Capricorn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 25, 2007 at 8:24 p.l. in reply to: kuda ma saan õlle kõhust lahti rasva ei ole õlle kõht .? äkki keegi aitab #107743
Capricorn
Memberkuda ma saan õlle kõhust lahti rasva ei ole õlle kõht .? äkki keegi aitab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti on ka rasva, aga võibolla suurema visuaalse efekti tekitab see, et seedimine valest toitumisest korrast ära ja kõht on rohkem punnis kui peaks olema.
Õige toitumine on tõesti esmane asi, millega peaks alustama.
Capricorn
MemberKui söögiga piisavalt valku saad, siis muul ajal kui vahetult peale trenni pole mõtet võtta, peale trenni siis koos kiiresti imenduvate süsivesikutega.
Hera80, Proteiin no1, Whey3, Whey+… http://shop.fitness.ee/index.php?cPath=21&…172538b8e0d4e4f
Momendil ise kasutan Whey3-e, panen Dextrot ka hulka: http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=308
Capricorn
Memberei jh ma ka ükskord nägin, et 2 tüüpi lambist hakkasid jalapresse ja kange ära vedama, ja uksetaga pistsid need kotti endale. maja ees ootas vana 89 a, sierra, käru taga, mingi mutt oli roolis… ju nad tahtsid koju ka endaleMa nägin ükskord kuidas tüübid velotrenažööridega saalist välja väntasid.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
Member1) seda saab spetsialistidelt tellida, täpset kava keegi tasuta vist tegema ei hakka.
2) rasv ei “põle” ühest kohast, vaid tervelt kehalt enam-vähem ühtlaselt.
3) 8-12 kordust ja 2-3 seeriat vms.
4) kangi surumisel rinnalt sa küll biitsepsit ei kasuta, triitsepsit ikka.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5) kas “Tööriistad”-> “Treeningkavad” midagi ei sobi?
Capricorn
MemberKas poleks mõttekam biitseps ja triitseps ära vahetada?
Capricorn
MemberEi soovita, ükskord käisin kui väike haigus oli ja vist ka kerge palavik (ei mõõtnud, aga tundus), isegi veel tund aega peale trenni arvuti ja teleka taga istudes oli pulss u. 105, ka magama oli halb jääda.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberÜks korralik toitumiskava aitaks sind. Kas tahad lihaseid ka suuremaks kasvatada või lihtsalt rasvast lahti saada?
Ise ma hakkasin 3 nädalat tagasi täpselt etteantud kava järgi sööma. 04. veebruaril kaalusin 96,6 kg, täna hommikul juba 91,5 kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks algul see kaalu langemine vist tuleb suuremal osal keha veesisalduse vähenemise tõttu, sest menüüs on enamus toite maitsestamata, soola väga vähe, sool teatavasti seobki kehasse palju (üleliigset) vett. Muidugi tuleb ka aeroobset treeningute teha (velotrenažöör, jooks…) lisaks raskuste tõstmisele. Kui arvad, et sul on võimalik kava järgi toituda (keskmiselt iga 3 tunni järel veidi süüa ning toiduained võivad olla üsna erinevad nendest, mia seni söönud oled
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), siis telli see, tunned ja näed juba paari päeva pärast kuidas kõht väiksemaks läheb, ma igatahes tundsin ja nägin.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(ma ka 183 cm pikk, mõni aasta tagasi kaalusin u. 77 kg, vahepeal füüsiline koormus oli väike ja söögiisu suur, sellest kaal suurenes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Capricorn
Memberkuidas teie võtate kreatiini ?5 g. päevas, ilma laadimiseta.
veebruar 22, 2007 at 9:00 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107242Capricorn
MemberMa just mõtlesin, et kes selline kivipallur võiks olla, kes valimisreklaami järgi valima läheb…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mille muu järgi ikka valida kui ilusate lubaduste vms (neid ju reklaamis esitatakse) põhjal, ega me ju ei tea kunagi kas ja kui palju neid lubadusi tegelikult täita suudetakse.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberProovimiseks/katsetamiseks pole aega, sest olen juba küllalt vana sellist tüüpi treeninguga alustamise jaoks (paar kuud tagasi alustasin tõsisemalt) ja aega pole palju raisata jäänud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuna treeningu käigus valgud, aminohapped ja “tont teab mis kõik veel” lihastest ära kulutatakse, siis on peale trenni lihased kõige suuremas “näljas” ning vajavad nende ainete taastamist kiiresti, oled nõus? Oled ka nõus sellega, et kohe peale trenni valk+süsivesikud kehasse viimine ei saa olla lihaste arengu seisukohalt kahjulikum kui seda üle poole tunni hiljem tehes? Pealegi julgen arvata, et tavatoit (harilikult) ei sisalda, vähemalt piisaval määral kiiresti imenduvaid (nö. lühikese ahelaga) süsivesikuid ning ikkagi tavatoit ei imendu nii kiiresti kui lihtsalt vedelik (proteiin+süsikad). Ei oska öelda kui palju see praktilist mõju avaldab, kuid esimene variant (vahetult peale trenni proteiin+süsivesikud jook) on seega kindla peale välja minek, teine (sööd tavatoitu 30 min või hiljem peale trenni) mitte. 
enzo, jah, loomulikult, kui lihtsalt nö. kena(m) keha eesmärgiks on, siis ei ole mõtet toidulisandeid kasutada, need on rohkem neile, kes tahavad asjast maksimumi võtta.
Capricorn
MemberKui sa sööd ca 30 minutit peale trenni,siis pole see ju mingi katastroof!Vot ei tea, räägitakse, et just 30 minuti jooksul peale trenni on kehal neid aineid vaja, kui aga alles 30 min pärast peale trenni alustad söömisega, siis oled lootusetult hiljaks jäänud ja lihas ei kasva.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui peale trenni pesema ja riideid vahetama lähed ning siis koju jõuad, on harilikult juba tunduvalt rohkem kui 30 min möödunud kui just jõusaal kõrvalmajas pole.
veebruar 21, 2007 at 9:41 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107180Capricorn
MemberMa ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes viitsiks valima minna.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberMu naine massaaži algkursused läbinud ja veidi ka sel alal töötanud, seega mul kodus tasuta massaaž olemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega tihti just ei viitsita teha, aga vahel ikka.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eriti just seljale lasen teha, kätele-jalgadele-rinnale teen ise harilikult.Capricorn
MemberTeelusikatäis kreatiini ka sisse jah. Kui alles alustad kreatiini tarbimisega, siis võid ka nö. laadimisega teha, et algul võetakse rohkem (mitu korda päevas, pakendil peaks ka kirjas olema), aga ei pea nii tegema.
Capricorn
MemberSiis järelikult ei saagi ma ju kollaseid ära süüa, sest siis tuleks muuta ka teisi asju ja kava läheks segi. Ei tunne momendil igatahes mingit probleemi sellest, sest ega ka enne kava järgi toitumist ma munakollaseid (ja üldse muna) ei söönud. Aga kõht on suhteliselt kinni juba ilma kollasteta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused