Capricorn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Capricorn
MemberKui see jook kaseiini sisaldab, siis võid ju võtta, sest kaseiin on aeglaselt imenduv valk (jätkub terveks ööseks) aga muidu näiteks kaseiini saab kohupiimast.
Capricorn
MemberParim oli Alma 4%-line kodujuust, kui dkahjuks on toote kvaliteet väga kõikuv ning vahel on kodujuustul selline mõrkjas maitse, et ei taha teda süüagi.Muidu sõin seda tihti, aga viimasel ajal olen saanud täiesti magedaid tooteid, tavaliselt on ikka kergelt soolane, aga viimasel ajal on olnud TÄIESTI mage, nagu vesi.
Capricorn
MemberAuhinnaraha jaotatakse järgmiselt:
Meeste absoluut 1.k. 5000.-, 2.k. 3000.-, 3.k. 2000.-, juun./ noorte absoluutvõitja 2000.-, noorte, juunioride ja naiste kategooriate võitjad 1000.-
See tähendab siis, et iga kategooria võitja ei saanudki auhinnaraha? Näiteks Mehed -70 kg ja Mehed -80 kg, vaid meestel ainult absoluutarvestuses 3 esimest?
Capricorn
Member… nagu ka E-Traktoris e. ESTorrentis. http://e-traktor.org/
Capricorn
MemberUjumismütsi ei peagi pähe panema ja maski näo ette? Mul vähemalt küll peast ja näost higi tilgub trennis.
Capricorn
MemberTreeningkava+toitumiskava maksab 600 kr, vaata ülevalt menüüst “Pood” ja sealt “Webtreener”.
Capricorn
MemberKahjuks ise kohal ei käinud, kuid õnnitlused võitjatele!
Capricorn
MemberKiirus oleneb jah üsna mitmest asjaolust, teatud eesti torrentisaidilt võid mõne torrenti puhul ka 10 Mbps või veelgi kiiremini tirida kui ühendus võimaldab, samas aga ka eesti FTP-de kiiruse kohta pole väga nuriseda, ise olen tirinud näiteks STF-st ipv6-ga ja tuleb ludinal.

Aga no eesti kraami jaoks paremat kohta ilmselt pole kui Estorrent.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberKui just nimelt rasvatut tahad süüa (näiteks 4% pole midagi hullu rasva sisalduse poolest) ja seda maitsestada, siis võibolla näit. sibul (nii mugul kui roheline), küüslauk ja till.
Capricorn
MemberKodujuustus on soola, kohupiimas (vähemalt lahjas) mitte.
Capricorn
Memberstf.estpak.ee
Capricorn
MemberPõhiliselt olen söönud “Alma” rasvatut ja “Alma” 4%, aga mõnikord vahelduse mõttes ka “Ekstra” hapukoorega ja Alma soolakurgi ja tilliga, see viimane on maitse poolest minu arust kõige parem.
Capricorn
MemberJah, ja sigalas anti sigadele vadakut juua.
Capricorn
MemberKeegi kusagil mainis, et ilma jalgade treenimiseta ei arene ka muud lihased (ülakeha) väga hästi, sest jalgade treenimine pidavat panema keha rohkem testosterooni tootma, mille tagajärjel ka kasvuhormooni eritumine suureneb, või vähemalt midagi sellist.