Capricorn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Capricorn
MemberCapricorn
MemberTäpselt. Ma ka kilosid taga ei aja ja pole “mark” teha väiksema raskusega, samas korralikult sügavalt ja aeglaselt.
Capricorn
MemberPikkus: 183 cm, kaal 91-91,5 kg, tahaks veel natuke pekki maha saada, u. 85 kg peale võibolla võiks võtta, kuu aega tagasi olin 96-97 vahel.
Capricorn
Memberhaha, see on küll hea.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. No pigem see piir, kus on fitness ja kus enam ei ole, on mulle natuke arusaamatu. Ronnie ju ei saa võistelda fitnessis? 
Capricorn
MemberSööd konkreetse kava või oma äranägemise järgi? Võibolla pingutad mõningate toitudega üle, mul näiteks kohupiim ja piim ajasid kõhu punni kui neid (liiga) palju sõin.
Capricorn
MemberKuidas see fitnessi kategooria seal sinu klassis määratud oli (on), pikkuse/kaalu suhtega vms? Selles mõttes, et ega väga rämedad kollid ju selle kategooria sisse enam ei pääse?
Capricorn
Member5 g dekstroosi 5 g kreatiini kohta vist natuke vähevõitu? Parandage kui eksin.
Capricorn
MemberNagu see mingi uudis oleks.
Capricorn
MemberEi hakkaks praegu konkreetseid harjutusi välja tooma, aga mida põhimõtteliselt sellisest jaotusest arvate?
1. päev
Rind, triitseps, õlad, kõht
2.päev
Jalad, selg, biitseps
Kahe trennipäeva vahe on 48 h (nii esimese-teise kui ka uuele ringile minnes teise-esimese).
Capricorn
Member3 korda päevas süüa pole lihase kasvatamise seisukohalt väga hea valik, pealegi kardan, et su toit ei sisalda piisavalt valku, mida lihaste kasvamiseks vaja on. Ühe toidukorraga suutis organism vist vastu võtta 40 g (või oli 30 g vms.) valku. Üsna kindlasti su iga toidukord nii palju niikuinii ei sisalda ja kui ka sisaldaks siis kokku tuleks umbes 100 g, mis oleks lihasmassi kasvatamiseks piisav vast 40-50 kg kaaluvale inimesele, sa vist ikka oled raskem? Pealegi kui on pikad vahed söömistel, siis vahepeal jääb organism “valgunälga”, mis on väga halb just peale treeningut koormusest taastumisel. Lihased ju tegelikult kasvavad puhates. Ma näiteks söön umbes iga 3 tunni tagant keskmiselt 40 g valku ja nii 5-6 korda päevas
Parem telli toitumiskava.
märts 1, 2007 at 3:46 e.l. in reply to: kui palju peaks treeningu päeval tarbima kreatiini ja valke? #108067Capricorn
MemberVõtan kreatiini iga päev ühtemoodi, vahet pole kas treeningpäev või mitte. Valgupulbrist tehtud jooki ei ole mõtet muul ajal kui vahetult peale treeningut võtta kui ikka toitumine korras ja toidust piisavalt valke saad. Kui toitumine ei ole korras, siis on see esimene asi, mida parandada on vaja. Kreatiin rasva sisaldust ei suurenda, sest ta nö ei sisalda “mitte midagi” (rasvu, süsivesikuid, valke).
Capricorn
MemberPiimaga oled proovinud? Süsikaid oled siis hulka pannud?
Mulle on räägitud, et ka enne trenni pole mõtet võtta kui 1-1,5 tundi enne trenni valgurikast toitu oled söönud.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 25, 2007 at 10:21 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107758Capricorn
MemberRohelised annaks vist mingi tasakaalu v6imum2ngudesse??Muidu jah, aga riiklik automaks poleks just asi, mida tahaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberProteiinisisaldus on küll väiksem kui “tavalistes” proteiinipulbrites, seal on ka kreatiini sees. Selles mõttes, et kui kreatiini tarbid/tahad tarbida, siis võib võtta küll, kui väga algaja oled, siis nagu kreatiini eriti ei soovitata.
AutorPostitused