Capricorn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Capricorn
MemberTore ,et mõni ka sai ka mu keerulisest mõttest õigesti aruÜtle ikka välja, et sa tegelikult ei teadnud kuidas asi on.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma võin ju ka öelda, et magamise ajal inimese süda seiskub… ja pärast öelda, et no saate mu keerulisest mõttest aru küll, et tegelikult mõtlesin, et südame töö aeglustub. 
Capricorn
MemberTäitsa suveks läinud jah juba, 16-17°C õues sooja.
Capricorn
MemberSeedimine ei seisku magamise ajal, samuti nagu süda ei seisku magamise ajal.
Capricorn
MemberMassi saab ka toidust, kuid suvalise söömisega on raske ilma rasva juurde kogumata massi lisada. Lihaste kasvatamiseks peab sööma palju valku sisaldavat toitu ning sööma u. 5-6 korda päevas, kogused olenevad juba kehakaalust, füüsilisest aktiivsusest jms. Kui tahad, saad lasta ka omale personaalse toitumiskava koostada.
Capricorn
MemberTasub mainida sedagi,et lihas on mitu korda tihedam kui rasvkude.
See vahe ei ole isegi mitte kahekordne, vaid u. 20%
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberHea, et vähemalt üks mees tulemuse kirja sai seal. Võib vist võistluse õnnestunuks lugeda.
Capricorn
MemberSee proteiin+süsivesikud enne ja peale trenni annavad juba u. 450 KCal. Kui kaalu tahad langetada, siis ei soovitaks neid. Sul ei ole ju eesmärgiks lihaste suuremaks kasvatamine?
Capricorn
MemberAlaselg?
Vahel võiks vast jalgadele kangiga kükke ka teha.
Capricorn
MemberValk enne trenni ja trenni ajal on hea.Ja loomulikult ka peale trenni. Ning siis imestatakse, et miks kõht kasvab.
Capricorn
MemberSöö u. 1-1,5 tundi enne trenni valgurikast toitu (mida niikuinii iga söömaajaga peab sööma kui tahad lihaseid kasvatada
Capricorn
MemberJalgu nüüd küll mitu korda nädalas pole hea teha kui sul on ühel päeval ainult jalad ja kõht, siis võib eeldada et piinad nad normaalselt ära ja nad ei taastu nii kiiresti, et mõne päeva pärast jälle teha.
Biitseps ja triitseps ühel päeval, see oleneb ilmselt paljudest personaalsetest asjaoludest kas teha neid koos või mitte. Mina teen üldse rinna, selja (ülaosa), biitsepsi, triitsepsi ja õlad samal päeval.

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberEi usu, et nad ÜLEtreenitud on.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loomulikult on treenitud reied ilusamad kui 2 peenikest karku või 2 rasvast lödisevat sülti.