Capricorn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Capricorn
MemberSellise uuringu taha on kõigil steroidisõpradel hea peitu pugeda?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mis tegelikult ei muuda asja. Kui ma teadmatusest ostan auto, millel spidomeeter valetab (näitab 90, aga tegelikult on 150) ja sellega kiiruse ületamisega vahele jään, saan ikka samamoodi karistada. Kuigi üldiselt peaks nagu liikluspildis tähele panema, et kuigi teistel pole kehvemad autod, millegipärast teised sõitjad justkui “pargivad” tee peal ja ma olen ainuke, kes sõidab.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberTere.Tahan tervitada kõiki kes viitsivad 15 minutit varem kui vaja kodust välja tulla et siis seda aega liikluses 30-ga sõites parajaks ukerdada.
Kasutage ühistrasporti.
Kui nad täpselt lubatud kiirusega sõidavad, siis nad ei tule varem kodust välja, vaid õigel ajal. Need, kes liiga hilja välja tulevad, sõidavad kiiremini kui LE lubab.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberKuigi ise olen tihti kiirust ülemäära palju (rohkem kui vaja möödasõiduks vms) ületanud, siiski ma ei õigusta seda. Arvatavasti nüüd minust saab korralik liikleja, sest sel korral (eelmine nädal) “vedas” nii palju, et nüüd lisaks kopsakale trahvile tõenäoliselt läheb ka juhiluba mõneks ajaks hoiule.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ning siis kui kätte saan, siis peab aasta jooksul kohe kindlasti kiirust väga täpselt jälgima. Ei huvita mida teised taga teevad või mõtlevad, maanteel 90 asemel 100-ga sõitma ei hakka.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (Tallinn-Tartu maanteel siiski ma tavaliselt ei sõida, pigem Tallinn-Pärnu)Capricorn
MemberSain algul valesti aru neist numbritest seal, eelmise aasta jooksul kindlasti alla keskmise ja järgneva aasta jooksul veelgi vähem, ma loodan.
Capricorn
MemberSamas poleks ülikeeruline vahetult ennem võistlusi mõnel sabotööril puistada sõrmeotsatäis pulbrit võõrasse sheikerisse….Mõtle nüüd selle peale, kas ta vahetult enne võistlust hakkas järsult silmnähtavalt arenema või juhtus see juba tunduvalt varem? Sellise taseme ja staazi juures mehed enam “naturaalselt” ei arene, võibolla ainult mingi suurusjärgus 1 mm aastas.
Kui isegi seda toidulisandi-juttu uskuda (kes tahab, võib ju uskuda), siis kas
sellise pika staaziga mees tõesti ise ka usuks, et mingi tavaline odav toidulisand pani ta järsku arenema?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2009 at 8:13 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 30 novembril Fitness.ee 2010 aasta kalender koos Rosina, Aktivisti ja teiste autogrammidega. #238468Capricorn
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga siiski päris tublisti pidasid vastu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei mäletagi, et ükski oksjon nii kaua oleks kestnud.Kätte soovin saada Pärnu Fitshopist
november 30, 2009 at 8:06 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 30 novembril Fitness.ee 2010 aasta kalender koos Rosina, Aktivisti ja teiste autogrammidega. #238464Capricorn
MemberKui oleks keegi korra veel pakkunud, siis ma poleks enam saanud üle pakkuda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2009 at 7:57 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 30 novembril Fitness.ee 2010 aasta kalender koos Rosina, Aktivisti ja teiste autogrammidega. #238460Capricorn
Member985
november 30, 2009 at 7:48 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 30 novembril Fitness.ee 2010 aasta kalender koos Rosina, Aktivisti ja teiste autogrammidega. #238451Capricorn
Member935
november 30, 2009 at 7:38 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 30 novembril Fitness.ee 2010 aasta kalender koos Rosina, Aktivisti ja teiste autogrammidega. #238441Capricorn
Member885
november 30, 2009 at 7:28 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 30 novembril Fitness.ee 2010 aasta kalender koos Rosina, Aktivisti ja teiste autogrammidega. #238434Capricorn
Member835
Capricorn
MemberMa ei usu küll, et sul sellest mingi probleem tuleks kui maitsestamata kohupiima asemel “normaalset” sööksid. Või oled tõesti võistluseelsel dieedil?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2009 at 7:18 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 30 novembril Fitness.ee 2010 aasta kalender koos Rosina, Aktivisti ja teiste autogrammidega. #238425Capricorn
Member785
november 30, 2009 at 7:12 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 30 novembril Fitness.ee 2010 aasta kalender koos Rosina, Aktivisti ja teiste autogrammidega. #238420Capricorn
Member735
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2009 at 7:10 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 30 novembril Fitness.ee 2010 aasta kalender koos Rosina, Aktivisti ja teiste autogrammidega. #238419Capricorn
MemberSaab. Iga pakkumine pikendab oksjonit 5 minuti võrra
AutorPostitused