastatakse”.Capricorn
MemberM.M., ei vaidle vastu.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise teen nii, et näiteks hantli tõstmisel 90 kraadi ette või küljele (õlalihase harjutus) viimase seeria viimast kordust hoian nii kaua õhus kuni jõuan, et lihasest viimast võtta. Tundub kasulik olema.Capricorn
Memberjh jätkus,ega nii sama ei öeldud et innor mardo mälestus turniiri näitab.Siis oli küll natuke imelik et neid tiitreid näidati, üsna loogiline oli arvata, et saade lõppes.
MemberEe.. reklaamipausi?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaatasin et peale surumisvõistluse autasustamist tulid nagu lõputiitrid: Saate tegid:… jne. Kas siis peale seda veel jätkus? 
Capricorn
MemberJuba üks Georg Lurichi poolt öeldud reeglitest ütles: “ära tarbi alkoholi” (võibolla sõnastus natuke teisiti). Seda, kes Lurich oli, peaks igaüks teadma. Ma igatahes küll usun, et isegi näivalt tühiste ja “normaalsete” koguste (nädalas 1-2 õlut) tarbimisel läheb osa trenni tulemustest nö. aia taha, olgu selle treeningu eesmärgiks siis jõud, lihaste suurus (mass) või vastupidavus.
MemberMusklite öö esimese võistlusalana toimub Eesti esikulturist Ott Kiivikase juhtimisel Robocup Cup võistlus lamades surumisesTeise alana näitame kaasakiskuvat Innar Mardo Memoriaalvõistlust, millega Eesti kulturism tähistab oma 40. juubelit. Selgitame välja ka Eesti kulturismi ja fitnessi eliidi ning tutvustame maailma parima tasemega sportlasi. Euro Elite Champions Tour’i võistluse egiidi all võistlevad 12 riigist võistlustele saabunud maailma- ja Euroopa meistrid ning teie silme all rullub lahti põnev duell Ott Kiivikase ja Marek Kalmuse vahel. Vaata, kumb võidab täna!
Seda teist ala ju ei olnud, see siis millalgi teisel korral?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sain aru, et seda näidatakse ka, aga kahjuks pidi leppima ainult lamades surumisega, mis mind nii väga ei huvitanud kui see kulturismivõistlus huvitaks. 
Capricorn
MemberKuna tahtsin kasutajanimesse oma eesnime sisse panna ja päris eesnimega ei saanud võtta ega ka hüüdnime mitte (juba võetud), siis panin “Veikonegger”. Mis selles siis nii väga ebasobilikku oli?
MemberNagu ei ütleks, et see eelmine nimi nende reeglitega vastuolus oleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma saan aru kui näiteks “Rambo”, “Johnrambo”, “ramboke”, “Rambo vend”, “Rambo vennapoeg” jms (neid olen siin kohanud) sobilikud ei oleks.Capricorn
MemberKas just siin teemas kõige õigem seda küsida on, aga küsiks siiski. Et milline see fitness.ee nimepoliitika välja näeb, äkki keegi oskab mõne sõnaga selgitada?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paar nädalat tagasi tuli mulle teade: “Seoses Fitness.ee nimepoliitikaga palume Teil endale uus kasutajanimi valida, kuna käesolev kasutajanimi ei ole sobilik…”. Praeguseks siis juba uus nimi mul. -
AutorPostitused